Yakınlaştırma ne zaman piyasaya sürüldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jermain Hoeger
Puan: 4.7/5(35 oy)

Zoom Video Communications, Inc., merkezi San Jose, California'da bulunan bir Amerikan iletişim teknolojisi şirketidir. Bulut tabanlı bir eşler arası yazılım platformu aracılığıyla görüntülü telefon ve çevrimiçi sohbet hizmetleri sağlar ve telekonferans, telekomünikasyon, uzaktan eğitim ve sosyal ilişkiler için kullanılır.

Zoom Çin'e mi ait?

Zoom, ABD merkezli bir şirkettir ve kurucusu Eric Yuan, şu anda Amerikan vatandaşı olan Çinli bir göçmendir. Ancak, şirketin geliştirme ekibi 'büyük ölçüde' Çin merkezli , Zoom'un bu yılın başlarındaki düzenleyici dosyasına göre.

Zoom'u kim başlattı?

Eric Yuan , eski bir Cisco mühendisi ve yöneticisi olan Zoom, 2011'de Zoom'u kurdu ve yazılımını 2013'te piyasaya sürdü. Zoom'un agresif gelir artışı ve yazılımının kullanım kolaylığı ve güvenilirliği algısı, 2017'de 1 milyar dolarlık bir değerlemeyle sonuçlandı ve onu 'tek boynuzlu at' şirketi.

Zoom Hindistan'ı ne zaman piyasaya sürdü?

Uygulamanın yıl içinde başlatıldığı bildirildi 2011 . Ekran paylaşımı, bire bir görüntülü görüşme ve grup görüntülü görüşme gibi özellikler sunar.

Zoom'un CEO'su kim?

Eric Yuan Zoom CEO'su, Salı günü The Wall Street Journal'ın CEO Konseyi Zirvesi'nde sanal bir izleyici kitlesine Zoom yorgunluğunu şahsen yaşadığını söyledi. Geçen yıl bir gün, arka arkaya 19 Zoom toplantısı yaptığını söyledi.

Flash 2x23 Zoom'un Başlangıç ​​Hikayesi

25 ilgili soru bulundu

Zoom para kazanıyor mu?

Yakınlaştırma Kârlı mı? Zoom 2019'da kârlı hale geldi , aynı yılın Nisan ayında halka arzını takiben. COVID-19 karantinası karlılığını daha da artırarak şirkete 2021 mali yılında 671 milyon dolar net kar sağladı. Statista'ya göre, 2020 mali yılında sadece 22 milyon dolardan yükseldi.

Zoom Google'a mı ait?

Zoom'un kendi arka bahçesinde yoğun kullanımı Google'ın şirketi satın almayı düşünmesine neden olurken, satın alma hiç olmadı . Koronavirüs sonrası dünyada, Zoom uygulaması dünya çapında binlerce insan tarafından kullanılıyor.

Zoom 2020'den nasıl para kazanıyor?

Yakınlaştırma öncelikle yapar Zoom Meetings'den para , bir freemium modeli kullanarak sattığı temel teklifi. Ek olarak, Zoom ayrıca 4 abonelik tabanlı tekliften gelir elde eder: Zoom Phone, Zoom Events & Webinar, Zoom Rooms ve Zoom United. Yakın zamanda Zoom iki yeni teklif sundu: Zoom Uygulamaları ve OnZoom.

Hangi ülkeler Zoom'u yasakladı?

Kuzey Kore : Düzenleyici nedenlerle, bu ülkedeki kullanıcılar şu anda Zoom hizmetlerine erişemiyor. Suriye: Düzenleyici nedenlerle, bu ülkedeki kullanıcılar şu anda Zoom hizmetlerine erişemiyor. Ukrayna (Kırım Bölgesi): Düzenleyici nedenlerle, bu bölgedeki kullanıcılar şu anda Zoom hizmetlerine erişemiyor.


Zoom neden bu kadar popüler?

Zoom kullanmanın en önemli ve popüler nedenlerinden biri, katılımcıların kalitesi , ve sadece üyelerini değil, aynı zamanda moderatörleri de. Bazı şirketler uzaktan yardıma ihtiyaç duyarlar ve bir iş için doğru kişileri bulmakta zorlandıklarında Zoom kullanırlar.

Zoom, Çin 2020'de hala engelleniyor mu?

Zoom, Çin'de kısmen engellendi

Ağustos 2020'de Zoom, Çin'deki kullanıcılar için yerel bir sürüm yayınladı. Uluslararası sürüm engellendi. Bireysel kullanıcılar toplantılara katılabilir ancak onları organize edemez. Premium kullanıcıların toplantı oluşturabilmeleri için yerel ortak aracılığıyla abone olmaları gerekir.

Zoom neden birdenbire bu kadar popüler oldu?

Zoom, çok daha büyük rakiplerinden daha hızlı büyüdü, çünkü kullanıcıları için işleri kolaylaştırdı . Kurulumu kolay, kullanımı kolay, kişinin arka planını değiştirmesi kolay... ... Güvenlik sorunları firmayı rayından çıkarmış olsa da, Zoom'un büyümesi kesintisiz olarak devam etti.

Zoom, Microsoft'a mı ait?

Skype, Zoom'dan önce gelse de ve teknoloji devi Microsoft'a aittir , Zoom onu ​​kendi tozu içinde bıraktı. İnsanlar artık 'Seni yakınlaştıracağım' dedikleri kadar sık ​​'Skype ile görüşeceğim' demiyorlar.


Zoom'un 2020'de kaç kullanıcısı var?

Nisan 2020'ye kadar Zoom Video Communications, 300 milyon günlük toplantı katılımcısı Dünya çapında. Bundan sadece altı ay önce, 2019 sonunda bu sayı 10 milyon toplantı katılımcısıydı.

Google, Zoom'u kullanmayı neden bıraktı?

Google, Zoom kullanımını yasaklıyor çalışanlar için telekonferans platformu . Şirket, Zoom'un COVID-19 salgını sırasında ücretsiz görüntülü sohbet için en popüler hizmetlerden biri haline gelmesinden bu yana ortaya çıkan uygulamayla ilgili güvenlik endişelerinden bahsediyor.

Zoom gerçekten ücretsiz mi?

Yakınlaştırma uygulaması indirmeleri

Masaüstü uygulaması Windows ve macOS için kullanılabilirken, mobil uygulama Android ve iOS için kullanılabilir . ... Başka bir deyişle, masaüstü uygulaması daha tam özelliklidir, ancak ücretsiz bir kullanıcıysanız, mobil uygulamadan hala çok fazla mesafe alabilirsiniz.

Zoom ücretsizse nasıl para kazanıyor?

Yakınlaştırma öncelikle yapar Zoom Meetings'den para , bir freemium modeli kullanarak sattığı temel teklifi. Ek olarak, Zoom ayrıca 4 abonelik tabanlı tekliften gelir elde eder: Zoom Phone, Zoom Events & Webinar, Zoom Rooms ve Zoom United. Yakın zamanda Zoom iki yeni teklif sundu: Zoom Uygulamaları ve OnZoom.


Zoom aşırı değerli mi?

Zoom (ZM) hisseleri, Ekim ayındaki zirvesinden bu yana %40'tan fazla düşüş yaşadı. Ancak, beklenenden daha iyi çeyrek sonuçları bildirdikten ve yılda keskin bir düşüş gösterdikten sonra bile, hisse hala aşırı değerli , zamanla daha da düşmek için bolca yer var.

Zoom net değeri ne kadar?

San Jose, Kaliforniya, şirketin bir piyasa değeri var yaklaşık 100 milyar dolar .

Eric yuan Cisco'dan neden ayrıldı?

2011'de Yuan, Cisco yönetimine akıllı telefon dostu yeni bir video konferans sistemi sundu. Fikir reddedildiğinde, Yuan kendi şirketi Zoom Video Communications'ı kurmak için Cisco'dan ayrıldı. ... Zoom, çevrimiçi çalışma ve öğretime geçişten yararlandığı için COVID-19 salgını sırasında serveti arttı.

Skype'ın CEO'su kimdir?

1. Niklas Zennström , Skype Kurucu Ortağı ve CEO'su.


Bir Google Meet'e katılmak için bir Google hesabına ihtiyacım var mı?

Katılmak için bir Google Hesabına ihtiyacınız yok Meet görüntülü toplantılarında. Ancak, bir Google Hesabınız yoksa, toplantıyı düzenleyen kişi veya kuruluştan birisi size toplantıya erişim izni vermelidir. İpucu: Bir Google veya Gmail hesabında oturum açmadıysanız, mobil cihazınızı kullanarak katılamazsınız.

Google Meet ne zaman ücretsiz oldu?

Google, Mart ayının sonunda ücretsiz Google Meet kullanıcılarına 60 dakikalık bir arama sınırı getirmeyecek, şirket bir tweet'te duyurdu. Bunun yerine, şimdi başlayacak 30 Haziran .