Anlamsız mısın?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Maviş Yost
Puan: 4.7/5(8 oy)

(ʌnɜrɪŋ , -ɛrɪŋ ) sıfat [usu ADJ n] Birinin yargısını veya yeteneğini hatasız olarak tanımlarsanız, demek istediğiniz her zaman doğru olduklarını ve asla yanılmadıklarını .

Yanılmamak bir kelime mi?

hata değil ; yoldan sapmamak veya hedefi kaçırmamak: Kaptan eve doğru bir rota çizdi. baştan sona kesinlikle doğru; herhangi bir hata veya kusur içermeyen: Günün olaylarını hatasız bir şekilde aktardı.

Birinin tahammül etmesi ne anlama gelir?

anlamın yanı sıra uzun ömürlü , tahammül, bazen birinin kalıcı bir eğilimi olduğu zaman tahammül etmek anlamına gelir, ancak bu anlam fiilde sıfattan daha fazla bulunur. Dayanıklılığın tanımları. sıfat. durmadan. eşanlamlılar: kalıcı, kalıcı, kalıcı, kalıcı.

Konuşmanın hangi kısmı hatasız?

HATASIZ ( sıfat ) tanımı ve eş anlamlıları | Macmillan Sözlüğü.

Bir cümlede hatasız olarak nasıl kullanılır?

1 Mağara gibi eski binadaki kalabalığın içinden bizi hatasız bir şekilde seçiyor. 2 Bizim için hatasız bir şekilde işleri düzeltti. 3 Neyi arzulayacaklarını şaşmaz biçimde biliyorlardı. 4 Kusursuz profesyonel bir ekip müşterileri karşılar ve tedavi eder.

hatasız Anlamı

24 ilgili soru bulundu

İngilizce'de Tome ne demek?

1 : özellikle kitap : büyük veya bilimsel bir kitap. 2: daha büyük bir çalışmanın parçasını oluşturan bir hacim. -bana göre.

ingilizcede unerringly ne demek

baştan sona kesinlikle doğru; herhangi bir hata veya kusur içermeyen : Günün olaylarını hatasız bir şekilde anlattı. her zaman kesin veya doğru: kusursuz tat.

Kesintisiz ortalama nedir?

: durmadan devam etmek : sürekli aralıksız çabalar.

hatasız yargı ne demek?

Birinin yargısını veya yeteneğini hatasız olarak tanımlarsanız, demek istediğiniz her zaman doğru olduklarını ve asla yanılmadıklarını . İnsanların zayıf noktaları konusunda hatasız bir içgüdüsü var.

Kırbaç gibi bitmenin anlamı nedir?

en etrafı sarmak çırpılmış bir kordonun veya benzerinin ucu.

Kalıcı nitelikler nelerdir?

sf. 1 kalıcı; kalıcı . 2 hoşgörülü olmak; uzun süredir acı çekiyor.

Sıradanlığın tam anlamı nedir?

: olmayan bir şeyin niteliği çok güzel : vasat olma niteliği veya durumu. : bir şeyi iyi yapmak için özel yeteneğe sahip olmayan kişi.

Dayanmak kelimesini nasıl kullanırsın?

Kalıcı Cümle Örnekleri

  1. Çoğu kertenkelenin hareketleri büyük ama kalıcı olmayan bir hızla gerçekleştirilir.
  2. En büyük zorluklara katlandıktan sonra gemiyi terk etmeye karar verildi, Upernivik'e 5 Ağustos 1855'te ulaşıldı, burada bir yardım seferi kaşifleri eve getirdi.

Boş ve geçersiz mi?

İptal edildi , geçersiz, olduğu gibi Kira artık geçersiz ve hükümsüz. Bu ifade aslında gereksizdir, çünkü null geçersiz, yani etkisiz anlamına gelir. İlk olarak 1669'da kaydedildi.

başarısız olmayan ne demek?

: başarısız değil veya başarısız olmaya meyilli : a : değişmez, şaşmaz nezaket. b: sonsuz, tükenmez bir ilgi konusu. c : yanılmaz, kesinlikle başarısız bir test.

İthalat kelimesi ne anlama gelir?

1 : ithalatçı olmanın kalitesi veya durumu . 2: önemli bir istek veya talep.

Sizce beklemek kelimesinin zıt anlamı nedir?

Bekleyen kararın aksi veya yerleşme . karar verilmiş . belirlenen . çözüldü . yerleşmiş .

petulant'nin en iyi tanımı nedir?

1 : konuşma veya davranışta küstah veya kaba . 2: geçici veya kaprisli kötü mizah ile karakterize: huysuz. Petulant Eş Anlamlı Diğer Sözcükler Petulant Latin Köklere Sahiptir Örnek Cümleler Petulant Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

dokunulmaz kelimesinin anlamı nedir?

: suçlanamaz : gibi. a : şüphesiz güvenilir, şüphe götürmez kanıt, şüphe götürmez bir kaynak. b: suçlamaya tabi değil: kusursuz bir itibar.

tedbirsizlik ne demek?

: ihtiyatlı değil : sağduyu, bilgelik veya sağduyudan yoksun bir ihtiyatsız yatırımcı.

İngilizce'de Aralıksız ne demek?

: havale değil : sürekli, aralıksız ağrı.

Ateşkesin adı nedir?

Ateşkesin eş anlamlıları. ateşkes, ateşkes .

İstisnasız kelimesi ne anlama gelir?

: itiraza veya eleştiriye açık değil : kınamanın ötesinde : kusursuz kusursuz bütünlük. Unexceptionable'dan Diğer Kelimeler Daha Fazla Örnek Cümleler Unexceptionable Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Büyük kitaplara ne denir?

Bir cilt veya kodeks büyük bir kitap, özellikle çok ciltli bir bilimsel çalışmanın bir cildi.

Birisi sanal olarak söylediğinde ne anlama gelir?

Sıfat neredeyse anlamında kullanın hemen hemen . Ekonomi ödeviniz neredeyse tamamlandıysa, neredeyse tamamlanmıştır. Neredeyse aynı zamanda özünde veya tüm niyet ve amaçlar için anlamına gelir.