Yaz kuyuları bulundu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Mariela Huel
Puan: 4.6/5(33 oy)

#TNAMBERAlert: Yaz Kuyuları 8 haftadan fazladır kayıp . TBI ajanları ve @HawkinsCountySO dedektiflerine her gün soruşturmanın bitip bitmediği soruluyor. Cevap hayır.

Tennessee'de yaz kuyuları buldular mı?

NASHVILLE, Tenn. (WTVF) — Çocuklar trajik bir şekilde ortadan kayboluyor, bazen asla bulunmazlar . Umut, kuzeydoğu Tennessee'den kayıp 5 yaşındaki Summer Wells için durum böyle değil. Doğru, ekipler çocuğa dair hiçbir iz bulamayınca arama çalışmaları azaltıldı.

Summer Wells'in saçları neden tıraş edildi?

Wells araya girdi Summer kendi kafasını tıraş etmeye çalışmıştı. . [Yaz] bir erkek fatmaydı, dedi Bly. ...Sanırım bazı resimlerde bunu görebiliyorsun ve işler kontrolden çıkıyordu ve biz de kafasını kazıyıp uzun süre uzamasına izin vermeye karar verdik. Ve annesi başını tıraş etti - böylece [Yaz] kendini kötü hissetmezdi.

Tennessee'de Summer kuyuları hala kayıp mı?

Şimdi Abone Ol

Tennessee Soruşturma Bürosu, Çarşamba günü Lawson'ın bir videosunu tweetledi ve bu sırada Summer'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın sona erdiğini iddia eden kişilerin endişelerini dile getirdi. Summer Wells 8 haftadan fazladır kayıp , tweet belirtiyor.

Summer Wells kardeşleri evden mi çıkardılar?

ROGERSVILLE - Summer Wells'in üç erkek kardeşi İngiltere'deki evlerinden çıkarıldı. kırsal Beech Creek topluluğu Kesin nedeni açıklanmamasına rağmen, Çocuk Hizmetleri Departmanı tarafından.

Exclusive: Summer Wells için arama küçüldü ancak soruşturma devam ediyor

16 ilgili soru bulundu

Summer Wells kardeşler CPS tarafından mı alındı?

(WVLT) - Summer Wells'in üç kardeşler, Çocuk Hizmetleri Departmanı tarafından ailenin Hawkins County evinden alındı. Kayıp 5 yaşındaki Summer Wells'in babası Donald Wells, Pazartesi günü Kingsport Times News'e söyledi. Pazartesi günü, WVLT News, Kingsport Times News'in raporlarını bağımsız olarak doğrulamaya çalıştı.

Yaz kuyularının tam adı nedir?

Yaz Ayı-Utah Wells

Ailesi onun prenses oynamayı çok sevdiğini ama erkek kardeşlerini hizaya sokan bir erkek fatma olduğunu söylüyor. Annesi Summer'ı ailenin patronu olarak tanımladı. Beş yaşındaki çocuğun kaybolmadan önce yalınayak olduğu ve pembe bir gömlek ve gri şort giydiği bildirildi.

Summer Wells'in büyükannesinin adı nedir?

Bu yıkıcı, dedi Candus Harer , Summer'ın büyükannesi. Summer'ın annesi Candus (Bly) Wells, Summer'ın asla yalnız başına ortalıkta dolaşmayacağını bildiğini söyledi.

Rose Bly'a ne oldu?

Ayrıntılar: Rose Marie Bly en son St.'deki evinden çıkarken görüldü. Croix Şelaleleri, WI , Cushing, WI, beş millik bir mesafeye doğru ilerleyin. Arabası beş gün sonra Grantsburg, WI'da, kamyon sürücüleri tarafından traktör römorklarını park etmek için kullanılan bir park yerinde bulundu.


Yaz kuyuları ebeveynler suçlu mu?

Summer'ın babası Don Wells, birden fazla şiddetli suçtan hüküm giydi ve Arkansas, Utah ve Teksas'ta uyuşturucu ve hırsızlık içeren mahkumiyetler için hapis cezasına çarptırıldı. 1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başında, çok sayıda şartlı tahliye ihlali nedeniyle gösterildi.

Yaz kuyularına ne oldu teyze?

Summer'ın teyzesi Rose Bly, 2009'da Wisconsin'den kayboldu , ve oradaki polis de aramayı hiç bırakmadı. Davanın 10. yıldönümünde, Polk County Şerif Ofisi, Rose'un annesi, aynı zamanda Summer'ın büyükannesi olan Candus Harer'in kalp ağrısından bahsettiği bir video yayınladı.

Summer Wells'in annesi şüpheli mi?

Büro da vurguladı sürücü şüpheli değil , ancak Wells'in yerini belirlemeye yardımcı olabilecek bilgilere sahip olabilecek potansiyel bir tanık. Pazartesi günü, Wells'in annesi Candus Bly, News Channel 11'e kızının kaçırıldığına inandığını söyledi ve kamyon şoförünü öne çıkmaya çağırdı.

Summer Wells'te bir güncelleme var mı?

Tweet, Summer Wells'in 8 haftadan fazla bir süredir kayıp olduğunu belirtiyor. TBI ajanları ve @HawkinsCountySO dedektiflerine her gün soruşturmanın bitip bitmediği soruluyor. Cevap Numara .


Yaz kuyuları bulundu mu?

Summer Wells akşamı ortadan kayboldu. 15 Haziran , Hawkins County'nin engebeli, dağlık arazisinde haftalarca sürecek bir insan avını ateşledi. Tennessee Soruşturma Bürosu'na çağrılan yüzlerce ihbar çıkmaza girdi ve ailesinden bazıları onu canlı bulma ümidi verdi.

Summer Wells'in kafası neden traş edildi?

Hem Bly hem de Summer'ın babası Don Wells, Summer'ı bir erkek fatma olarak tanımladı. 5 yaşındaki çocuğun tıraşlı kafasının arkasındaki nedenleri açıkladılar. [Yaz] bir erkek fatmaydı, dedi Bly. kafamı kazıdım; o da benim ve erkeklerin yaptığı gibi kafasını tıraş etmek istedi.

Rose Marie Bly hiç bulundu mu?

Rapora göre annesi, olaydan bir hafta önce aldığı bir yaralanma nedeniyle aklının karıştığını ve aracından uzaklaştığını iddia etti, ancak bu teoriyi destekleyecek hiçbir kanıt yok. Rose Marie Bly asla bulunamadı ve dava çözümsüz kalır.

Rose Bly bulundu mu?

Müfettişler hiçbir zaman bir şüpheliyi veya önerilen herhangi bir nedeni tespit etmediler, ancak erken bir ipucu aldılar: Bly'nin kaybolmasından sadece birkaç gün sonra, Bly'nin arabası, Grantsburg, Wisc'deki evinin yaklaşık 30 mil kuzeyinde bulundu. Müfettişler olay yerinden kanıt ve DNA topladılar, ancak hala Bly'den iz yoktu .


Rose Marie Bly'nin kocası kim?

Croix Falls, beklenmedik bir şekilde ortadan kayboldu ve nerede olduğuna dair birkaç ipucu bıraktı. Polk County Şerif Ofisi'ne göre, o akşam Bly'nin kocasına, Christopher Larson Evlerinden yaklaşık beş mil uzaktaki Cushing'deki bir tavernada bir kuzeniyle buluşacağını söyledi.

Summer Wells'in babası kim?

Donald Wells , kayıp beş yaşındaki Summer Wells'in babası, 12 Temmuz'da Times News'e, Summer'ın ortadan kaybolmasının bir aylık yıldönümü yaklaşırken kendisi, karısı ve çocukları hakkında konuştu.

Summer Wells'in babası kimdir?

(WJHL) – Donald Wells Hawkins County'den kayıp 5 yaşındaki Summer Wells'in babası, bir podcast'e oğullarının Wells ailesinin evinden alındığını söyledi. Jay is 4 Justice adlı podcast'in sunucusu Jennifer Youngblood Pazartesi günü News Channel 11'e Don Wells'in hafta sonu programa katıldığını söyledi.

5 yaşında bir yaz bulundu mu?

(WTVF) - Salı, 5 yaşındaki Summer Wells'in Hawkins County'deki evinden kaybolmasının üzerinden üç hafta geçti. Genç kızdan hiçbir iz olmamasına rağmen yetkililer, davanın hala çok aktif ve yoğun olduğunu söylüyor. Yaz izine rastlanmadan , öyle görünüyor ki, ortalıktan kaybolmuş ve daha çok bir faulün kurbanı olmuştur.


Summer Wells hangi dindir?

KINGSPORT, Tenn (WJHL) – Summer Wells bir aydır kayıp. Onun papazı Yedinci Gün Adventist Kilisesi Kingsport'ta News Channel 11'e verdiği demeçte, cemaatinin o zamandan beri sosyal medyada tepkiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Summer Wells'in hikayesi nedir?

Summer Moon-Utah Wells 3 fit boyunda, sarı saçlı ve mavi gözlü. Kaybolmadan önce yalınayak olduğu ve pembe bir gömlek ve gri şort giydiği bildirildi. . Nerede olduğu hakkında bilgisi olan herkesin 423-272-7121 numaralı telefondan Hawkins County Şerif Ofisi veya 800-TBI-FIND numaralı telefondan TBI ile iletişime geçmesi istenir.

Summer Wells'in ebeveynleri kimlerdir?

(WVLT) - Candus Bly ve Donald Wells WJHL'nin bir raporuna göre, kayıp 5 yaşındaki Summer Wells'in ebeveynleri Salı öğleden sonra bir duruşma için çocuk mahkemesine çıktı.

Summer Wells hangi şehirde eksik?

Wells en son ailesinin evinde görüldü. Rogersville , Knoxville'in 65 mil kuzeydoğusunda, 15 Haziran'da annesi, çocuğun büyükannesiyle birlikte bahçeden içeri geldiğini söyledikten sonra. Yetkililer, ertesi gün onun için bir AMBER Uyarısı yayınladı.