anlamı yanıyor musun?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jayde Kautzer
Puan: 4.7/5(58 oy)

Duygularınızı saklarsanız ama birine kızgınsanız, duygularınız için için için için yanandır. . İnsanlar genellikle için için yanan aşk veya şehvet duygularından bahseder: aşk romanlarında ve romantik komedilerde için için yanan duygular ve için için yanan bakışlar olacaktır. Bu, yanmaya devam eden duygusal ısı için bir kelimedir.

Birinin içini yakması ne anlama gelir?

İçini ısıtan kişi güçlü cinsel veya romantik duyguları var ama bunları ifade etmiyor : Evli olmamasını diler, için için için yanan gözlerle baktı.

yanan yüz nedir?

için için yanan. Derin, içsel ve erimiş cinselliğinize erişme ve onu gözlerinizin içinden inkar edilemez derecede seksi bir bakışla fırlatma eylemi .

Smoldering bir sıfat mı?

Aşinalık bilgisi: SOLDERING sıfat çok nadir . Klinik varyantlar, sekretuar olmayan miyelom, için için yanan miyelom, indolent miyelom ve plazma hücreli lösemiyi içerir.

Bir cümlede yanmak nedir?

Smoldering cümle örneği. Esmer yüzüne bir gülümseme yerleşti ama için için yanan gözlere ulaşmadı. İçin için yanan bakışları sonunda Len'e kaydı. . ... İsa diyor ki: ' için için için yanan bir fitili söndürmeyecek.

için için yanan | smoldering'un tanımı

45 ilgili soru bulundu

Yanmak kelimesinin eş anlamlısı ne?

smolder için eşanlamlılar ve yakın eş anlamlılar. yakmak, köpürmek, köpürtmek, buhar.

Smoldering cevabının anlamı nedir?

'Yanmak' tanımı

1. alevsiz yavaş yanan, genellikle duman yayan . için için yanan ateşi tam bir yangına dönüştürmekten korktuğu için . Bütün bloklar için için yanan hale getirildi moloz. 2.

Yanmaktan kasıt nedir?

smoldering için zıt ve yakın zıt anlamlı kelimeler. boğulmuş , sönmüş, ölü, ıslatılmış.

Sıradan mı, Onery mi?

Sıfatlar olarak ornery ve ornery arasındaki fark oneri

ornery (appalachian) huysuz, inatçı, nahoş iken onery (biz|özellikle|güney bizde).

İçin için yanan güzel görünüm ne anlama geliyor?

'İçten içe yanmayı' 'seksi' ile değiştirirseniz, yine de aşağı yukarı aynı şeyi söylüyorsunuz: Sheldon'ın için için yanan yakışıklılığı = Sheldon'ın seksi yakışıklılığı .

Yanma şiddeti nedir?

Smolder, alevsiz yanmak demektir. İçin için yanan bir yoğunluk yanan bir yoğunluk .

İçin için yanan kağıdın anlamı nedir?

yavaş yavaş dumanla ama alevsiz yanmak : için için yanan bir ateş.

Yanan ateş nedir?

Yanan yanma gözenekli yakıtların yavaş, düşük sıcaklıkta, alevsiz yanması ve yanma olayının en kalıcı türüdür. ... İçin için yanan yanma, konut yangınlarının önde gelen nedenleri arasındadır ve endüstriyel binaların yanı sıra ticari ve uzay uçuşlarında bir güvenlik endişesi kaynağıdır.

Birinin köpürmesi ne anlama gelir?

1 : çok sıcak : kaynayan bir cehennemi kaynatmak. 2: sürekli hareket halinde veya aktif: heyecanlı.

Yanan gözler nedir?

bastırılmış ya da yarı bastırılmış duyguları iletmek, özellikle öfke, arzu, vb. Karanlık, için için yanan gözleri yüzünü hiç bırakmadı . onun için için için yanan nefret.

İçin için yanan melanom nedir?

Smoldering multipl miyelom (SMM) olarak bilinen nadir bir kan kanserinin erken habercisidir. plazma hücrelerini etkileyen multipl miyelom. Bu kanser türü, hem kanda hem de idrarda ölçülebilen belirli proteinler üretir. Bu proteinler, bir kişi herhangi bir kanser belirtisi göstermeden önce ortaya çıkar.

Hangi kelime, eksilmeyen kelimesiyle hemen hemen aynı anlama sahiptir?

undiminished için eşanlamlılar ve yakın eş anlamlılar. kısaltılmamış, kesilmemiş .

İngilizce'de Parlatılmış ne demek?

geçişli fiil. 1 A : özellikle cilalı deriyi ovarak parlak veya parlak hale getirmek kılıcını parlatıyor. b : imajını parlatmaya çalışan duyu 3'ü cilalayın. 2: bir aletle (bir malzemeyi) ovmak veya pürüzsüz perdahlı bir yüzeye sahip bir kenar çanak çömleklerini sıkıştırmak veya düzleştirmek için veya tornalamak için.

Ajite kelimesinin zıt anlamlısı olan kelime hangisidir?

tedirgin. Zıtlıklar: sakinlik , toplanmış, sakin, havalı, soğukkanlı, soğukkanlı, huzurlu, sakin, sessiz, sakin, kendine hakim, sakin, pürüzsüz, hareketsiz, sakin, rahatsız edilmemiş, telaşsız.

Smolder mi yoksa Smoulder mı?

Smoldering (İngiliz İngilizcesi) veya için için için yanan (Amerikan İngilizcesi; yazım farklılıklarına bakınız), oksijenin yoğunlaştırılmış fazlı bir yakıtın yüzeyine doğrudan saldırmasıyla ortaya çıkan ısı tarafından sürdürülen yavaş, alevsiz yanma şeklidir.

Ateşli kelimesinin en yakın eş anlamlısı hangisidir?

ateşli

  • yanıyor.
  • gaz.
  • heyecan verici.
  • alevli.
  • parıltılı.
  • tutkulu.
  • kırmızı sıcak.
  • şiddetli.

hüzünle kelimesinin anlamı nedir?

1 : heyecan verici acıma veya sempati : acınası, sefil, sefil bir yoksulluk… her yönden— John Morley. 2: kederli, pişmanlık onu kederli bir huzursuzlukla rahatsız etti - W. M. Thackeray.

Smoulder'ın mecazi anlamı nedir?

[geçişsiz] alevsiz yavaş yavaş yanmak. Şenlik ateşi ertesi gün hala için için yanıyordu. yanan bir sigara. (figüratif) Yıllardır süren kavga .