Teklifi iptal etmenin bir yolu var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tavares Towne
Puan: 4.1/5(58 oy)

Satıcı, ürünün açıklamasını önemli ölçüde değiştirmişse, teklifi geri çekebilirsiniz. ... Şu durumlarda teklifleri iptal etmek de mümkündür: yanlışlıkla yanlış tutarı teklif ettiniz veya açık artırmadan sonra satıcıya ulaşamazsanız. Ayrıca, listelemenin bitmesine 12 saat veya daha fazla süre kalmışsa tüm teklifleri geri çekebilirsiniz.

eBay'de Teklifi Kaldırmak mümkün mü?

Bir teklifi yalnızca satıcı öğenin açıklamasını önemli ölçüde değiştirdiğinde geri çekebilirsiniz. , yanlışlıkla yanlış miktarda teklif verirseniz veya satıcıya ulaşamazsanız. Bir teklifi başka bir nedenle geri çekmek, geçersiz bir teklif geri çekmesi olarak kabul edilir.

eBay 2020'de Teklifi Nasıl İptal Edebilirim?

Bir teklif nasıl iptal edilir

  1. Girişinize verilen teklifleri iptal etme bölümüne gidin - yeni pencerede veya sekmede açılır.
  2. Ürün numarasını, teklifini iptal ettiğiniz üyenin kullanıcı adını ve teklifi iptal etme nedeninizi girin.
  3. Teklifi iptal et'i seçin.

Kazandığınız bir teklifi iptal edebilir misiniz?

Diğer teklifler geri çekilemez, ancak yine de satıcıyla iletişime geçerek sizin için bir teklifi iptal etmeyi kabul edip etmeyeceklerini öğrenebilirsiniz. . Unutmayın, satıcı teklifi iptal etmek zorunda değildir, bu nedenle kabul etmeyebilirler. Teklif verirken, özellikle son dakika teklifi verirken, her zaman doğru tutarı girdiğinizi iki kez kontrol edin.

Bir açık artırma teklifinden geri dönerseniz ne olur?

Birçok durumda - evet. Teklif veren alıcılar, müzayedeci satışın tamamlandığını duyurmadan önce tekliflerini istedikleri zaman geri çekebilirler. ... Alıcı işlemi tamamlamaz ise, satıcıya verilen herhangi bir zarardan sorumlu olabilir öğe daha düşük bir değer için yeniden satılırsa.

21 | OYUNCULAR NASIL HIZLI * HIZLI* (EN İYİ YÖNTEM – FIFA 21 KONSOL ÜZERİNDE NASIL HIZLI HIZLI HIZLI ÇEKİLİR)

44 ilgili soru bulundu

Ya eBay'de bir teklif kazanırsanız ve istemezseniz?

Bir eBay teklifinin iptali şu şekilde yapılabilir: 'bir teklifi geri çekme' sayfası , 'bir teklifi geri çek' düğmesini kullanarak. Bunun üzerine tıklayın, ardından teklifinizi geri çekmek istediğiniz ürünü seçin ve bunu yapma nedeninizi belirtin.

Bir eBay teklifinden vazgeçerseniz ne olur?

Yanlışlıkla yaptıysanız, bir eBay ürünündeki teklifi iptal etmek mümkündür. eBay her durumda teklif iptaline izin vermez - koşullar geçerlidir. Bir eBay teklifini iptal etmek şu anlama gelir: öğeyle hala ilgileniyorsanız tekrar teklif vermeniz gerekecek .

eBay'de bir teklifi geri çekerseniz ne olur?

Teklifin geri çekilmesi şu anlama gelir: bir alıcının bir listelemedeki açık artırma teklifini 'geri alabilmesi' veya kaldırabilmesi süreci . Bu olduğunda, eBay'in teklif verme süreci, geri çekilen teklifi mevcut teklif toplamından hariç tutar ve yeniden hesaplar.

eBay'deki bir teklifi sona ermeden iptal edebilir miyim?

Açık Artırma Bitmeden 12 Saat Önce Teklifleri İptal Et

İlişkili müzayedenin bitmesine 12 saatten fazla zaman varsa, eBay'e verdiğiniz herhangi bir teklifi iptal edebilir veya geri çekebilirsiniz. Bununla birlikte, eBay tarafından yalnızca aşağıdaki durumlarda teklifi geri çekebileceğiniz şart koşulmuştur: Yanlışlıkla yanlış miktarda teklif verdiyseniz (ör. 9$ yerine 900$).


Bir öğenin teklifini iptal edebilir miyim?

Satıcı, ürünün açıklamasını önemli ölçüde değiştirmişse, teklifi geri çekebilirsiniz. ... Şu durumlarda teklifleri iptal etmek de mümkündür: yanlışlıkla yanlış tutarı teklif ettiniz veya açık artırmadan sonra satıcıya ulaşamazsanız. Ayrıca, listelemenin bitmesine 12 saat veya daha fazla süre kalmışsa tüm teklifleri geri çekebilirsiniz.

En iyi teklifimi nasıl geri çekerim?

En İyi Teklifler bölümünden, Teklif ayrıntılarını görüntüle düğmesi . 3. Teklif ayrıntıları sayfasına geldiğinizde bir açılır pencere yüklenecektir. Sizi En İyi Teklif İptal formuna götürecek olan teklif toplamınızın altında bulunan teklifinizi geri çekme bağlantısını tıklayın.

eBay uygulamasında bir teklifi geri çekebilir misiniz?

Ayrıca ürün sayfasındaki teklifinizi şu şekilde iptal edebilirsiniz: Teklifi incele ve ardından Teklifi geri çek'i seçerek . Bir mobil tarayıcı veya eBay uygulaması kullanıyorsanız, En İyi Teklif iptal formuna gitmek için aşağıdaki bağlantıyı seçin - yeni pencerede veya sekmede açılır.

Bir eBay açık artırması teklifsiz biterse ne olur?

Liste, rezerv fiyatını karşılayan herhangi bir teklif olmadan sona ererse, öğeyi satmak zorunda değilsin . ... En yüksek teklifi veren öğeyi kazanacaktır. Teklif 150$'a (yedek fiyat) ulaşmazsa, ürün satılmaz ve satıcının rezervin altındaki teklifleri yerine getirmesi gerekmez.


Bir eBay müzayedesini erken bitirip en yüksek teklifi verene satabilir miyim?

Bir listeyi erken bitirmek ve tüm teklifleri iptal etmek veya yüksek teklifi verene satmak için: My eBay > Satış bölümüne gidin ve öğeyi bulun. Diğer işlemler açılır menüsünden, Listemi Erken Bitir'i seçin . ... Listelemenin sona ermesine 12 veya daha fazla saat varsa, Teklifleri iptal et ve listelemeyi erken sonlandır'ı veya Öğeyi yüksek teklif verene sat'ı seçin.

eBay'de teklif vermek ve ödememek yasa dışı mı?

Öğeler için ödeme yapılmaması kötü niyetli alıcı politikamızın ihlali . Tüm ödenmemiş kalemler bir alıcının hesabına kaydedilir. Ödenmemiş veya iptal edilmiş işlemleri olan alıcılar, limitler koyabilir veya satın alma ayrıcalıklarını kaybedebilir.

eBay'de kazandığım bir teklifi nasıl iptal ederim?

Bir teklif nasıl iptal edilir

  1. Girişinize verilen teklifleri iptal etme bölümüne gidin - yeni pencerede veya sekmede açılır.
  2. Ürün numarasını, teklifini iptal ettiğiniz üyenin kullanıcı adını ve teklifi iptal etme nedeninizi girin.
  3. Teklifi iptal et'i seçin.

eBay'de ödenmemiş bir ürün grevi ne anlama geliyor?

Onlara grev yapmak için değil - ama sizi görmezden gelirlerse olan budur. Bu, alıcının katılımı olmadan işlemi sonlandırmak için satıcının kullanması gereken resmi süreçtir. . Ya ödeme alırlar ya da satış ücretlerini geri alırlar ve yeniden listelenebilirler.


Kimse teklif vermezse ne olur?

Hiç kimse temsilciden daha fazla teklif vermezse veya hiç kimse teklif vermezse, borç veren mülkü tutar . Kendi teklif ettiği tutarı ödemek zorunda değildir; genellikle mahkemeden ödenmemiş ipotek bakiyesine eşit bir 'kredi' alır.

eBay, bir listeyi erken bitirmek için ücret alıyor mu?

Listeleme erken sonlandırılabilir mi? Evet. Sizden nihai değer ücreti alınabilir en yüksek teklif miktarına göre.

Rezerv karşılanmazsa en yüksek teklifi verene satabilir miyim?

Rezerv fiyatı karşılanmazsa, satıcı, ürünü en yüksek teklifi verene bile satmak zorunda değildir. . Sonuç olarak, bazı alıcılar, kazanmayabilecek seviyelerde teklif vermeyi teşvik ettikleri için rezerv fiyatlarından hoşlanmazlar.

Bir ev teklifini geri çekebilir misiniz?

Bir mülk satın almak için bir teklif kabul edilmeden önce herhangi bir zamanda iptal edilebilir veya geri çekilebilir . Feshin geçerli olabilmesi için yazılı olarak bildirimde bulunulması ve diğer tarafça alınması gerekir. ... Bir teklifin geri alınması, karşı tarafa teslim edilene kadar geçerli değildir.


eBay'de bir teklifte bulunup fikrinizi değiştirirseniz ne olur?

Alıcı, açık artırma sona erdikten sonra bir eBay satışı hakkında fikrini değiştirirse, satıcıyla iletişime geçip işlemi iptal etmelerini isteyebilirler. . İptal, alıcı talebine göre olduğu sürece, çoğu satıcı uyacaktır. Alıcı ürünü artık istemiyorsa, satıcıların alıcıya ödeme yapması için baskı yapmak için hiçbir nedeni yoktur.

Açık artırma sona ermeden eBay'de bir teklifi kabul edebilir misiniz?

Her teklif 48 saat geçerlidir veya liste satılana kadar, hangisi önce gelirse. Tek bir ürün listeleme ile teklifi kabul eden ilk alıcı ürünü alır. Çoklu miktar listeleme ile alıcılar, listedeki tüm ürünler satılana veya teklifin süresi dolana kadar tekliften yararlanmaya devam edebilir.

eBay teklifleri otomatik olarak reddeder mi?

Otomatik yanıtlar şu şekilde çalışır: Üst sınırınızda veya üzerinde bir teklif aldığınızda, size ve alıcıya, kabul ettiğinizi ve alıcının ödemesi gerektiğini bildiren bir e-posta otomatik olarak göndeririz. Alt limitinizin altında bir teklif aldığınızda, teklifi reddeden alıcıya otomatik olarak bir e-posta göndeririz .

Alıcı karşı teklif eBay'i kabul etmezse ne olur?

Bir karşı teklifi kabul ederseniz, ürünü satın almayı taahhüt etmiş olursunuz ve diğer herhangi bir eBay satın alma işlemi gibi ödemeyi tamamlamanız gerekir. Satıcının karşı teklifine yanıt vermezseniz, 48 saat sonra sona erecek veya liste bittiğinde—hangisi önce gelirse.