Zoi scrabble'da kullanılabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cyril Paucek
Puan: 5/5(63 oy)

ZOI ile başlayan kelimeler genellikle kelime oyunları Scrabble ve Words with Friends gibi.

Zoi, scrabble'da geçerli bir kelime mi?

Hayır, zoe scrabble sözlüğünde yok .

Zui bir kelime mi?

alternatif yazım Zuni . Zuni'nin alternatif yazılışı.

Zoni scrabble bir kelime mi?

Bölgeler geçerli bir Scrabble kelimesi değil .

Zoe adı ne anlama geliyor?

Zoe ne anlama geliyor? Yunanca bir isim anlamı 'hayat .' İncil'in Yunanca çevirisinde Havva, Zoe oldu.

Scrabble'da Artık Kullanabileceğiniz En İyi 10 Kelime

24 ilgili soru bulundu

Tamam bir scrabble kelimesi mi?

'Tamam' artık bir Scrabble oyununda oynamak için uygun . İki harfli kelime, Merriam-Webster'ın Pazartesi günü yayınladığı Resmi Scrabble Players Dictionary'nin en son sürümüne yapılan 300 yeni eklemeden biridir. ... 'tamam' kelimesi uzun zamandır sözlükte fiil olarak yer almasına rağmen, bu OK'yi ekarte ediyor gibi görünüyor.

scrabble bir kelime mi?

Evet , ne scrabble sözlüğündedir.

Zen scrabble bir kelime mi?

Zen'in sahip olduğu Scrabble'a gel . Merriam-Webster tarafından Pazartesi günü yayınlanan Resmi Scrabble Players Dictionary'nin son baskısına göre, zen kelimesi artık kabul edilebilir.

En iyi scrabble kelimesi nedir?

Ve henüz kimse onu kullanmayı başaramamış olsa da, teorik olarak en yüksek puan alan Scrabble kelimesi, oksifenbütazon . Ohioan Dan Stock, vahşi bir 1.458 puan değerinde olan kelimeyi buldu.


XI scrabble sözlüğünde mi?

Evet , xi scrabble sözlüğündedir.

NE 2 harfli bir scrabble kelimesi midir?

MA, BEN, MI, AA, MO, MU, BENİM. NA, NE, HAYIR, NU. OD, OE, OF, OH, OI, OK, OM, ON, OP, OR, OS, OW, OX, OY. PA, PE, PI, PO.

Novac scrabble bir kelime mi?

para oyunlar için kabul edilebilir bir sözlük kelimesi scrabble, arkadaşlarla kelimeler, bulmaca vb.

Zoe nadir bir isim mi?

2020'de 4.725 kız bebek ve Zoe adında sadece 16 erkek bebek vardı. 2020 yılında doğan her 371 kız bebekten 1'i ve her 114.465 erkek bebekten 1'inin adı Zoe'dir.


Zoe bir İbrani mi?

Zoe İbranice bir isim mi? Üçüncü yüzyılda İskenderiye Yahudileri, İbranice adı Havva Yunan eşdeğeri Zoe'ye. Bu isim, yaşamın anlamını sonsuz yaşamla ilişkilendiren ilk Hıristiyanlar arasında popüler oldu.

Zoe mi yoksa Zoey mi daha yaygın?

Doğumda cinsiyeti kız olan dört bebeğe 2019'da Zoey adı verildi. sollanmış Zoe Son yıllarda Kuzey Amerika popülaritesinde ve 2012'den beri her yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk 30'a girdi.

Scrabble'da en yüksek puan alan 7 harfli kelime nedir?

En yüksek puan alan 7 harfli tombala ' MUZJİKLER' .

En uzun kelime nedir?

Başlıca sözlükler

Büyük İngilizce sözlüklerinin herhangi birindeki en uzun kelime, pnömonoultramikroskopiksilikovolkanokoniosis , özellikle bir yanardağdan gelen çok ince silika parçacıklarının solunmasından kaynaklanan bir akciğer hastalığına atıfta bulunan bir kelime; tıbbi olarak silikoz ile aynıdır.


Zoe'de e'nin üzerindeki iki nokta nedir?

Yani Zoë, Joe ile kafiye yapmaktan farklı olarak Zo-ee olarak telaffuz edilir. Cermen çift harfi ile aynı görünüyor, ancak çift çift sesli harfin telaffuzunu değiştirmek için kullanılır ve tarihsel olarak küçük harften türetilmiştir. Diyaresis OTOH Helenistik Yunanca için icat edildiğinden beri iki nokta olmuştur.

Zara'nın anlamı nedir?

Zara bir kız isminin anlamıdır. 'parlaklık .' Zara adının birden fazla kökeni vardır, ancak en önemlisi, çiçek açan çiçek anlamına gelen Arapça köklerden türetilen bir isim olan Zahrah'ın bir varyasyonudur.

Zoe İrlandalı bir isim mi?

İrlandaca Zoe Hayat .

En özel kız isimleri nelerdir?

Klasik Eşsiz Kız Bebek İsimleri

  • Arya.
  • Briell.
  • Chantria.
  • Dion.
  • Everleigh.
  • Eloise.
  • Fay.
  • Genevieve.


İbranice'de Zoie ne anlama geliyor?

Zoey, anlamı 'hayat' , Yunanca kökenlidir ve Havva adının Yunanca Yahudi çevirisidir.

Zoe kelimesi İncil'de mi geçiyor?

Zoe, İmparator Diocletianus döneminde inancı için şehit olan bir Roma soylu kadın Hıristiyan kilisesinin zulmü. Bu kutsal yazıların her birinde yaşam kelimesine dikkat edin (kısmi liste, Yeni Ahit'teki tüm örnekler değil) - bu, Yunanca Zoe kelimesidir: Matta 19:29. Yuhanna 1:4.