youtube çalışmıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Maiya VonRueden MD
Puan: 5/5(25 oy)

YouTube uygulaması için bir güncelleme olup olmadığını görmek için Google Play Store veya App Store'a bakın. Varsa, yükleyin ve ardından videoyu oynatıp oynatamayacağınıza bakın. Bu adımın sorunları ne sıklıkla çözebileceğine şaşıracaksınız. YouTube uygulamasını güncellediyseniz ve YouTube çalışmıyor , ardından önbelleği temizlemek sonraki adımdır.

YouTube şu anda kapalı mı?

Youtube.com YUKARI ve ulaşılabilir Bizim tarafımızdan.

YouTube bugün neden çalışmıyor?

Emin olmak uygulamanın en son sürümünü çalıştırıyorsunuz . Diğer her şeyin güncellenip güncellenmediğini görmek de yardımcı olabilir. Tarayıcınız (kullanıyorsanız) veya işletim sistemi için herhangi bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin.

YouTube'da neden bir sorun var?

YouTube uygulaması

Mobil veri bağlantınızı kapatın ve açın . YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin. YouTube uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin. YouTube uygulamasının mevcut en yeni sürümüne güncelleyin.

Google YouTube neden çalışmıyor?

YouTube uygulamasını bir süredir kullanıyorsanız, büyük bir tutar önbellek ve veriler birikmiş ve sorunlara neden olabilir. Android'de Ayarlar > Uygulamalar > YouTube > Depolama'ya gidin. Önbelleği temizle'ye dokunun ve sorunu çözüp çözmediğine bakın. ... iOS'ta bunu yapmanın en iyi yolu YouTube'u kaldırıp yeniden yüklemektir.

YOUTUBE YÜKLEME (ARABELLEKLEME) SORUNU NASIL DÜZELTİLİR | VİDEO BAŞLAMIYOR SORUN | 3 ÇÖZÜM

42 ilgili soru bulundu

YouTube Hindistan'da yasaklanacak mı?

Ayrıca, yeni BT kurallarının 79. bölümü, özellikle Facebook, Twitter, YouTube ve WhatsApp gibi dijital medya platformlarına, ağlarında yapılan gönderiler, üçüncü taraf bilgileri veya verileri için sorumluluk muafiyeti sağlamaktadır. ... Ancak yeni BT Kuralları 2021, uyumsuzluk için herhangi bir yasaktan bahsetmiyor .

YouTube neden bir şeylerin yanlış gittiğini söylüyor?

Hata mesajı, YouTube'da bir şeyler ters gitti cihazınızın YouTube sunucularına bağlanmak için mücadele ettiğini . Bunun nedeni, hatalı bir ağ bağlantısı veya YouTube'un ucundaki bir sorundur. ... YouTube'un Sunucularını Kontrol Edin.

YouTube, sunucu 429 ile ilgili bir sorun olduğunu söylediğinde ne anlama gelir?

429'u alıyorsunuz Çok Fazla İstek hata mesajı çünkü kullanıcı belirli bir süre içinde çok fazla istek gönderdi (bir eklenti, bir DDos veya başka bir şey olabilir). Lütfen istek göndermeyi durdurmanızı söyleyen bir sunucu. ... Tüm WordPress eklentinizi devre dışı bırakın.

YouTube'um neden ağda bir sorun olduğunu söyleyip duruyor?

Herhangi biri Wifi yönlendiricinizi yeniden başlatın veya telefonunuzun Ayarlar bölümünü açın, Mobil Ağlar bölümüne gidin ve APN ayarlarınızı sıfırlayın. Sorunları çözüp çözmediğini görmek için farklı bir DNS kullanmayı da deneyebilirsiniz. 1.1 kullanabilirsiniz. Google Play Store'dan buradan indirilebilen Cloudflare'den 1.1 uygulaması.

YouTube neden bugün dizüstü bilgisayarda çalışmıyor?

Web Tarayıcı Sorunları

Tarayıcınızı en son sürüme yükseltmek, yüklü eklentileri (özellikle Adobe Flash) güncellemek, YouTube ile çakışabilecek uzantıları devre dışı bırakmak ve tarayıcınızın önbelleğini ve çerezleri temizlemek YouTube ile ilgili sorunları çözmenize yardımcı olabilir.

YouTube neden iOS çalışmıyor?

Bu nedenle, YouTube uygulamasının iPhone'da çalışmama sorununu çözmek için, ikisini de güncellemeyi dene . YouTube uygulamasını güncellemek için aşağıdaki adımları izleyin: App Store'u açın ve mağazadaki Güncelle sekmesine dokunun > Uygulamalar için mevcut tüm güncellemeleri gösterecektir. YouTube uygulamasını seçin ve hemen güncelleyin.

YouTube'um neden güncellenmiyor?

Adım 1: Android telefonunuzda Ayarlar'ı açın ve Uygulama ve bildirimler veya Uygulamalar'a gidin. Adım 2: Tüm uygulamalar altında YouTube'a dokunun. YouTube için Depolama'ya dokunun. ... Adım 5: YouTube'u hala indiremiyor veya güncelleyemiyorsanız, Play Store için önbelleği ve verileri temizleyin ve Oyun Hizmetleri yukarıdaki adımları tekrarlayarak.

Google kapalı evet mi hayır mı?

Google.com YUKARI ve bizim tarafımızdan erişilebilir.

YouTube'daki Hata 429'dan nasıl kurtulurum?

Hata kodu 429, YouTube'un bilgisayarınızdan çok fazla istek aldığını ve sizden durmanızı rica ettiğini belirtir. Bu hatadan kurtulmak için, tarayıcı önbelleğinizi temizleyin ve uzantılarınızı devre dışı bırakın . Ek olarak, bir virüsten koruma taraması çalıştırın, IP adresinizi yenileyin, DNS'nizi temizleyin ve yönlendiricinizi yeniden başlatın.

Hata 429'u nasıl düzeltirim?

Minecraft Realms'de 429 hatası nasıl düzeltilir?

  1. Bilgisayarı yeniden başlatın.
  2. Sunucuyu yeniden başlatın (kullanıcının erişimi varsa).
  3. Bir VPN kullanmayı deneyin.
  4. Farklı bir cihaz kullanmayı deneyin.
  5. Java güncellemelerini devre dışı bırakmayı veya etkinleştirmeyi deneyin.

429 hatasını nasıl düzeltebilirim?

Başka bir istek göndermek için bekleyin .

Bir HTTP 429 hatasını düzeltmenin en basit yolu, başka bir istek göndermek için beklemektir. Genellikle, bu durum kodu, başka bir istek göndermeden önce beklenecek bir süreyi belirten bir Yeniden Dene-sonrası başlığıyla gönderilir. Yalnızca birkaç saniye veya dakika belirtebilir.

YouTube'da yanlış olan bir şeyi nasıl düzeltirsiniz?

Düzeltme 1: Tarayıcınızı Güncelleyin

Artık Chrome, bekleyen güncellemeleri otomatik olarak arayacaktır. Adım 3: Güncelleme otomatik olarak indirilmezse Güncelle'ye tıklayın. Adım 4: Tüm güncellemeler yüklendiğinde Google Chrome'u yeniden başlatın. Bir şeylerin ters gidip gitmediğini kontrol etmek için YouTube'u tekrar açın YouTube hatası çözüldü.

YouTube neden bir şeylerin ters gittiğini söyleyip duruyor Iphone?

Kötü bir internet bağlantısı veya cihazınızda yetersiz bellek gibi pek çok şey YouTube'un kontrolü dışındadır. En yaygın hata mesajlarından bazıları şunlardır: Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin (Yeniden deneyin) .

YouTube sunucu sorununu nasıl düzeltirim?

Hatayı düzeltmeyi denemek için atabileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

  1. Telefonunuzun uçak modunda olmadığından emin olun.
  2. Wi-Fi, LTE veya 3G'ye bağlanın (varsa).
  3. YouTube için veri kullanımının açık olduğundan emin olun.
  4. Uygulamayı yeniden başlatın.
  5. Videoyu farklı bir cihazda izlemeyi deneyin.

Hangi ülkeler YouTube'u yasakladı?

Şu anda engellendi

  • Çin.
  • İran.
  • Türkmenistan.
  • Güney Sudan[Alıntıgerekli]
  • Sudan.
  • Tacikistan.
  • Suriye.
  • Kuzey Kore.

YouTube'da yasaklanan nedir?

Nefret söylemi, saldırgan davranışlar, Grafik şiddet , kötü niyetli saldırılara ve zararlı veya tehlikeli davranışları teşvik eden içeriklere YouTube'da izin verilmez.

YouTube Çin'de yasaklandı mı?

Evet, Youtube Çin'de engellendi . ... Aynı şekilde Youtube'un ücretli içerikleri ve Youtube TV de engelleniyor. İpucu: YouTube ve diğer kısıtlı sitelerin engellemesini kaldırmak istiyorsanız bir VPN'e ihtiyacınız olacaktır. Ancak çoğu VPN çalışmayacaktır, bu nedenle Çin VPN listemizden birini seçin.

YouTube önbelleğimi nasıl temizlerim?

Chrome uygulamasında

  1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte, Diğer'e dokunun.
  3. Geçmiş'e dokunun. Tarama verilerini temizle.
  4. En üstte bir zaman aralığı seçin. Her şeyi silmek için Tüm zamanlar'ı seçin.
  5. 'Çerezler ve site verileri' ile 'Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar'ın yanındaki kutuları işaretleyin.
  6. Verileri temizle'ye dokunun.

YouTube'u iPhone'da nasıl yeniden başlatırsınız?

YouTube çökerken iPhone ekranınız takılırsa, bunun yerine yeniden başlatmaya zorlayabilirsiniz. Böyle yaparak, Güç düğmesini ve Ana Sayfa düğmesini aynı anda yaklaşık 10 ila 20 saniye basılı tutun ve ardından Apple logosu göründüğünde her iki düğmeyi de bırakın .