Boruto'da zaman atlaması oldu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Prof. Annabel Buckridge
Puan: 5/5(21 oy)

Evet . Aslında bir ya da iki tane oldu ama sessiz kaldılar, bu yüzden tespit etmek zordu. İlk ark, akademiye katıldıklarında gerçekleşir, ardından Shin ark, akademi yıllarının sonuna yaklaşana kadar birkaç yıl atlar.

Boruto Timeskip'ten sonra kaç yaşında?

Zaman atlama sırasında, Naruto ve Hinata'nın en büyükleri Boruto ve iki yaş küçük Himawari'den iki çocuğu oldu. Boruto filmi sırasında 12 yaşındadır, ancak bu dizide daha fazla yer alır, bu yüzden gösteri başladığında Boruto muhtemelen 11 yaşında .

Boruto'da bir zaman boşluğu var mı?

boruto'da zaman atlama | Hayranlık. Atladığımızı fark eden bir tek ben miyim yaklaşık 4 yıl boruto animesinde. Animenin ilk bölümlerinde Iwabe, savaşın üzerinden '10 yıl' geçtiğini açıkça belirtiyor. ... boruto'nun ilk bölümü akademinin ilk günü.

Boruto ne kadar zaman geçti?

- Boruto animesinin başında şöyle deniyordu: 10 yıl son savaştan bu yana geçmişti.

Boruto Kawaki'nin yaşı kaç?

o yaklaşık 16 yaşında , ancak yaşı hiçbir zaman açıkça doğrulanmadı. Boruto'nun 12 yaşında birkaç yaş daha genç olduğu düşünülüyor, bu yüzden makul bir varsayım. Zaman atlamasının 4 yıllık bir artış olduğunu varsayarsak, Boruto muhtemelen Kawaki ile dövüştüğünde yaklaşık 16 yaşında olacak.

Boruto Zaman Atlaması Neredeyse Geldi...

18 ilgili soru bulundu

Boruto şu anda 2021 kaç yaşında?

Şu anda, Boruto 16 yaşında . İlk kez 5 yaşındayken The Last: Naruto the Movie'de göründü.

Naruto'nun kardeşi kim?

Itachi Uchiha (Japonca: Itachi Uchiha, Hepburn: Uchiha Itachi) Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto manga ve anime serisindeki kurgusal bir karakterdir.

Kawaki, Boruto'da kötü mü?

53. bölümdeki olaylara rağmen, Kawaki büyük olasılıkla hala Boruto'nun baş düşmanıdır, ancak iyi ve kötü çizgileri ilk düşünüldüğünden daha az tanımlanmış olabilir. Seyirci, Konoha Köyü'nü yok edenin Kawaki olduğunu varsayıyor, ancak yıkıma Boruto'nun Otsutsuki'yi ele geçirmesi sırasında neden olmuş olabilir.

Boruto'da Kakashi kaç yaşında?

7 Kakaşi: 48

Boruto doğduğunda 35 ya da 36 yaşında olmalıydı, bu da onu yaklaşık 48 yaşında Boruto'da. Hayranların yıllar önce tanıştığı 26 yaşındaki gibi görünmeyi hala başarıyor.


Boruto'yla kim evlendi?

Çift

BoruSara (ボルサラ BoruSara), Boruto Uzumaki ile arasındaki romantik ilişkiyi ifade etmek için kullanılan bir terimdir. Sarada Uchiha . BoruSara, Yeni Nesil'in en popüler çifti.

Ryuto Uzumaki kimdir?

Ryuto Uzumaki Konohagakure'den bir shinobi . Doğduğu gün ona Dokuz Kuyruklu Çakra verildi ve bu kaderi, çocukluğu boyunca Konoha'nın çoğu tarafından dışlanmasına neden oldu. ... Adını ünlü ninja Ryu Hayabusa'dan almıştır.

Hokage olmak için en genç kimdi?

Kakashi Dördüncü Büyük Ninja Savaşı'nda yiğitçe savaştı, zaten etkileyici olan itibarına bir yenisini ekledi ve ona Kage unvanını verdi. Savaşın sonunda 31 yaşındaydı ve savaşın bitiminden bir yıl sonra Hokage oldu.

Kakashi Boruto'da öldü mü?

Mevcut dizi Boruto'ya göre, Kakashi yaşıyor ve geri dönecek 23. bölümde, Kishimoto tarafından verilen çeşitli ipuçlarıyla görüldüğü gibi. Naruto'yu incelerken, Kakashi'nin Pain ile dövüşürken Sharingan'ını ve sol gözünü kaybettiği açıktır.


Kawaki Naruto'nun oğlu mu?

Kawaki ilk olarak Boruto'nun ilk bölümünde, o ve Boruto Uzumaki'nin düşman gibi göründüğü bir flashforward'da ortaya çıkıyor. ... Onu Boruto'nun babası Kara'dan korumak için, Yedinci Hokage Naruto, onu kendi oğlu olarak benimser .

Kara hain kim?

Isshiki'nin Kara'sı. Isshiki'nin Kara'sı. Isshiki Ōtsutsuki bin yıldan fazla bir süre önce bir çakra meyvesi yetiştirmek için dünyaya geldiğinde, ast ortağı tarafından ihanete uğradı, Kaguya , onu neredeyse ölüm noktasına kadar yaraladı.

Kim daha güçlü Boruto veya Kawaki?

İkisi birden Boruto ve Kawaki nesillerindeki en güçlü shinobilerdir ve Naruto ile aynı yüksekliğe ulaşmak ve muhtemelen daha da ileri gitmek için büyüyeceklerdir. Şu anda, Boruto, Kawaki'nin karmasını tamamen kaybettiği için şimdi Kawaki'den daha güçlü.

Naruto'nun ilk öpücüğü kimdi?

İlk gerçek Öpücüğü onunlaydı hinata ve şimdiye kadar bu onun da ilk Öpücüğüydü.


Ryuto Uzumaki'nin ebeveynleri kimdir?

Oğlu Dördüncü Hokage ve Kushina Uzumaki , Naruto'nun doğum gününde gizemli maskeli bir adam köye saldırdıktan sonra Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki, Kurama'nın jinchūriki'si yapıldı. Ryuto ayrıca karanlık çakrayı adaçayı modu olarak kullanabilen bir 'Kara Bilge'dir.

Boruto'nun en sevdiği yemek nedir?

En sevdiği yemek olduğunu not eder. bir yakisoba topuzu . Ayrıca çizim yapmaktan çok zevk alıyor gibi görünse de, görünüşe göre bu konudaki zayıf becerisinden habersiz. Boruto, karakterin vizörünün bir kopyasını takarken kahramanın tavrını taklit ettiği için popüler film karakteri Kagemasa'dan etkilenmiş gibi görünüyor.

Sasuke Naruto'dan büyük mü?

Naruto aslında Sasuke ve Sakura'dan daha genç , ancak çaylak 9'un hepsinin aynı yıl doğduğu birden fazla belirtiliyor. Shino en yaşlısıdır (23 Ocak doğumlu). Sakura, 7. takımın en yaşlısıdır (28 Mart doğumlu).

Natsumi Uzumaki öldü mü?

Talihsiz bir çarpıp kaçma kazasında öldü alkol satın almadan önce.