Yasmin, uldum'da nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Aleen Schamberger DVM
Puan: 4.9/5(48 oy)

Yasmin, şu adreste görevli bir hancıdır. Vir'sar Vahası Uldum'da.

Zamanın kumlarını nereden satın alabilirim?

Bu öğe satın alınabilir Vale of Eternal Blossoms (18), Uldum ve Uldum .

Piryum bağcıklı kristal flakonu nereden satın alabilirim?

Bu öğe satın alınabilir Uldum ve Uldum .

Piryum çubukları nasıl elde edersiniz?

Pyrium Barlar, madenciler tarafından [Pirit Cevheri] veya [Elementium Bars] ve [Volatile Earth]'den simyacılar tarafından .

Kum Şişesi'ni nasıl edinebilirim?

Tarif: Kum Şişesi Arkeoloji ile elde edilen . Tol'Vir Ortak eseri Canopic Jar'da bulunur. Tol'Vir eserlerini bulmak için 450 Arkeolojiye ihtiyacınız olacak ve bunlar sadece Uldum'da bulunuyor. Kum ve Piryum Bağcıklı Şişe, Uldum'daki Yasmin adlı bir Satıcıdan satın alınır.

HIZLI İTİBAR ELDE EDİN - RAJANI & ULDUM ACCORD Rep Patch 8.3 Nasıl Çiftleştirilir | WoW BfA

38 ilgili soru bulundu

Ebedi Çiçekler Vadisi'ndeki Büyük Keech nerede?

Bu, bulunan yükselen tüyün hemen batısında yer alır. Mogu'shan Sarayı'nın hemen önünde Eternal Blossoms Vadisi'ndeki orta tahkimat olan .

Ebedi Ember'i nasıl edinebilirim?

Zamanın kumları Uldum'daki Yasmin'den ve sonsuz korlar ise Yasmin'den. yangın topraklarında patronlar her şekilde 10m/10 adam kahramanca/25 adam/25 adam kahramanca düşüyorlar.

Vial of the Sands'i yapmanın maliyeti nedir?

Piryum Bağcıklı Kristal Şişe maliyetleri 5.000 ve sekiz Zaman Kumu'na ihtiyacınız olduğundan, bu 24.000'e (her biri 3.000) gelir. Bu nedenle, bu eşyayı üretmeye bile ÖDEME yapabilmek için 29.000 ham nakite ihtiyacınız olacak.

Vial of the Sands'i herkes kullanabilir mi?

Kum Şişesi, işlenebilir bir binektir. herkese satılabilen simyacılar .


Kumtaşı Drake nasıl yapılır?

12x Truegold, 8x Rüzgar Şişesi, 8x Titanik Mukavemet Şişesi ve 8x Derin Taş Yağı toplayın. Umarım bunu kendi başınıza nasıl yapacağınızı anlayabilirsiniz. 29000 altın veya aşağıdaki eşyalardan tasarruf edin: Piryum Bağcıklı Kristal Şişe 5000 altına mal olacak. 8x Sands of Time, her biri 3000 altın ve toplam 24000 altın olacak.

Kanopik kavanozları nasıl yetiştiriyorsunuz?

Çiftlik. Tarif şuradan bulunur arkeoloji . Özellikle tol'vir ortak eseri Canopic Jar'ı çözerek. Simyalı karakterler için tarifi içeren bir kavanozun şansı yaklaşık %10'dur ve yeni bir esere başlarken kanopik bir kavanoz elde etme şansı %12 civarındadır.

Roblox'ta Feys Ember'ı nasıl edinirsiniz?

Bu eşya şuradan alınmış olabilir Metaverse Şampiyonları etkinliğinin 4. Haftasında Fey'in Terör Davası #4 .

Vale of Eternal Blossoms'ta Zidormi nerede?

Zidormi - Vale of Eternal Blossoms'da Mogu'shan Sarayı yakınında , Yama 8.3 Visions of N'zoth saldırıları olaylarından önce ve geri gönderecek.


Zidormi'yi nerede bulabilirim?

Zidormi - içinde Hüzün Bataklığı'ndan gelen yola yakın Patlak Topraklar , oyuncuları Iron Horde Invasion'dan önce ve geri gönderecek. Zidormi - Kun-Lai Zirvesinde Serenity Zirvesinde, sizi Lejyon saldırısından önce Zirveye gönderecek ve geri dönecek.

Gizem küresini nereden bulabilirim?

' Vale of Eternal Blossoms'ta Big Keech tarafından satılıyor .'

Diadem günleri nasıl elde edilir?

elde etmek. Bu öğe şuradan elde edilmiş olabilir: Metaverse Şampiyonlar etkinliğinin 1. Haftasında Fey'in Terör Davası #1 .

Feys Terör Davası #2'yi nasıl edinirsiniz?

Fey's Terror Case #2, 13 Nisan 2021'de Roblox tarafından avatar mağazasında yayınlanan bir sırt aksesuarıdır. Metaverse Şampiyonları etkinliği sırasında ödül .


Fey Yoshida kimdir?

Fey Yoshida Metaverse Şampiyonlar Etkinliğinde AJ'ye rakip takımlardan biri AJ'nin baş düşmanı olarak anılmasının nedeni budur. Fey Yoshida, Rthro paketi kullanan tek düşmandır. Fey Yoshida, hareket halindeyken emote yapan tek düşmandır.

AJ drone'u nasıl edinirsiniz?

Bu eşya şuradan alınmış olabilir Metaverse Şampiyonları etkinliğinin 4. Haftası sırasında AJ'nin Sandığı Düşüşü #4 .

Kanopik kavanozları nerede bulabilirim?

Canopic Jar, yalnızca içinde bulunan bir Tol'vir arkeoloji eseridir. Uldum şantiyeleri . Çoğu zaman [Mumyalanmış Organ] içerir, ancak nadir durumlarda, simya bineği [Kum Şişesi]'ni oluşturmak için destansı simya tarifini [Tarif: Kum Şişesi] içerebilir.

wow'da arkeoloji için bir küreğe mi ihtiyacınız var?

alarak başlarsın Çırak Arkeoloji becerisi

Bu kazı alanları haritanızda kürekler olarak görüntülenir ve belirli bir kazı alanını bulmak için tek yapmanız gereken bir kürek simgesine gitmektir.