Yakınlaştırma toplantıları paraya mal olur mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Mason Reynolds
Puan: 4.8/5(74 oy)

Zoom ücretsiz olduğu sürece 40 dakikanın altında ve 100'den az katılımcıyla aramaları sürdürürsünüz. Veya, 24 saate kadar 100 kişiye kadar ağırlamanıza izin veren aylık 14,99 ABD doları tutarındaki bir giriş düzeyi planına yükseltebilirsiniz. Ek kişi, oda ve bulut kayıt seçenekleri daha pahalıdır.

Yakınlaştırma toplantısı yürütmenin maliyeti var mı?

Zoom video konferansı, kullanım kolaylığı, yüksek kaliteli video ve ses ve işbirliği olanaklarıyla ünlüdür - ve temel sürüm de tamamen ücretsizdir . Katılımcılar, uygulamada oturum açmadan bile bir Zoom toplantısına katılabilir, ancak bir görüntülü toplantıya ev sahipliği yapmak için bir hesaba kaydolmaları gerekir.

Zoom genellikle ücretsiz midir?

Temel bir Zoom lisansı ücretsizdir . Mevcut Zoom planları ve fiyatlandırma hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ücretsiz bir Zoom toplantısı ne kadar sürer?

Zoom, sınırsız toplantı ile ücretsiz olarak tam özellikli bir Temel Plan sunar. Zoom'u istediğiniz kadar deneyin - deneme süresi yoktur. Hem Temel hem de Profesyonel planlar, sınırsız 1-1 toplantıya izin verir, her toplantının bir maksimum 24 saat süre .

Ücretsiz bir Google Meet toplantısı ne kadar sürer?

Ücretsiz kullanıcılar 24 saat boyunca 1'e 1 görüntülü sohbet yapabilir ve grup aramaları 100 katılımcıyla sınırlıdır. 60 dakikalık süre . 55 dakika sonra bir uyarı mesajı alacaksınız. Google'ın ücretli hesap teklifi olan Google Workspace (eski adıyla G Suite), bu gereksinimleri karşılayan birçok katmana sahiptir.

Zoom Meetings - Giriş ve Fiyatlandırma Seçenekleri 2020

17 ilgili soru bulundu

Tüm katılımcıları Zoom'da nasıl görebilirim?

Herkesi Zoom'da nasıl görebilirim (mobil uygulama)

  1. iOS veya Android için Zoom uygulamasını indirin.
  2. Uygulamayı açın ve bir toplantı başlatın veya bir toplantıya katılın.
  3. Varsayılan olarak, mobil uygulama Aktif Konuşmacı Görünümü'nü görüntüler.
  4. Galeri Görünümünü görüntülemek için Aktif Hoparlör Görünümünden sola kaydırın.
  5. Aynı anda en fazla 4 katılımcının küçük resmini görüntüleyebilirsiniz.

Başkaları sizi Zoom'da görebilir mi?

Videonuz birden fazla katılımcının olduğu bir toplantı sırasında açıksa, siz de dahil olmak üzere tüm katılımcılara otomatik olarak gösterilir. Kendini gösterirsen, başkalarına nasıl baktığını görebilirsin . ... Her toplantı için kendi video ekranınızda kendinizi gizlemeyi veya göstermeyi kontrol edebilirsiniz.

Profesörler sizi Zoom'da yüzünüzü göstermeye zorlayabilir mi?

Öğretmenler sizi yasal olarak Zoom'da yüzünüzü göstermeye zorlayabilir mi? Derse şahsen katılıyorsanız, öğretmeniniz sizden yüzünüzü göstermenizi isteyebilir. .

Zoom'da 40 dakikayı geçerseniz ne olur?

Toplantı 40 dakika sonra sona erer (etkin veya boşta)

Toplantıda sadece bir kişi kaldı . Başka kimse katılmazsa toplantı 40 dakika sonra sona erecektir.

Bir yakınlaştırma toplantısına ilk kez nasıl katılırım?

Google Chrome

  1. Chrome'u açın.
  2. Join.zoom.us'a gidin.
  3. Toplantı sahibi/organizatör tarafından sağlanan toplantı kimliğinizi girin.
  4. Katıl'ı tıklayın. Google Chrome'dan ilk kez katılıyorsanız, toplantıya katılmak için Zoom istemcisini açmanız istenecektir.

Zoom'da yüzünü göstermemek kabalık mı?

Yakınlaştırma toplantısında videonuzu kapatmak kabalık mıdır? gibi sorular soran insanlar bulmak nadir değildir. Peki bu sorunun cevabı evet . Yakınlaştırma toplantısında videonuzu kapatmak kaba davranış olarak kabul edilebilir.

Çevrimiçi okul sizi kameranızı açık tutmaya zorlayabilir mi?

California eyalet yasası, öğrencilerin uzaktan eğitim sırasında her gün akranları ve öğretmenleriyle etkileşime girmesini gerektirir. ... San Diego County'deki Lakeside Union gibi bazı bölgeler, öğrencilerin ders sırasında videolarını açık tutmalarını şart koşuyor.

Öğretmenler neden kameranı hep açık istiyor?

Birçok öğretmen, eksileri anlasalar da öğrencilerinin bunu yapmasını istediklerini söylüyor. mümkünse kameralarını aç . Öğrencilerin meşgul olup olmadıklarını, takip edip etmediklerini veya kafalarının karışıp karışmadığını kolayca kontrol etmelerini sağlar. Aynı zamanda öğrencileri sorumlu tutar.

Birinin size zoom ile baktığını nasıl anlarsınız?

fark ederler Ekranınız Değiştiğinde

Ardından, bilgisayarınızın kamerasını kapatın veya cihazınıza bir el feneri tutun ve ekranlarında ışığın değişip değişmediğine bakın. Olursa, ekranlarına sabitlendiğiniz anlamına gelebilir.

Neden Diğerleri beni Zoom'da göremiyor?

Videonuzu göremiyorsanız, deneyin videonuzu açmak ve kapatmak için toplantı yer paylaşımınızın sol alt tarafındaki kamera simgesine tıklayarak . ... Uygun web kamerası seçilirse, kamera merceğinin kapatılmadığından veya engellenmediğinden emin olun. Zoom toplantılarının videoyu hariç tutma seçeneğiyle planlanabileceğini unutmayın.

Yakınlaştırmada kullanılabilir ne anlama geliyor?

Zoom'da oturum açmış olan kullanıcılar, Zoom Client uygulamalarında mevcudiyet durumlarını Uygun, Uzakta veya Rahatsız Etme olarak ayarlayabilir. Varsayılan olarak, bir kullanıcı oturum açtığında , durum Mevcut olarak ayarlanır. ... Bir kullanıcı bir toplantı sırasında ekranı paylaştığında, durum Sunuluyor olarak ayarlanır.

iPad'de Zoom'da tüm katılımcıları nasıl görebilirim?

Bir iPad'de Zoom'daki herkesi nasıl görebilirim?

  1. Adım 1: Zoom uygulamasını başlatın ve Zoom toplantısına girin veya oluşturun.
  2. Adım 2: Toplantıda, ekrana dokunduğunuzda sol üstte Galeri Görünümü döşeme simgesini göreceksiniz. Galeri görünümüne geçmek için simgeye dokunun.

Zoom'da 49 katılımcıyı nasıl görüyorsunuz?

Ekran başına 49 katılımcıyı etkinleştir

  1. Yakınlaştırma uygulamasında, sol üstte, baş harflerinizi veya profil resminizi içeren simgeyi seçin. ...
  2. Ardından, Video'yu seçtiğinizden emin olun.
  3. Video seçildikten sonra, Galeri Görünümünde Ekran başına 49 katılımcıya kadar görüntüle seçeneğini görene kadar aşağı kaydırın.

Toplantıdan sonra Zoom toplantısında katılımcıları nasıl görebilirim?

Belirli bir toplantının katılımcı listesini görmek için, 'Katılımcılar' sütunundaki sayıya tıklayın (2) . Zoom, her bir katılımcının adını, toplantıya katılma ve toplantıdan ayrılma zamanlarıyla birlikte görüntüler. İsterseniz, toplantı katılımcıları listesini bir . kayıtlarınız için csv dosyası.

Google Meet toplantısı ne kadar sürer?

Google Meet artık bir zaman sınırı ile geliyor 60 dakika pandemiden önce de vardı. Ancak, bireysel kullanıcılar 24 saate kadar bire bir aramaları yanıtlayabilecekleri için zaman sınırı konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak.

Google Meet'i ne kadar süre kullanabilirsiniz?

Google Meet, ücretsiz sürümünün Nisan 2020'de genel kullanıma sunulmasından bu yana çok büyük bir kullanıcı tabanına sahiptir. Görüntülü iletişim hizmeti şu anda kullanıcıların şu anda arama yapmalarına izin veriyor: 24 saat .

Google Meet'te herhangi bir zaman sınırı var mı?

Görüntülü iletişim hizmeti olan Google Meet, kullanıcıların 24 saat boyunca bire bir görüşme yapmasına olanak tanır. Ama bunun için zaman sınırı 3 veya daha fazla katılımcıyla grup görüşmeleri artık 60 dakikaya düşürüldü . Google Meet ücretsiz mi? Ücretsiz hesaplar için sınırsız grup görüntülü görüşme özelliği Google Meet tarafından sonlandırıldı.

Zoom'da kameranızı kapatmak daha mı iyi?

kameraları kapatmaktır Zoom yorgunluğunu azaltmanın basit ama etkili bir yolu , ama aynı zamanda görünüm üzerindeki baskıyı da ortadan kaldırır - hem nişanlı görünme hem de gıcırtılı temiz bir arka plan tutma, çerçevenin içinde gezinen köpekler veya ev arkadaşları için endişelenme ve kişisel görünüm açısından.