Yazarın büyükannesi dağda nasıl görünüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Clemmie Stoltenberg
Puan: 4.5/5(73 oy)

Yazarın büyükannesi kullandı lekesiz beyaz giysiler giymek . Gümüş rengi saçları vardı. Her tarafı bembeyaz, karla kaplı dağlardaki kış manzarası gibi görünüyordu. Her zaman dualarını okurdu, yüzünde huzurlu, beyaz dağlar gibi sakin bir ifade vardı.

Anlatıcı büyükanne nasıl görünüyor?

Anlatıcının büyükannesi ' dağlarda kış manzarası '. ... Cevap: Büyükanne her zaman lekesiz beyaz giyinirdi. Gümüş rengi saçları vardı. Beyaz bukleleri solgun ve kırışık yüzüne düzensizce yayıldı.

Yazarın büyükannesi nasıl görünürdü?

onu kaybetti fiziksel güzellik torunu için hiçbir zaman güzel görünmedi ama içsel nitelikleri ve dini düşünce yapısı nedeniyle çocuk için güzeldi ve hayvanlara ve kuşlara kadar herkese karşı cömertti.

Yazar neden büyükannesinin dağlardaki kış manzarasına benzediğini söyledi?

Cevap: Anlatıcı bize şunu söyler: büyükannesi sarışındır ve bir sari giyer, grimsi beyaz saçları vardır ve doğası gereği sakindir, bu nedenle rengi mümkün olan her şekilde beyaza işaret eder. . Böylece dağlarda bir kış manzarası gibi görünüyordu. Bu yardımcı olur umarım!!

Büyükanne Lady portresinde nasıl görünüyordu?

Khushwant Singh tarafından yazılan Bir Hanımefendinin Portresi hikayesinde, büyükannesinin fiziksel görünümü hakkında bilgi verilir. büyükannesi olduğunu belirtti kambur boy ile kısa ve şişman görünen dindar bir kişi . Gümüşi saçları her zaman kırışık yüzüne düşer.

Smile 3.0 Sınıf-11 İngilizce 20/07/2021 Ödev

38 ilgili soru bulundu

Büyükanne nasıl görünüyordu?

Cevap: Khushwant Singh, büyükannesini şöyle tanımlar: Kısa, şişman ve biraz kambur . Ayrıca geleneksel anlamda güzel olmadığını, ancak tespih boncuklarından sessiz dualar okuduğu için dinginliğinin onu güzelleştirdiğini de söylüyor. O her zaman lekesiz beyazdı.

Büyükanne dağlardaki kış manzarası gibi nasıl ortaya çıktı?

Büyükanne nasıl 'dağlardaki kış manzarası' gibi göründü? Büyükanne her zaman lekesiz beyaz giysiler giyerdi. Saç bukleleri de gümüş beyazı görünüyordu . Lekesiz beyaz elbisesi ve gümüşi beyaz saçları onu kışın karlı dağlar gibi gösteriyordu.

Büyükanne neden dağlardaki kış manzarasıyla karşılaştırılıyor?

Anlatıcının büyükannesi 'dağlarda kış manzarası' izlenimi verdi beyaz saçları ve lekesiz kıyafetleri yüzünden . Anlatıcının büyükannesi, içinde leke olmayan ve saçları tamamen griye dönmüş giysiler giyerdi.

Yazar neden ve nasıl büyükannesini dağlarla karşılaştırıyor?

YAZAR BÜYÜK ANNESİYİ KIŞ MANZARASI İLE KARŞILAŞTIRDI BEYAZ ANNESİ HER ZAMAN LEKESİZ BEYAZ ELBİSE GİYDİ , SAÇLARI DA GÜMÜŞ BEYAZ GÖRÜNÜYOR . LEKESİZ BEYAZ SAÇLARI KARLI DAĞLAR GİBİ GÖRÜNDÜ, GERÇEKTEN LEKESİZ BEYAZLIĞIN BİR GENİŞLİĞİ GİBİ GÖRÜNDÜ.

Yazar yurt dışından döndüğünde büyükanne nasıl görünüyordu?

Yazar 5 yıl sonra yurt dışından döndüğünde, büyükanne onu almak için tren istasyonuna gitti. ... Ama büyükanneyi gördüğünde, bir gün bile daha yaşlı görünmüyordu. Onu kollarına aldı . Onun dualarını okuduğunu duyabiliyordu.

Yazarın büyükbabasının portresi nereye yerleştirildi?

Cevap: Dedesinin portresi asılı oturma odasındaki şöminenin üstünde .

Anlatıcı neden büyükannesine güzel diyor?

Anlatıcı, büyükannesine 'güzel' diyor çünkü kalbi güzeldi, herkesi umursar .

Büyükannenin saç renginin cevabı nedir?

Cevap: Büyükanne vardı Beyaz saç genellikle solgun ve kırışmış yüzüne yayılmıştı.

Büyükanne neyle karşılaştırıldı?

o karşılaştırılır dağlarda huzurlu kış manzarası . Her zaman lekesiz beyaz giysiler içindeydi ve gümüş rengi saçları vardı. Böylece, saf beyaz dinginliğin bir resmini sundu.

Yazar büyükannesini neye benzetiyor?

YAZAR BÜYÜK ANNESİYLE KARŞILAŞTIRDI KIŞ PEYZAJ BEYAZ ANNESİ HER ZAMAN LEKESİZ BEYAZ GİYSİLER GİDERKEN, SAÇLARI DA GÜMÜŞ BEYAZ GÖRÜNÜYORDU. ... YAZAR BU NEDENİ ONU KIŞ MANZARASI İLE KARŞILAŞTIRMIŞTIR.

Yazarın büyükannesini tanımlamak için yapılan karşılaştırma neydi?

Şair (Kushwant Singh) onun Büyükanne kısa şişman ve biraz kambur . Ayrıca geleneksel anlamda güzel olmadığını, ancak tespih boncuklarından sessiz dualar okuduğu için dinginliğinin onu güzelleştirdiğini de söylüyor. O her zaman lekesiz beyazdı.

Dağlardaki kış manzarası neyi simgeliyor?

Yazar, güzelliğini dağdaki kış manzarasıyla karşılaştırır. olduğu gibi demek istedi kış kar yağışı dağın güzelliğini arttırır ve dağın tüm beyaz uzantısına garip, huzurlu ve sakin bir etki verir. aynı şekilde büyükanne yazarı büyüledi.

Büyükanne nasıl 11. sınıfa benziyordu?

Büyükanne her zaman lekesiz beyaz giysiler giyerdi . Saç bukleleri de gümüş beyazı görünüyordu. Lekesiz beyaz elbisesi ve gümüşi beyaz saçları onu kışın karlı dağlar gibi gösteriyordu. ... Babaanne köyde köpek beslediği gibi kentte de serçe beslemeye başlamış.

Büyükanne köyde yazara nasıl baktı?

Anlatıcının ailesi şehre gittikten sonra, anlatıcı büyükannesi tarafından büyütüldü . onu uyandırdı, giydirdi ve okula hazırladı. daha sonra eski chapattis'i solduran tereyağı ve üzerine serpilmiş şekeri anlatıcıya verdi.

Yazarın büyükannesi neye düşkündü?

Hikaye, yazar ve büyükannesi arasındaki bağ etrafında döner. büyükanne, sırtı hafif eğik, yaşlı, kısa ve şişman bir kadındı. Yazarın büyükannesi düşkündü her gün kutsal yazıları okumak için tapınağa gitmek .

Yazar, Bir Hanımın Portresi dersinde kimin portresini çizdi?

Yazar portreyi çizdi büyükannesinin .

Genellikle portre, boya kullanılarak tuval üzerine boyanmış bir resimdir. Ancak burada yazar, büyükannesini neredeyse hayal edebileceğiniz kadar etkili bir şekilde tanımlamak için kelimeler kullanmıştır.

Büyükanne ne demek?

1 : birinin babasının veya annesinin annesi . 2: bir dişi ata. Büyükanneden Diğer Sözler Örnek Cümleler Büyükanne Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Büyükanne bir şey yaptığında neden hep özeldir?

Cevap 1_ Çok fazla sevgisi var Büyükanneler her şeyi ve herkesi sever . Sizin için kesinlikle uygun olmasa bile, eve getirdiğiniz hemen hemen her önemli kişiyi sevecektir. Onu sizin kadar sevmeye çalışacak, ayrıldığınızda sevgiyle size söylemiştim dese bile.

Yazar, büyükannesinin fiziksel özelliklerini nasıl anlatıyor?

Khushwant Singh tarafından yazılan Bir Hanımefendinin Portresi hikayesinde, büyükannesinin fiziksel görünümü hakkında bilgi verilir. o belirtti kambur boy ile kısa ve şişman görünen dindar bir kişi olarak büyükannesi . Gümüşi saçları her zaman kırışık yüzüne düşer.

Yazar ve büyükannesi nasıl iyi arkadaşlardı?

Aslında ikisi de iyi ve yakın arkadaş gibiydiler. Zamanın çoğunu birlikte geçirdiler. Sabah erkenden onu uyandırdı ve okula hazırladı. . Üzerine biraz tereyağı ve şeker serpilmiş bayat ekmekten oluşan bir kahvaltı verdi.