Aramıza zeplin haritası ne geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Scotty Schiller
Puan: 4.6/5(52 oy)

Aramızdaki Zeplin haritası nedir? Hava gemisi bir yeni dördüncü harita , Aramızdaki viral hit için kullanılabilir. İlk olarak The Game Awards 2020'de açıklanan The Airship, yeni görevler, farklı seviyelere giden merdivenler ve her toplantıdan sonra yeni bir başlangıç ​​odası seçme yeteneği ekler.

Airship haritası Aramızdakilere hangi gün geliyor?

Innersloth tarafından açıklandığı gibi, Airship haritası geliyor 31 Mart .

Aramızda bir Zeplin haritası var mı?

Yeni Aramızdaki haritası, birkaç ay süren alaydan sonra şimdi yayında. Yepyeni bir Aramızdaki haritası olan Zeplin artık mevcut. Harita ilk olarak 2020'nin sonlarında tanıtıldı ve denenecek bir dizi yeni görev ve diğer oyuncularınızı kandırmak için yeni yollar sunuyor.

Aramızda Zeplin haritasını nasıl edinirsiniz?

Aramızda, Android ve iOS cihazlarda ücretsizdir. Haritaya erişmek için tüm oyuncuların yapması gereken sadece oyunlarını güncelle . Güncellemeden sonra, Aramızdaki Zeplin haritası ücretsiz olarak oynanabilecek.

Aramızda zeplin nasıl alınır?

ProsafiaGaming'in bir videosuna göre, yeni haritaya erişmek için aşağıdakileri yapmanız gerekecek:

  1. Yerel bir oyun oluşturun.
  2. Lobideki dizüstü bilgisayara gidin, oyuna gidin ve harita olarak Airship'i seçin.
  3. Lobiyi terk et.
  4. Aynı ayarlarla çevrimiçi bir oyun oluşturun.
  5. Lobinizde dört veya daha fazla oyuncu olduğunda play'e basın.

23 ilgili soru bulundu

Aramızda diğer haritaları nasıl edinirsiniz?

Aramızdaki haritayı değiştirmek için tek yapmanız gereken istediğiniz haritayı seçmek. harita Oynamak istediğiniz bir oyun barındırmaktır. Ayara gidin, yukarıda belirtilen üç haritadan herhangi birini seçmenizi isteyen bir seçenek göreceksiniz. Özellikle, Skeld varsayılan bir harita çıkar.

Aramızda için yeni bir harita var mı?

Aramızda yeni bir saklambaç modu, vizör kozmetikleri, başarılar ve beşinci harita , geliştirici Innersloth Perşembe günü Summer Game Fest'te duyurdu. ... Aramızda şu anda PC, iOS, Android ve Switch'te kullanılabilir.

Aramızda Zeplin haritası mobilde mi çıktı?

Daha önce, oyun geliştiricileri Innersloth, Twitter'da Airship haritasının 31 Mart (bugün) . Android ve iOS'ta ücretsiz bir güncelleme olarak sunulacak. Gizemli parti-aksiyon oyunu 'Among Us' yeni haritasını bugün yayınlayacak. ... Android ve iOS'ta ücretsiz bir güncelleme olarak sunulacak.

Aramızdaki batık harita gerçek mi?

Aramızda Batık Harita Bilgileri

Batık olduğunu öğrenince şaşıracaksınız. harita yapımcısı tarafından yapılmadı Aramızda, yani Innersloth LLC, ancak bu harita kanal adı 5up olan bir YouTuber tarafından yapılmıştır. 5up YouTube kanalına giderseniz, Submerged Map'in bir fragmanını da göreceksiniz.


Airship haritası ne zaman çıkacak?

InnerSloth'un Aramızdaki ekibi, yeni Airship haritasını yayınladı. 31 Mart 2021 . Oyunun resmi hesabından İngiltere saatiyle 21:00'den hemen sonra yayınlanan bir Tweette, geliştiriciler güncellemenin artık yayında olduğunu ve oyunda mevcut olduğunu doğruladılar.

Yeni Aramızdaki haritası ne zaman çıkacak?

17:00 ET/08:00 BST civarında Aramızdaki Zeplin haritasının tüm platformlarda yayınlanmasını beklemeniz gereken zamandır.

Aramız ölüyor mu?

Ne yazık ki, oyunun temel tasarımının uzun süreli ilgiye pek uygun olmaması ve küçük geliştirme ekibinin hızlı güncellemeler oluşturamaması nedeniyle, o zamandan beri vızıltı önemli ölçüde azaldı. Aramızda sadece solmaya devam edecek . ... Haziran 2020'ye kadar oyun ortalama 500 oyuncuyu kırmayı başardı.

5up Aramızda bir harita mı yapıyor?

Pokimane, Trainwrecktv kadrosuna duyurduğu bazı heyecan verici haberlerim var. 5up ve Hafu bir harita yapıyoruz , ki ben de fon sağlıyorum ve yeni haritadan önce çıkacak. ... Şu anda Aramızda üç harita mevcut: The Skeld, MIRA HQ ve Polus.


InnerSloth yeni bir harita üzerinde mi çalışıyor?

Resmi blog gönderilerinde InnerSloth şunu açıkladı: yeni bir harita üzerinde çalışıyorlar . Ayrıca, yeni Aramızdaki güncellemenin bir kısmı Summer Game Fest sırasında ortaya çıktı.

Aramızdaki yeni haritayı mobilde oynayabilir misin?

Şimdi ve resmi sürüm arasında işler çok iyi değişebilir, ancak şimdi erken başlamak ve bu yeni haritadaki düzeni ve görevleri öğrenmeye başlamak için iyi bir zaman. Aramızda artık PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlar .

Yeni Aramızdaki güncellemeyi nasıl edinebilirim?

App Store'u başlatın . Kenar çubuğundaki güncellemelere tıklayın. Güncellemeler sekmesine girdikten sonra güncellemesi olan tüm uygulamaların listesini göreceksiniz. Oyunu güncellemeye başlamak için Aramızda'nın yanındaki Güncelle'yi seçin.

Aramızdaki yeni haritanın kodu nedir?

ARAMIZDA: POLUS 0388-9523-9891 TheBoyDilly tarafından - Fortnite.


Aramızdaki Skeld haritasını nasıl değiştiririm?

Aramızda Skeld haritasını tersine çevirme adımları

  1. Ayarlarınıza gidin ve tarihi manuel olarak 1 Nisan olarak değiştirin. Bunu yapmanın yolu cihazlar arasında değişir.
  2. Aramızda Başlat ve bir oyuna ev sahipliği yap. ...
  3. Katılmak için bazı arkadaşlar edinin, hatta bazı halka açık çevrimiçi oyuncuların size katılmasını sağlayın.
  4. Yeni haritayı deneyimleyin!

Aramızda 2021'de öldü mü?

InnerSloth olsa da, Aramızdaki geliştiricilerin oyunu öldürme niyeti yok. ... Aramızda için zeplin güncellemesi: 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyor , bunun için kesin bir çıkış tarihi olmasa da birçok oyuncuyu oyuna geri getireceği kesin.

Aramızdaki güncelleme ne zaman?

Innersloth, 15 Haziran Aramızdaki güncellemesinin kesin çıkış tarihini henüz açıklamamış olsa da, bunun yakın zamanda gelmesini bekliyoruz. 11:00 PT / 2PM ET / 19:00 BST .

Zeplin haritası İngiltere'den ne zaman çıkıyor?

GÜNCELLEME: Aramızda geliştirici InnerSloth, yepyeni Airship haritasının çıkış zamanını duyurdu. Aramızdaki Zeplin haritası, şu adreste büyük bir yeni güncellemeyle birlikte sunulacak: 19:00 BST Birleşik Krallık saati .