zed akali'ye karşı koyar mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Elvie Walker
Puan: 4.5/5(71 oy)

Akali, Zed'e rauntlarının sadece %5,1'inde karşı koymak zorunda. . Ne yazık ki Akali, Zed'i yenme konusunda ortalamanın altında bir iş yapıyor. ... Akali'nin Zed'e karşı rauntlarında, Akali'nin takımının ilk kanı alması %0,1 daha az bekleniyor, bu da muhtemelen Zed'e karşı ilk kanı alamayacağını ima ediyor.

Akali, Zed'e karşı iyi mi?

Akali Middle vs Zed Middle Yapı ve Rünler

Akali, Zed'e karşı kazandı zamanın %55,74'ü Bu, Zed'e karşı ortalama bir rakibe göre %4.51 daha yüksektir. Her iki şampiyonun kazanma oranlarını normalleştirdikten sonra Akali, Zed'e karşı beklenenden %6,82 daha fazla kazanır.

Zed kime karşı çıkıyor?

Zed'e karşı hangi şampiyonlar?

  • Biz.
  • Panteon.
  • Diana.
  • Anivia.
  • Malfit.

Akali kime karşı koyabilir?

Kassadin . Kassadin, Akali'nin hasarına ve hareket kabiliyetine uyum sağlama yeteneği nedeniyle en güçlü sayaçlarından biridir. Geçmişte gitmesi için zamana ihtiyacı olsa da, mevcut taban hasarı, Akali'ye baskı yapmak ve onun savunmasını zorlamak için erken aşamada fazlasıyla yeterli.

Akali marka sayar mı?

Akali, Brand ile karşılaşmalarının sadece %4,7'sinde karşılaşıyor. Ne yazık ki, Akali, Brand'i yenerek acıklı bir iş çıkarıyor . Normalde, şampiyonların karşı karşıya geldiği maçların %45,5'ini kazanır. Akali'ye karşı Brand oyunlarında, Akali'nin takımının ilk kan alma olasılığı %0,0 daha fazladır.

1. SIRALAMA ZED VS MASTER AKALI

18 ilgili soru bulundu

Akali neden kötü?

Bu rakamlar çok zayıf görünüyor, ancak Akali'nin sahip olduğu yeni bir şey değil. kötü kazanma oranları . Bunun ana nedeni genellikle Akali'nin karmaşıklığı ve güçlü bir durumdayken bile herhangi bir oyuncunun onun üzerinde performans gösteremeyecek olmasıdır. ... Akali de LEC'de benzer bir başarıya sahip, ancak bu sefer orta koridor oyuncusu.

Akali 1v1'e kim karşı koyar?

Akali Sayaç Seçimi

En güçlü sayaç olurdu olaf şu anda %51,52 (İyi) Kazanma Oranına ve %2,98 (Yüksek) Oynatma Oranına sahip, oynaması orta derecede zor bir şampiyon. League of Legends en sık Akali'ye karşı şampiyonları seçti, bu genellikle şampiyon popülaritesinden büyük ölçüde etkilenir.

Akali iyi LoL mu?

Akali LoL'de iyi mi? Akali kazanma oranı açısından daha iyi günler gördü ama 11. sezonda hala geçerli bir şampiyon . Hem üst hem de orta koridorda çok oynanan Akali, onu oynamaktan zevk alan oyuncular için sağlam bir esnek seçim olabilir. 11.9 Yaması'nda Akali orta koridordaki oyunlarının yalnızca %47,79'unu kazanıyor.

Yasuo vs Zed'i kim kazanır?

Yasuo kazanır Zed'e karşı %50,18, bu da Zed'e karşı ortalama rakibe göre %0,45 daha yüksek. Her iki şampiyonun kazanma oranlarını normalleştirdikten sonra Yasuo, Zed'e karşı beklenenden %0.01 daha az kazanır. Aşağıda Yasuo yapısının ve Zed'e karşı rünlerin ayrıntılı bir dökümü bulunmaktadır.

Veigar Zed'e karşı mı geliyor?

Bu şampiyon eşleşmesi nispeten nadirdir. Veigar, maçlarının sadece %4,6'sında Zed ile savaşıyor. Ne yazık ki, Veigar, Zed'i yenerek kasvetli bir iş çıkarıyor . Ortalama olarak, şampiyonların birbirine karşı çıktığı zamanın kabul edilebilir %48,9'unu kazanıyor.

Akali, Zed'den daha mı zor?

hem zed hem akali nispeten güvenli şerit aşamasına sahiptir. Ancak, zed daha kolay çiftçilik yaparken, akali yüksek enerji maliyetleriyle dalgaları temizlemekte zorlanacak. hangisinin oyun oynama potansiyeli daha fazla?

Zed Akali'ye karşı ne inşa etmeliyim?

Zed'e Karşı En İyi Akali Eşyaları

  • Lich Bane.
  • Hextech Roket Kemeri.
  • Zhonya'nın Kum Saati.

Akali vs ahri'yi kim kazanır?

Akali Middle vs Ahri Middle Yapı ve Rünler

Akali kazanır Ahri'ye karşı ortalama rakibe göre %3,84 daha düşük olan %44,78 oranında Ahri'ye karşı.

Zed, Yasuo'dan daha mı zor?

Mekanik olarak konuşursak, Zed. W ve R'nizle yapabileceğiniz oyun miktarı, beceri sınırını tavanın üstüne ayarlar. Konuşma zorluğu, Yasuo . Kötü durumuyla (kötü eşleşmeler, takıma bağlı, ormancının kolay hedefi) başa çıkabilmesi için gereken beceri, oyun ve iyi kararlar Zed'in çok üstünde.

Fizz vs Zed'i kim kazanır?

Fizz Middle vs Zed Middle Yapı ve Rünler

Fizz, Zed'e karşı kazandı Zed'e karşı ortalama rakibe göre %6,25 daha yüksek olan zamanın %57,38'i. Her iki şampiyonun kazanma oranlarını normalleştirdikten sonra Fizz, Zed'e karşı beklenenden %5,51 daha fazla kazanır.

Zed sylas'a nasıl karşı çıkıyor?

Sylas'a Karşı En İyi Zed Eşyaları

  1. Gecenin Kenarı.
  2. Draktharr'ın alacakaranlık kılıcı.
  3. Serylda'nın Hıncı.

Akali kaç yaşında?

Bilgi. o şu anda yaklaşık 19 yaşında . The Bow ve Kunai olayları sırasında 9 yaşındaydı. yeniden işleme öncesi öz, onu 17 yaşlarında gösteriyor.

Akali 11. sezonda iyi mi?

x Akali, 11. sezonda bir suikastçı şampiyonu o yeni eşyalar ve meraklılarla op . Tüm mekanikleri ve kombinasyonları öğrenmek için çok oynamanız gereken zor bir şampiyon. sadece sana gösterdiğim kılavuzu ve tehditleri takip et, böylece daha iyi ve daha iyi oynayacaksın.

Akali 2020'yi nasıl yendin?

Akali'ye Karşı Nasıl Oynanır (6 İpucu)

  1. Menzil avantajınızı kullanın.
  2. Zayıf erken oyununu kötüye kullan.
  3. Onun enerji seviyeleri etrafında oynayın.
  4. 6. seviye all-in'e saygı gösterin.
  5. Sihirli direnç rünlerini alın.
  6. Grup ve takım olarak oynayın.

Akali Toplane'e kim karşı çıkıyor?

Akali'ye karşı kullanılacak en iyi karşı tahminler Olaf, Panteon , ve Tryndamere maçı kazanmak için iyi bir şansa sahip.

Akali iyi bir Ormancı mı?

Akali Jungle'ın Artıları:

1. Akali'nin ormanda pek çok doğal sürdürülebilirliği var. onun pasifi. 2. Akali'nin ultisi, özellikle W yanıp sönmesi veya daha fazla mesafe için Flaş ile eşleştirildiğinde, kısa sürede büyük bir mesafe attığından, yumuşacık hedeflere baskın yapmak için mükemmeldir.

Akali'nin kaç Nerf'i vardı?

Yeniden çalışması 8.15 Yaması'ndaki canlı sunuculara ulaştığından, toplamda dokuz sinir bunlardan bazıları, kitinden benzersiz mekanikler çıkarmayı içeriyordu. Şimdi, 2020'nin ikinci büyük yamasını başlatmak için, sağ onu bir kez daha sinirlendirmeye çalışıyor.