Yastık yarışmasını kim başlattı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Aylin Hackett MD
Puan: 4.3/5(42 oy)

Meydan okuma tarafından başlatıldı iki popüler Instagram moda etkileyicisi @myforteisfashion ve @stylebynelli , ikisi de 5 Nisan 2020'de Pillow Challenge fotoğraflarını yayınladıklarında.

Yastık meydan okumasını kim icat etti?

Karantina yastık mücadelesini kim başlattı? Karantina yastık mücadelesi 5 Nisan'da başlatıldı. Instagram kullanıcıları @styledbynelli ve @myforteisfashion . Bu iki Instagram kullanıcısı, vücutlarına kemerle bağlı renkli yastıklar giyen bir görüntü paylaştıklarında, yastık mücadelesi orman yangını gibi ortalıkta dolaşmaya başladı.

Yastık mücadelesinin arkasında ne var?

Oldukça basit: Yastık elbise mücadelesi şunları içerir: yastıktan elbise yapmak . Çoğu insan, yatağından standart bir yastığı çekip, bir kemerle vücutlarına sabitliyor ve ardından görünümlerinin bir resmini gönderiyor. Bazıları yastık elbiseyi başka bir #OOTD gibi süper inandırıcı hale getirdi.

Instagram'da yastık yarışması nedir?

Zorluk şunları içerir: askısız bir 'elbise' yapmak için belinizin etrafına bir kemerle bir yastık sıkıştırmak Ardından, kıyafeti olabildiğince şık hale getirmek için istediğiniz diğer aksesuarları ekleyebilirsiniz. . Trendi kendim denemeye karar verdim ve göründüğü kadar kolay olmadığını kanıtlayabilirim.

Battaniye mücadelesi nedir?

Tarafından yazılmıştır. Zaini Majeed. En yeni trendde internetteki moda tutkunları ellerinden battaniyeler alıyorlar. yatak odaları Kilitlenme önlemleri sırasında evde kapalıyken can sıkıntısını gidermek için mükemmel Instagram fotoğrafı için poz veriyor.

#PillowChallenge

33 ilgili soru bulundu

Ağırlıklı battaniye buna değer mi?

Alt çizgi

Ağırlıklı battaniyeler, derin basınç tedavisine benzer faydalar sağlayabilen bir tür evde terapidir. Bu battaniyeler, otizm, DEHB ve kaygı dahil olmak üzere çeşitli koşullar için olumlu sonuçlar göstermiştir. Yapabilirler huzursuz bir vücudu sakinleştirmeye yardımcı olun , kaygı duygularını azaltın ve uyku sorunlarını iyileştirin.

Ağırlıklı battaniyeyi nasıl deneyebilirim?

Ağırlıklı battaniye satın almanın ilk adımı, sizin için doğru ağırlığı belirlemektir. Genel bilgelik birini seçmektir bu vücut ağırlığınızın yüzde 10'u . Yani 150 pound ağırlığındaysanız, 15 poundluk bir battaniye alırsınız. 200 pound'a yakınsanız, 20 poundluk bir battaniye iyi bir seçimdir, vb.