Yakınlaştırma toplantısı ayarlamak ücretsiz mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marques Greenholt
Puan: 5/5(54 oy)

Zoom, sınırsız toplantı ile ücretsiz olarak tam özellikli bir Temel Plan sunar . Zoom'u istediğiniz kadar deneyin - deneme süresi yoktur. ... Zoom Meeting, kullanıcı tarafından atanan cihazlarda (mobil cihazınız, tabletiniz veya masaüstünüz gibi) bir kullanıcı hesabı için tasarlanmış bir masaüstü uygulaması ve akıllı telefon uygulamasıdır.

Ücretsiz bir Zoom toplantısı nasıl ayarlarım?

İşte ilk toplantınızı planlamak için bazı temel talimatlar.

  1. Zoom web portalınızda oturum açın.
  2. Toplantılar'ı tıklayın.
  3. Bir Toplantı Planla'yı tıklayın.
  4. Toplantınız için tarih ve saati seçin.
  5. (İsteğe bağlı) Kullanmak istediğiniz diğer ayarları seçin.
  6. Kaydet'i tıklayın.

Yakınlaştırma toplantısı ayarlamanın maliyeti nedir?

Zoom, maliyeti olan Zoom Meetings Pro planı da dahil olmak üzere ihtiyaçlarınıza daha uygun olabilecek bir dizi ücretli plana sahiptir. Lisans başına aylık 14,99 ABD doları , ve lisans başına aylık 19,99 ABD Doları tutarındaki İş planı.

Bir Zoom toplantısına ev sahipliği yapmak paraya mal olur mu?

Yakınlaştırma Pro maliyetleri 14,99$/ay/toplantı sahibi , ve bu katman, toplantı sahiplerinin yinelenen Zoom toplantıları için kişisel toplantı kimlikleri oluşturmasına, bulutta veya kullanıcıların cihazlarında toplantı kaydına izin verir ve grup toplantı sürelerini 24 saatte sınırlar. 3.

Yakınlaştırma hesabı oluşturmak ücretsiz mi?

Ücretsiz olarak bir Zoom hesabı oluşturulabilir , kendi toplantılarınızı oluşturmanıza, düzenlemenize ve planlamanıza olanak tanır. Ayrıca, bir toplantıya her katıldığınızda adınızı girmeniz gerekmeyecek şekilde bir profil oluşturmanıza da olanak tanır.

ZOOM NASIL KULLANILIR - Bir Toplantıya Nasıl Ev Sahipliği Yapılır/Katılır [Yeni Başlayanlar İçin]

32 ilgili soru bulundu

Ücretsiz bir Zoom toplantısı ne kadar sürer?

Zoom, sınırsız toplantı ile ücretsiz olarak tam özellikli bir Temel Plan sunar. Zoom'u istediğiniz kadar deneyin - deneme süresi yoktur. Hem Temel hem de Profesyonel planlar, sınırsız 1-1 toplantıya izin verir, her toplantının bir maksimum 24 saat süre .

Bir yakınlaştırma toplantısına ilk kez nasıl katılırım?

Google Chrome

  1. Chrome'u açın.
  2. Join.zoom.us'a gidin.
  3. Toplantı sahibi/organizatör tarafından sağlanan toplantı kimliğinizi girin.
  4. Katıl'ı tıklayın. Google Chrome'dan ilk kez katılıyorsanız, toplantıya katılmak için Zoom istemcisini açmanız istenecektir.

Ücretsiz bir Google Meet toplantısı ne kadar sürer?

Ücretsiz kullanıcılar 24 saat boyunca 1'e 1 görüntülü sohbet yapabilir ve grup aramaları 100 katılımcıyla sınırlıdır. 60 dakikalık süre . 55 dakika sonra bir uyarı mesajı alacaksınız. Google'ın ücretli hesap teklifi olan Google Workspace (eski adıyla G Suite), bu gereksinimleri karşılayan birçok katmana sahiptir.

Zoom'a sadece bir aylığına abone olabilir miyim?

Yıllıktan aylıklara geçiş

Aboneliğinizi çevrimiçi satın aldıysanız, yıllık abonelikten aylık aboneliğe geçiş yapabilirsiniz. Gezinme panelinde Hesap Yönetimi'ni ve ardından Faturalandırma'yı tıklayın. Değiştirmek istediğiniz aboneliğin sağındaki Planı Düzenle'ye tıklayın. Aylık seçeneğini tıklayın.


Zoom'u indirmek ücretsiz mi?

Tüm dünyadaki meslektaşlarınız ve arkadaşlarınızla video konferansı başlatmak için Zoom'u bilgisayarınıza kolayca indirebilirsiniz. Zoom, görüntülü aramalar, çevrimiçi toplantılar ve ortak çalışma görevleri dahil olmak üzere uzaktan konferans hizmetleri sunar. Zoom'un kullanımı ücretsizdir ancak ek özellikler sunan ücretli abonelikler sunar.

Zoom'da 40 dakikayı geçerseniz ne olur?

Zoom'un ücretsiz katmanı, iki katılımcının 24 saate kadar bir toplantıda olmasına izin verir. Ancak her yere üç ila 100 kişi , 40 dakika ile sınırlısınız. Bu işarete ulaşıldığında, herkes aramadan atılacaktır.

Yakınlaştırma nasıl çalışır?

Android ve iOS'ta Zoom mobil uygulamasıyla, bir toplantı başlatabilir veya bir toplantıya katılabilir . Varsayılan olarak, Zoom mobil uygulaması aktif konuşmacı görünümünü görüntüler. Toplantıya bir veya daha fazla katılımcı katılırsa, sağ alt köşede bir video küçük resmi görürsünüz. Aynı anda en fazla dört katılımcının videosunu görüntüleyebilirsiniz.

Google Meet'e kaç kişi katılabilir?

Google Hesabı olan herkes görüntülü toplantı oluşturabilir, 100 katılımcıya kadar ve toplantı başına 60 dakikaya kadar ücretsiz olarak buluşabilirsiniz.


Yeni başlayanlar için nasıl zoom yaparsınız?

  1. Zoom'un kayıt sayfasından başlayın.
  2. Hesabınızı etkinleştirin.
  3. Hesap adınızı ve şifrenizi oluşturun.
  4. Dilerseniz iş arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.
  5. Daha sonra bir test toplantısı deneyebilirsiniz.
  6. Yakınlaştırma uygulamasını yükledikten sonra, Toplantıya Katılmak veya Oturum Açmak için düğmeler göreceksiniz.
  7. Uygulamaya giriş yapın.
  8. Ve Zoom'a hazırsınız!

Bir Google Meet toplantısı ne kadar sürer?

Google Meet artık bir zaman sınırı ile geliyor 60 dakika pandemiden önce de vardı. Ancak, bireysel kullanıcılar 24 saate kadar bire bir aramaları yanıtlayabilecekleri için zaman sınırı konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak.

Google Meet'i ne kadar süre kullanabilirsiniz?

Google Meet, ücretsiz sürümünün Nisan 2020'de genel kullanıma sunulmasından bu yana çok büyük bir kullanıcı tabanına sahiptir. Görüntülü iletişim hizmeti şu anda kullanıcıların şu anda arama yapmalarına izin veriyor: 24 saat .

Bir Google Meet bağlantısı ne kadar sürer?

Toplantı kodlarının süresi doldu Son kullanımdan 365 gün sonra . Birisi kodu 365 günlük pencere içinde kullanırsa, raf ömrüne bir 365 gün daha ekler.


Yakınlaştırma toplantısına katılmak için herhangi bir şey yüklemem gerekiyor mu?

Herhangi bir ekstra yazılım yüklemenize gerek yok Bir Zoom toplantısına katılmak veya hatta ev sahipliği yapmak için. Hepsini bir web tarayıcısı üzerinden yapabilirsiniz. Toplantı sahibinin e-posta veya metin yoluyla paylaştığı toplantı davet URL'sine tıklayın. Tercih ettiğiniz web tarayıcısında yeni bir sekme açılacaktır.

Yakınlaştırma ne kadar güvenli?

Direk konuya girelim. Yeterli düzeyde güvenlik önlemi uygulayan çoğu kuruluş için, evet, Zoom güvenlidir.

Yakınlaştırmaya en iyi alternatif nedir?

Yakınlaştırma için En İyi 10 Alternatif

  • Webex Toplantıları.
  • Google Çalışma Alanı.
  • Buluşmaya git.
  • BlueJeans Toplantıları.
  • bana katıl
  • Cisco Jabber.
  • Takım Görüntüleyici.
  • Adobe Connect.

Zoom zaman sınırını kaldırdı mı?

A: Zoom, toplantı zaman sınırı kısıtlamasını kaldırıyor Böylece kullanıcılar, küresel pandemi sırasında güvende kalmak için tatillerde aileleriyle sanal olarak buluşabilecekler.