yanni gourde maaşı ne kadar

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Franz Rolfson I
Puan: 4.6/5(8 oy)

Yanni Gourde, şu anda Ulusal Hokey Ligi'nin Seattle Kraken takımında oynayan Kanadalı profesyonel bir buz hokeyi oyuncusu. Hazırlanmamış bir oyuncu olan Gourde, 2014'te Tampa Bay Lightning ile serbest oyuncu olarak anlaştı. Gourde, 2020 ve 2021'de Lightning ile arka arkaya Stanley Cups kazandı.

Yanni Gourde'nin sözleşmesi ne kadar?

Yanni Gourde imza attı 6 yıl / Tampa Bay Lightning ile 31.000.000 $ garantili ve yıllık ortalama 5.166.667 $ maaş dahil 31.000.000 $ sözleşme. 2021-22'de Gourde, 6.300.000 ABD Doları taban maaş alırken, 5.166.666 ABD Doları tutarında bir üst sınıra sahip olacak.

Yanni Gourde serbest oyuncu mu?

Bu sezon 12 maçta 12 puan (dört gol, sekiz asist) bulunan 26 yaşındaki forvet, iki yıllık sözleşmenin son sezonunda ve 1 Temmuz sınırsız serbest oyuncu olabilirdi .

Brayden Point maaşı ne kadar?

25 yaşındaki oyuncu, üç yıllık 20.25 milyon dolarlık kontratının son yılına giriyor. Yeni anlaşması 2022-23 sezonu öncesinde başlayacak ve maaş sınırının 6,75 milyon dolardan ortalama 6,75 milyon dolara çıkacağını görecek. sezon başına 9,5 milyon dolar .

Yanni Gourde kaç yaşında?

bu 29 yaşında Gourde şimdi Bolts'un üçüncü hattında oynarken 19 playoff maçında altı gol ve yedi puana sahip.

Yanni Gourde'un Mazlum Hikayesi

45 ilgili soru bulundu

Pat Maroon evli mi?

Kişisel hayat. bordo Francesca Vangel'le evli , ailesi Charlie Gitto's adlı bir restoran işleten başka bir St. Louis yerlisi. Missouri'deki COVID-19 salgını sırasında restorandan Clayton Missouri Polis Departmanına ve Clayton Şehri İtfaiye Departmanına yiyecek dağıttılar.

Yanni Gourde hangi dizide oynuyor?

Kesintisiz enerjisi ve paka yönelik amansız arayışı, takım arkadaşlarının takımındaki havayı belirleyen Gourde'u seçtiler. üçüncü ileri çizgi . Ayrıca Lightning'in ikinci power-play ünitesinde oynadı.

Tampa Bay Lightning için 92 numarayı kim giyiyor?

Alexander Volkov biyo. Çok az oyuncu ilk NHL playoff maçında Stanley Cup'ı kaldırma şansına sahip oldu, ancak Volkov yaptı.

Yıldırımın 4. satırında kim var?

2020-21 normal sezonu boyunca, Lightning'in dördüncü çizgisi, daha çok hücum odaklı bir rol oynadı ve genç isimler şöyle: Mitchell Stephens, Mathieu Joseph, Alexander Volkov ve Ross Colton Maroon'un yanında sırayla oynuyor.


Alex killorn hangi çizgide?

Killorn akıllı ve çok yönlü üçüncü satır güvenli bir oyun oynayan, ancak bu rolde ciddi şekilde fazla para alan oyuncu - 2023 yazına kadar sezonda 4.45 milyon dolar kazanacak.

Pat Maroon Blues'tan ayrıldı mı?

Blues 'Stanley Cup şampiyonluk koşusunun kendi kendini memleket kahramanı ilan eden Pat Maroon, evden ayrılıyor . Maroon, Tampa Bay Lightning ile St.

Nikita Kucherov sakatlandı mı?

Kucherov Cuma günü 7. maç için buza döndükten sonra, oynayacağına dair aklında hiçbir soru olmadığını söyledi. ... Stanley Kupası finalinin 1. maçı arifesinde, en azından Pazar günkü basın toplantısında sakatlığını unutmuştu.

Yıldırım maaş üst sınırını nasıl manipüle etti?

Yıldırım, fısıltılar gitti, maaş üst sınırını manipüle etti. NHL'nin en başarılı oyuncularından birini uzun süreli sakatlık rezervinde saklamak .