Soğuk su kütlelerindeki yapboz parçaları nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Holden Heller
Puan: 4.4/5(72 oy)

Frigid Floes Yapboz ParçalarıFrigid Floes'daki ilk Yapboz Parçası şu adreste bulunur: açık sular alanının başlangıcı . Kontrol Noktasında, kısmen inşa edilmiş bir igloyu görmek için sola bakın. Küçük bir adanın üzerinde yüzen Yapboz Parçasını ortaya çıkarmak için aşağı doğru bastırın.

Soğuk kütlelerdeki eserler nerede?

Frigid Floes Eserleri

İlk Frigid Floes Eseri bulundu açık su alanına vardığınızda . Sağa gidin ve Suyun üzerindeki hedefi vurup aşağı düşürmek için kullanabileceğiniz bir tüpü çıkarmak için Telleri çekin.

GPU Jungle'daki 4. yapboz parçası nerede?

Yapboz Parçası #4

GPU Jungle'ın en son Yapboz Parçası, yukarıda listelenenle aynı konumda bulunur. Paraşütten düştükten sonra, tutmanız gerekecek bazı tutamaklara . En altta sarı bir tutamak bulmak için aşağı tırmanmaya başlayın. Yakalayın ve son Yapboz Parçası üstünüzde görünecek!

GPU Jungle'daki eserler nerede?

GPU Jungle'ın ilk Artefaktı bulundu Renderforest'ta erken . Baştan itibaren, Kontrol Noktası 2'ye giden ahşap yolu takip edin, ardından sağa dönün ve uçurumdan aşağıya bakın ve aşağıda büyük bir havuz bulunan daha alçak bir alanı tespit edin. Havuzun hemen yanındaki ince alana gidin, iki Spiky'yi yenin, ardından bir mağara ortaya çıkarmak için Fırıldak'a üfleyin.

Astro'nun oyun odasındaki tüm yapboz parçalarını aldığınızda ne olur?

Astro'nun Oyun Odasındaki tüm Yapboz Parçalarını toplamak, A Grand Tour Trophy'nin kilidini aç . ...

Astro'nun Oyun Odası - Cooling Springs Frigid Floes - Tüm Puzzle Parçaları ve Eserleri

41 ilgili soru bulundu

Bir teraflop ağaç tepesini nasıl yaparsınız?

Tutacaklara ulaşmak için kumandayı sola ve sağa yatırırsınız kapmak için. Gerçekten bu kadar basit! Havaya fırlatmak için tetiklerden birini çekin ve yukarı çıkmaya başlayın. Siz yükselirken, sarı tutamakları olan bir taş yuvarlanacak: bunlar, onları tuttuğunuzda size bir Jeton verir!

Turbo Trail'deki yapboz parçaları nerede?

Turbo Trail Yapboz Parçaları

SSD Speedway'deki ilk Yapboz Parçası Turbo Trail'in başlangıç ​​alanının arkasında bulundu . Arkanızı dönün, platformların üzerinden atlayın, ardından cam panelin üzerinden Işınla Kayın: Bu, Yapboz Parçasına zıplamak için kullanabileceğiniz bir Mavi Trambolin ortaya çıkaracaktır.

Astro'nun oyun odasındaki yapboz parçaları nerede?

Astro'nun Oyun Odası yapboz parçaları: Tüm yapbozları nerede bulabilirim...

  • CPU Meydanı.
  • Soğutma Kaynakları - Bot Plajı.
  • Soğutma Kaynakları - Springy Spa.
  • Soğutma Yayları - Frigid Floes.
  • Soğutma Kaynakları - Hotel Hopalot.
  • GPU Ormanı - Renderforest.
  • GPU Ormanı - Terratop Ağaç Tepeleri.
  • GPU Ormanı - Raytrace Harabeleri.

CPU Plaza'nın altına nasıl girerim?

Astro'nun camı yumruklamasını sağlamak için Kare düğmesine basın ve biraz kırmaya başlayın. Onu hızlı bir şekilde yok etmek için, Astro yanıp sönene kadar Kare düğmesini basılı tutun: Kare'yi bırakın ve Astro bir kasırga gibi dönerek kubbeye çok hızlı bir şekilde çarpmanıza ve saniyeler içinde kırmanıza izin verir!


Botların Astro'nun oyun odasını takip etmesini nasıl sağlarsın?

CPU Plaza'ya gidin ve sadece Astro Botları yumruklayın dikkatlerini çekmek için sizi takip etmeye başlayacaklar.

Puzzle parçalarını nerede bulabilirim?

Açmak, inşa etmek, yapıştırmak, taşımak, depolamak ve hatta yapbozu düşünmek için kullandığınız odayı veya odaları kapsamlı bir şekilde arayın. Sandalyelerin altını kontrol edin , açık çöp kutuları içinde, halı ve pervaz arasında; Eksik parça için çevreyi araştırmaktan korkmayın.

Astro'nun oyun odasında kaç tane yapboz parçası var?

Astro'nun Oyun Odasında 142 Koleksiyon Yeri (46 Eser ve 96 Yapboz Parçası ). Bu kılavuz, PS5'teki Astro's Playroom'da tüm Koleksiyon Öğelerini nerede bulabileceğinizi gösterir. Aşağıda listelenen birkaç kupa için gereklidirler. Koleksiyon Öğelerinin hiçbiri kaçırılamaz.

Astro'nun oyun odasındaki son yapboz parçası nerede?

Dördüncü ve son yapboz parçası Kare CPU Astro's Playroom'da, odanın sağ tarafı için etkinleştirebileceğiniz platformların üst kısmında yer almaktadır. Ona ulaşmak için önce odanın sol tarafında, üçüncü yapboz parçasının yanında bulunan ikinci kablo setini çekmelisin.


Electrocloud'daki yapboz parçaları nerede?

Electrocloud Yapboz Parçaları

Bu ilk Electrocloud Yapboz Parçası şurada bulunur: Kontrol Noktası 2'den sonra bir yan alan . İki duvardan yukarı çıkın, ardından sağdaki Kontrol Noktasını açmak yerine, bir boşlukta solda gizlenmiş bir Mavi Trambolin arayın.

Kutuyu derin veri alanında nasıl kırarsınız?

Derin Veri Alanı

Dönen bir saldırıyı şarj etmek için kare düğmeyi basılı tutun ve çiçek benzeri üç vidanın ortasında durun. Döndürme saldırısını serbest bırakın ve platform yükselecek ve yapboz parçasını ortaya çıkaracaktır.

Astro'nun oyun odasına nasıl tırmanırsınız?

Tırmanma Koşusu, Astro'nun Oyun Odasında bir maymun kostümünün kontrolünü elinize aldığınız ve uçurumun tepesine olabildiğince hızlı tırman . Bunu yapmak için, duvardaki doğru tırmanma tutuşlarına tutunmak için tetikleyicileri kullanırken aynı anda DualSense hareket kontrollerinden tam olarak yararlanmalısınız.

Astros oyun odasında ışın izleme var mı?

Astro'nun Oyun Odası tam olarak ince değil Işın izleme (hatta özelliğin adını taşıyan bütün bir bölge var). ... Oyundaki her yüzeye ince bir cila katmanı ekleyen ışın izlemeli yansımaları içerir.


Astro'nun oyun odasındaki tüm eserleri nasıl elde edersiniz?

Astro'nun Oyun Odası eserleri: Hepsini nerede bulabilirim?

  1. Soğutma Kaynakları - Bot Plajı.
  2. Soğutma Kaynakları - Springy Spa.
  3. Soğutma Yayları - Frigid Floes.
  4. Soğutma Kaynakları - Hotel Hopalot.
  5. GPU Ormanı - Renderforest.
  6. GPU Ormanı - Terratop Ağaç Tepeleri.
  7. GPU Ormanı - Raytrace Harabeleri.
  8. GPU Jungle - Mt. Anakart.

CPU Plaza'daki bodrum nerede?

onlar ağaçların biraz arkasına gizlenmiş ve etrafta dolaşan bazı robotlar , ama sadece aşağı atla ve bodrumda olacaksın, bu kadar basit. Oraya istediğiniz zaman gidebilirsiniz, ancak tüm dünyaları tamamladığınızda yalnızca ihtiyacınız olacak.

Bir yapboz parçasını kaybederseniz ne yaparsınız?

Eksik olan parça yapbozun anahtar parçası, yani gökyüzü veya çimen değilse, şanslısınız! sen de yapabilirsin parçayı çizin veya kutudaki görüntüyü bilgisayarınıza tarayın ve yazdırılacak alanı büyütün . Bu, bulmacanıza uyacak benzer bir renk ve doku vermelidir.

Ravensburger 1000 parçalı bir yapbozda kaç tane kenar parçası var?

Parça sayısının tam olarak 1000 olduğunu varsayarsak, o zaman d:1000d≈20:27 olacak şekilde 1000'lik bir d bölenini arıyoruz. En yakın yaklaşım d=25 (25:40~20:27) ile elde edilir, bu nedenle 4 köşe parçası ve 2⋅(25−2)+2⋅(40−2)= olacaktır. 122 diğer kenar parçası .


Yapboz parçasının nesi var?

PUZZLE parçası olarak otizm için bir sembol ilk olarak 1963'te İngiltere'deki Ulusal Otizm Derneği tarafından kullanıldı. Zaman geçti ve Amerika'da bir kuruluş olan Otizm Konuşuyor tarafından otizmi temsil etmek için kullanıldı.