Nerede yaratık katliam kubbesi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Zoila Orn
Puan: 4.8/5(4 oy)

İndirildikten sonra, Yaratık Katliam Kubbesine şu adresten erişilir: Yaban Hayatı Sömürü Koruma Alanı ; giriş 'Doğal Seleksiyon Ek' olarak etiketlenmiştir. Kubbe, oyuncunun Pandora'nın en ölümcül yaratıklarının beş dalgasıyla yüzleşebileceği ek bir Slaughter Çemberi savaş arenasıdır.

Doğal Seleksiyon Ek nerede?

Creature Slaughter Dome DLC'den Doğal Seleksiyon Ek, bir Slaughter Haritasıdır. Bulunduğu ile Yaban Hayatı Sömürme Koruma Alanı'ndaki ilk yapıya girdikten sonra otomatların sağında çökmüş teleskop (haritanın doğu ucu).

Creature Slaughter'da kaç tur var?

hepsini bitirdikten sonra beş tur Ek binadaki yaban hayatı sömürü koruma alanındaki yaratık kesiminden tekrar girilebilir mi?

Borderlands 2 katliamının haydut çemberinde hayatta kalabilir misin?

Kısa bilgi. Haydut Katliam Çemberinde hayatta kalabilir misin? (Bu başarısız bir görevdir, son dalgadan sağ çıkmadan önce bir dalgada öldükten sonra, turun başından yeniden başla . Neyse ki, sadece öldüğünüz turda yeniden başlamanız gerekiyor.)

Haydut katliamı nerede?

bulmak mümkün olacak Fink'in Mezbahasına giriş tam karşınızda Buzdolabına gitmek için hızlı seyahat istasyonunu kullanırken.

Borderlands 2'de Yaratık Katliam Kubbesi nasıl bulunur | Doğal Seleksiyon Ek

28 ilgili soru bulundu

Borderlands 3'te kaç tane katliam çemberi var?

The Circles of Slaughter, Borderlands 3'te deneyim, para ve silah toplamanın harika bir yoludur. üç toplamda, oyun boyunca yayılmışlardır ve eğlenceye katılmadan önce onları çeşitli haritalarda izlemeniz gerekecektir.

Sihirli katliamın kilidini nasıl açarsınız?

Bu görevi elde etmek için, Flamerock Refuge tavernasında Mad Moxxi'yi ziyaret edin . Size Flamerock Refuge altındaki Magical Slaughter arenasını bulmanızı sağlayan bir yan görev verecek.

Doğal Seleksiyon Ekini nasıl yetiştiriyorsunuz?

Tüpleri yetiştirmenin en iyi yolu Yaratık Katliamı'nın ilk turu Doğal Seleksiyon Ek. Turun sonunda, ortaya çıkan son spiderant dalgasında, tubby spiderant'ın yumurtlama şansı artar. Bu çiftliğin çalışması için ilk turu bitirmemeniz çok önemlidir.

Murderlin'in tapınağına nasıl gidilir?

Murderlin'in Tapınağı bulunur Flamerock Refuge'deki hızlı seyahat istasyonunun yakınında , kayalıkların kenarındaki bir dizi podyum yoluyla kasabanın altında.


Cevher uçurumuna nasıl gidilir?

Ore Chasm, Innuendobot 5000 tarafından işletilen bir Slaughter Çemberidir. Üç otomat makinesinin bulunduğu küçük bir kontrol odası ve Eridium Blight'a ve arenaya açılan kapıları vardır. Arenaya erişim, arenanın ortasına giden bir podyumdan geçmektedir. uçurum Bir asansörün savaşçıları yukarı veya aşağı taşımak için beklediği yer.

Fink'in mezbahasına nasıl gidilir?

Fink's Slaughterhouse, 5 tur çeşitli Haydutlar ve fareler içeren kapalı bir arenadır. bulunabilir Buzdolabının girişine yakın . Her tur, bir sonraki dalga başlatılmadan önce tamamlanması gereken ayrı dalgalardan oluşur.

Doğal seçilim ekine hızlı seyahat edebilir misiniz?

Ne yazık ki tüm alanı geçmek zorundasın, Ek'in içine gir , sonra geri gel.

Borderlands 2'deki vahşi yaşam koruma alanına nasıl girersiniz?

Yaban Hayatı Koruma

  1. Roland'ın genel merkezinden ayrılın ve en yakın Fast Travel istasyonuna gidin.
  2. The Highlands - Outwash'a seyahat edin.
  3. Bright Lights, Flying City için gittiğiniz Hyperion Ekstraksiyon Tesisine aynı şekilde gidin.
  4. Ekstraksiyon Tesisine girmeden hemen önce sağa dönün.


Tubbies her zaman Efsanevileri düşürür mü?

Tubbies, tüm oyundaki hemen hemen tek yaratıktır. neredeyse her zaman Efsanevi bir şey bırakacak (veya daha yüksek!) sizin için değer.

Tubby düşmanları nelerdir?

Tombul düşmanlar skags, rakk, spiderants, varkids, stalkers, cüceler ve iskeletlerin yuvarlak çeşitleri . Anormal derecede yüksek sağlık, güç ve deneyime sahipler ve öldürüldüklerinde ganimet çıktıları var.

Sihirli katliam tekrarlanabilir mi?

Magic Slaughter: Badass Round altı serideki son ve tekrarlanabilir tur Tiny Tina's Assault on Dragon Keep'te isteğe bağlı hayatta kalma görevleri. Murderlin tarafından verildi.

Magic füzelerini nerede toplayabilirim?

Mor bir Magic Missile yetiştirmenin en etkili yolu Magic Slaughter: Badass Round, Murderlin's Temple'de çalışıyor . Ejderha Kalesi'nde bulunan Kurban Sunağı'ndaki eşyaları feda ederek bir Badass Wizard çağırmayı da deneyebilir. Ancak, öğenin nadir bir düşüş olduğunu lütfen unutmayın.


Borderlands 3'ün katliam çemberini tek başına yapabilir misin?

Circle of Slaughter - BL3'ün çoğu gibi - yalnız veya bir arkadaşla eğlenmek için tasarlandı .

Bay Torgue Borderlands 3'te mi?

seslendirme sanatçısı Chris Rager, Bay olarak rolünü yeniden canlandırmak için geri dönüyor . Borderlands 3'te Torgue Bu haber, aktörün kendisi tarafından Twitter'da doğrulandı.

Fink'in mezbahası tekrarlanabilir mi?

İkinci; herkeste var zaten o eşyalar Youtube'da izlediğim videolara bakılırsa, bu oyunda da ciddi bir eşya aldatması yapılıyor gibi görünüyor, bu da bu çabayı boşa çıkarıyor. - Fink'in Mezbahasını bitirdikten sonra yeniden yapamazsınız. .

Borderlands 2'deki dostluk gulagına nasıl ulaşabilirim?

Dostluk Gulag, Pandora'daki 13 alt konumdan biridir. Gulag, Hyperion kontrollü bir esir kampıdır. Dostluk Gulag'ına ulaşmanın tek yolu, The Dust'ı geçerek . Konum küçük ve sizi meşgul edecek kadar düşmanla dolu, bu yüzden hazırlıklı olun.