Hillside uyuşturucu testi yapıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Beyin Stracke
Puan: 4.7/5(44 oy)

- Tüm adaylar uyuşturucu testi sürecine katılacak istihdam öncesi beklenmedik durumlarının tamamlanmasının bir parçası olarak. - Uyuşturucu testi gizli ve güvenlidir ve daha önce hiç test edilmemiş birine biraz korkutucu gelebilir.

Northwell hangi ilaçları test ediyor?

İçerir amfetaminler, barbitüratlar, benzodiazepinler, kokain metabolitleri , esrar metabolitleri, metadon, metakalon, afyon metabolitleri, fensiklidin (PCP) ve propoksifen.

Lenox Hill uyuşturucu testi yapıyor mu?

1 cevap. Bu oluşmaktadır idrar testi .

Sağlık uyuşturucu testi yapılır mı?

GoHealth şu anda pozisyonları için uyuşturucu testi yapmıyor .

Uyuşturucu testinden geçemezseniz yine de işe alınabilir misiniz?

Bir uyuşturucu testinde başarısız olmak, işe alınma şansınızı büyük ölçüde azaltabilir, ancak tamamen değil. İş başvurusunda bulunan ve zorunlu uyuşturucu testini geçemeyen herkes işe alınma ihtimali çok düşük .

İlaç Testleri Ne Kadar Doğru?

15 ilgili soru bulundu

Başarısız bir uyuşturucu testi tıbbi kayıtlarınıza geçer mi?

İlacın yasa dışı olduğu veya kullanılması için tıbbi bir neden olmadığı birçok durumda işe son verilebilir. Ek olarak, DOT uyuşturucu ve alkol testinde başarısız olmak, üç yıl boyunca sicilinizde kalır .

Northwell Health'de nasıl iş bulabilirim?

Çoğu sağlık kuruluşuna benzer şekilde, Northwell düzenli olarak bir dizi yüksek hacimli pozisyon için işe alım yapmaktadır. İşe alma sürecinin bir parçası olarak ekip, mülakat günleri işe alım liderlerinin birden fazla adayla röportaj yapacağı yer. Şimdi, bu adaylardan isteğe bağlı bir video görüşmesi yapmaları isteniyor.

Northwell Health'de işe alınmak ne kadar sürer?

Dürüst olmak gerekirse, geri dönüş süreleri arasında 2-4 ay .

Neden Northwell Health'de çalışmak istiyorum?

Northwell çalışmak için harika bir yer çünkü hem çalışanların hem de hastaların bakımının . Northwell, çalışanların büyümelerine ve başarıya giden yolları görmelerine yardımcı olur. BERG grupları ve mentorluk gibi kaynaklarla yardımcı olurlar. Northwell çeşitlilik ve saygı için çabalıyor!


Uyuşturucu testim gizli mi?

Uyuşturucu testi sonuçları gizli kabul edilir . Uyuşturucu testi sonuçları da dahil olmak üzere bir çalışanla ilgili tüm tıbbi bilgiler, genel personel kayıtlarından ayrı bir dosyada tutulmalıdır.

İşverenim uyuşturucu testinden geçip geçmediğimi bana söyler mi?

Testiniz negatif çıkarsa, laboratuvar işvereninizi bilgilendirecektir. . Negatif değilse, muhtemelen ilaç tarama şirketi tarafından sorgulanmak üzere sizinle iletişime geçilecektir. Bu süreçte kullandığınız ilaçları mutlaka belirtin.

Bir uyuşturucu testinde başarısız olursam ne olur?

İstihdam Öncesi Uyuşturucu Testinde Başarısız Olursam Ne Olur? Çoğu durumda, istihdam öncesi uyuşturucu testinde başarısız olursanız, artık iş için uygun olmayacaksın . İstihdam öncesi uyuşturucu testi talep eden şirketler, istihdam teklifinin yeni bir işe alınan kişinin uyuşturucu tarama testinden geçmesine bağlı olduğunu açıkça belirtmelidir.

Başarısız bir uyuşturucu testi sicilinizde ne kadar kalır?

Başarısız Uyuşturucu Testleri Ne Kadar Süre Kayıtta Kalır? Pozitif uyuşturucu testi, RTD sürecini ve gözlemlenen DOT takip testini başarıyla tamamlayana kadar Uyuşturucu ve Alkol Takas Merkezinde kalır. Bundan sonra, bilgiler Takas Odasında kalır. Beş yıl .


Uyuşturucu testinde başarısız olmak için iyi bir bahane nedir?

BAŞARISIZ Uyuşturucu Testlerinin En Yaratıcı 10 Nedeni [2016]

  1. Hafta sonu bir partideydim - daha sonra tekrar test edebilir miyim?
  2. Yediğim keklerin çömlekli olduğunu bilmiyordum!
  3. Biraz fil sakinleştirici aldım. ...
  4. Dün gece karımın bana verdiği çay olmalı.
  5. Dişçim ağrıyan dişim için bana kokain verdi.

DOT uyuşturucu testi pozitif çıkarsa ne olur?

Rastgele DOT Uyuşturucu ve Alkol Testinde Testin Pozitif Çıkmasının Sonuçları Nelerdir? Esrar, kokain, afyon veya PCP ve amfetamin gibi uyuşturucu ve maddeler için testi pozitif çıkan kişiler var. Bu derhal askıya alınmasına yol açacaktır .

İşim rastgele uyuşturucu testleri yapabilir mi?

İşvereniniz sizi rastgele test edebilir mi? Evet , rastgele uyuşturucu veya alkol testi, çalışanları bu maddeleri kötüye kullanmaktan caydırmak için sıklıkla uygulanır. Bu testler gerçekten rastgele olmalıdır, test için bir bireyi veya bir grup çalışanı hedeflemek potansiyel olarak ayrımcıdır.

Yanlış pozitif bir ilaç testiyle nasıl savaşırsınız?

Bazı şirketler, güçlü adayların bir uyuşturucu testini tekrar yapmasına izin verecek. Yanlış pozitif sonuçlara itiraz etmenin en iyi yolu, eczacınıza ulaşın ve düzenli olarak aldığınız reçeteli ilaçlar ve reçetesiz ilaçlar olup olmadığını sorun pozitif bir ilaç testi sonucuna neden olabilir.


Northwell'in sağlığından haber almak ne kadar sürer?

Northwell Health'deki ilk görüşmenizi nasıl aldınız? Northwell Health'te mülakat yapan birine ne gibi ipuçları veya tavsiyelerde bulunursunuz? Sabırlı ol. Görüşme süreci uzundur ve alışılmadık bir durum değildir. 2-3 hafta bekle bir röportajdan sonra tekrar dinleyin.

Northwell sağlık emeklilik sunuyor mu?

Emeklilik. Northwell, uygun çalışanlara bir cömert 401(k) Emeklilik Programı geleceklerini kurtarmalarına yardımcı olmak için.

Northwell sağlığı neyle bilinir?

Eskiden North Shore-Long Island Yahudi Sağlık Sistemi olan Northwell Health, New York Eyaletinin en kapsamlı entegre sağlık sistemi , hem de en büyük işvereni. Sağlık sistemi 8 milyondan fazla New Yorkluyu önemsiyor. Klinik araştırmalarda, araştırma ve geliştirmede ve eğitimde liderdir.

Northwell Health kaç hastaya hizmet veriyor?

Northwell Health, Long Island, Manhattan, Queens, Brooklyn, Staten Island ve Westchester'da 23 ödüllü hastane ve 750'den fazla toplum temelli uygulama yeri içermektedir. Northwell Health hizmet vermektedir. 11 milyondan fazla insan ve ülkedeki en büyük ve en çeşitli akademik tıp merkezlerinden biridir.


Northwell hemşireler birliği mi?

tabanlı Northwell Health, hemşireleri ve hemşire pratisyenleri temsil eden birlik ile üç yıllık sözleşme anlaşması . New York Profesyonel Hemşireler Sendikası üyeleri, yaklaşık iki aylık müzakereler, grev yetkisi oylaması ve mitingin ardından anlaşmayı onayladı, sendika 31 Ekim'de duyurdu.