Zieglerların babası var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Katharina Botsford Jr.
Puan: 4.6/5(50 oy)

Kurt Ziegler (10 Ocak 1965 doğumlu) Melissa'nın eski kocasıdır ve Maddie ve Mackenzie Ziegler'in babası . Melissa ve Kurt evlendiler ama Melissa, Maddie ve Mackenzie o kadar çok dans etmeye gittikleri için boşanma davası açtı. Daha sonra Melissa, Greg Gisoni ile yeniden evlendi.

Maddie ve Mackenzie'nin babası var mı?

Kurt Ziegler, Maddie'nin babasıdır. ve Mackenzie Ziegler. Melissa Ziegler'in eski kocasıdır.

Maddie'nin babası hangi bölümde geliyor?

Dance Moms - Maddie ve Mackenzie'nin babası sahne arkasına geliyor ( 1. Sezon 11. Bölüm )

Maddie Ziegler'in ailesi boşandı mı?

Hayatın erken dönemi ve eğitim. Ziegler, Pittsburgh, Pennsylvania'da bir ipotek şirketine sahip olan Melissa Ziegler-Gisoni ve Kurt Ziegler'in çocuğu olarak dünyaya geldi. Polonya, Alman ve İtalyan asıllı. Ailesi 2011'de boşandı ve annesi 2013 yılında Greg Gisoni ile evlendi.

Maddie Ziegler'in babasına ne oldu?

Melissa'nın eski kocası (ve Maddie ile Mackenzie'nin babası) Kurt Ziegler . İkili, 2011'de Melissa'nın Maddie'nin dans kariyerinin evliliğini zorladığını söyleyerek boşandı. Dance Moms'ın sadece birkaç bölümünde yer alan Kurt, kızlarını diziden çekmek istedi.

Dansçı Anneler: Abby, Maddie'nin Babasıyla Dövüşür (Sezon 1 Flashback) | Ömür

23 ilgili soru bulundu

Maddie Ziegler'in ailesi neden boşandı?

Melissa ve ailesi, diğer işleri sürdürmek için altıncı sezonun ortasında Dance Moms'tan ayrılmaya karar verdi. Melissa, Maddie ve Mackenzie'nin babası Kurt Ziegler ile evliydi ama boşandılar. çünkü Kurt dansın evliliklerini mahvettiğini söylüyor.

Ziegler'lar babalarını görüyor mu?

Maddie yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi: babasını sık sık göremiyor , genellikle Şükran Günü ve Noel Arifesi gibi tatillerdir. Hem Melissa'ya hem de Kurt'a göre dans evliliklerini mahvetti.

Ziegler'lar neden Abby ile konuşmuyor?

Ama Maddie'nin söyleyecek pek bir şeyi yoktu. ' iletişim kurmuyoruz ,' eski Dance Moms yıldızı itiraf etti. Abby Lee, Haziran 2018'de Burkitt lenfoma ile savaşırken omurilik ameliyatı geçirdi. Maddie, eski öğretmeninin günlük sağlık sorunlarıyla ilgilenmese de, Abby Lee için birkaç nazik sözü vardı.

2021'de çıkan Mackenzie Ziegler kimdir?

Kenzie Ziegler Erkek arkadaşı Tacoda Dublajları : Bilinmesi Gereken Her Şey.


Dance Moms'taki en zengin anne kim?

Ünlü Net Değerine göre, JoJo Siwa 14 milyon dolarlık net değeri var ve onu en sevdiğimiz Dance Mom yıldızlarından en zengini yapıyor.

Vivi Anne evlat edinildi mi?

Vivi-Anne Stein evlatlık kızı Cathy Nesbitt Stein ve Mike Stein. Vivi-Anne, 11 Eylül 2004'te doğdu. Vivi-Anne, ilkokula kadar Amerikan vatandaşı olmadı. Cathy ve Mike, Vivi-Anne'nin süreci anlayacak yaşa gelene kadar beklemesini istediler.

Christi lukasiak kocası ne yapar?

Christi Lukasiak (Chloe'nin annesi) Marc Lukasiak ile evlidir.

O bir çocuk hastanesinde Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak çalışıyor .

Maddie Ziegler, Abby 2021 ile hala konuşuyor mu?

Maddie, Nisan 2019'da Life & Style'a şunları söyledi: temas halinde değil eski koçuyla konuştu, ancak gösteri sırasında kız kardeşiyle karşılaştırılmaktan ne kadar hoşlanmadığından bahsetti. Mayıs 2021'de Elite Daily ile yaptığı röportajda, benimle bir dansçı olarak kıyaslanmanız kalbimi kırdı.


Abby neden Maddie'yi bu kadar çok sevdi?

Dance Moms'da ortaya çıkan ilk şeylerden biri, Abby Lee Miller'ın Maddie Ziegler'ı ne kadar çok sevdiğiydi. Ona daha fazla solo verdi ve onu sürekli olarak piramit sıralama sisteminin üstüne koydu. . ... Açıkçası, temelde aile dostu oldukları düşünüldüğünde Miller'ın Ziegler'i tercih etmesi mantıklı.

Cathy ve Abby gerçekten arkadaş mı?

Abby Lee Miller ve Cathy gösteriden önce arkadaştılar. . 2012 yılında Rosie O'Donnell ile yapılan ortak bir röportajda, ikisi de birbirlerini hala sevdiklerini ve 'gerçek hayatta' anlaşabildiklerini itiraf etti. 2012 yılının sonlarında, Kanada'daki genç hayranların önündeyken Abby, artık Cathy'yi sevmediğini söyledi.

Melissa diğer Dans Annelerini gerçekten dava etti mi?

Ama ortaya çıkıyor ki Gisoni hiçbir zaman diğer oyuncu arkadaşlarına dava açmadı ve hatta onları dava etmekle tehdit etti. . ET Online ile yaptığı bir röportajda Gisoni, Dance Moms yapımcılarının bu hikayeyi uyduran kişiler olduğunu açıkladı.

Melissa neden Dance Moms'tan ayrıldı?

Ancak, Entertainment Tonight ile yakın tarihli bir röportajda, eski realite TV yıldızı nihayet Maddie ve Mackenzie'nin Dance Moms'tan neden ayrıldığını tam olarak açıkladı. Altıncı sezonda ayrıldık çünkü kızlarım artık yapmak istemediklerini söylediler ve ben de 'tamam o zaman gideriz' dedim. ' Gisoni samimi bir şekilde belirtti.


Maddie Ziegler'in 2021'de sevgilisi var mı?

Çok zor. Dansçılığa dönüşen aktris şu anda bir ilişki içinde. müzisyen Eddie Benjamin .

Jill Vertes'in diploması var mı?

Jill genç bir kızken dans ve jimnastikle çok ilgiliydi ve lisede rekabetçi amigo kızlara girmeye karar verdi ve Pittsburgh Üniversitesi'nde tezahürat yapmaya devam etti. Bachelor of Arts'ı aldı .

Kendall Vertes şimdi ne yapıyor?

Kendall şimdi aktris ve şarkıcı .

18 yaşındaki oyuncu ayrıca son zamanlarda 'Rapunzel: A Princess Frozen in Time' (2019), 'Santa in Training' (2019) ve 'Anastasia'nın (2020) live-action versiyonunda rol aldı. ), Romanov kraliyet ailesi hakkında. 2021'de 'The Kendall K.