Yakınlaştırma zaman sınırını askıya aldı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Amely Cassin
Puan: 4.6/5(58 oy)

Zoom olacağını açıkladı 40 dakika sınırının kaldırılması pandemi sırasında kullanıcılarına bir teşekkür ifadesi olarak. Video konferans platformu, yaklaşan birkaç özel gün için tüm dünyadaki tüm toplantılar için ücretsiz Zoom hesaplarındaki 40 dakikalık sınırı kaldıracak.

Hala bir yakınlaştırma zaman sınırı var mı?

Zoom ücretsiz toplantı ne kadar sürer? Zoom'un ücretsiz katmanı, iki katılımcının aşağıdakiler için bir toplantıda olmasına izin verir: 24 saate kadar . Ancak, üç ila 100 kişi arasında herhangi bir yerde, 40 dakika ile sınırlısınız.

Yakınlaştırma süresi sınırı kaldırıldı mı?

A: Zoom, toplantı zaman sınırı kısıtlamasını kaldırıyor Böylece kullanıcılar, küresel pandemi sırasında güvende kalmak için tatillerde aileleriyle sanal olarak buluşabilecekler.

Zoom'da 40 dakikayı geçerseniz ne olur?

Toplantı 40 dakika sonra sona erer (etkin veya boşta)

Toplantıda sadece bir kişi kaldı . Başka kimse katılmazsa toplantı 40 dakika sonra sona erecektir.

Zoom zaman sınırını aşarsanız ne olur?

Zoom toplantım planlanan süreyi aşarsa ne olur? Bir toplantı oluşturduğunuzda , toplantının süresini ayarlayabilirsiniz. Toplantınız zamanla devam ederse, oturum otomatik olarak durmaz. Toplantıya gerektiği kadar devam edebilirsiniz.

Yakınlaştırma 40 Dakika Sınırı Yeniden Başlatma Hack

21 ilgili soru bulundu

Zoom şu anda sınırsız ücretsiz mi?

Yakınlaştırma, bir sınırsız toplantı ile ücretsiz tam özellikli Temel Plan . Zoom'u istediğiniz kadar deneyin - deneme süresi yoktur. ... Temel planınızın, toplam üç veya daha fazla katılımcıyla her toplantı için 40 dakikalık bir zaman sınırı vardır.

Yakınlaştırma toplantısını bitirdikten sonra yeniden başlatabilir misiniz?

Anlık toplantı kimliği, anlık toplantı sona erdiğinde sona erer. Planlanmış toplantılarınızı başlatabilirsiniz herhangi onları planladıktan sonraki süre.

Zoom neden 40 dakika sonra beni dışarı atıyor?

Bir Pro hesap türü kullanıyorsanız ve toplantınızın x dakika (zaman aşımı) içinde biteceğine dair bir bildirim alıyorsanız, Pro hesabınızla ilişkili e-posta ile oturum açamayabilirsiniz. ... toplantının 40 dakikalık bir kısıtlaması olacak .

Zoom 40 dakika sınırı kaldırıldı mı?

Zoom olacağını açıkladı kaldırma 40 dakikalık limit, pandemi sırasında kullanıcılarına bir takdir göstergesi olarak. Video konferans platformu, yaklaşan birkaç özel gün için tüm dünyadaki tüm toplantılar için ücretsiz Zoom hesaplarındaki 40 dakikalık sınırı kaldıracak.


40 dakika sonra yakınlaştırma toplantısını yeniden başlatabilir miyim?

40 dakikanın sonuna doğru, toplantıyı kapatın ve ardından yeniden başlatın (aynı toplantı, aynı kimlik, aynı bağlantı) ve herkes yeniden katılabilir Yeniden – 40 dakikanız daha olacak. Bunu gerektiği kadar sık ​​​​yapabilirsiniz.

Zoom öğretmenler için hala ücretsiz mi?

Bu, herhangi bir okul veya bölge K-12 için sağlam işbirliği ve katılım araçları sağlar. ... Yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler şunlara erişebilir: 100 katılımcıya kadar sınırsız toplantı.

Yakınlaştırmaya en iyi alternatif nedir?

Yakınlaştırma için En İyi 10 Alternatif

  • Webex Toplantıları.
  • Google Çalışma Alanı.
  • Buluşmaya git.
  • BlueJeans Toplantıları.
  • bana katıl
  • Cisco Jabber.
  • Takım Görüntüleyici.
  • Webex Uygulaması.

Devam eden Zoom toplantı süresini nasıl uzatırsınız?

Zoom'da planlanmış bir toplantıyı nasıl güncellerim?

  1. Zoom uygulamanızı masaüstünüzde açın.
  2. Oturum Aç'ı seçin.
  3. Sağ tarafta 'SSO ile Oturum Aç' düğmesini seçin.
  4. İstenirse USQ kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  5. Toplantılarım'a tıklayın.
  6. Yaklaşan sekmesine tıklayın.
  7. Düzenlemek istediğiniz toplantıyı seçin.
  8. Düzenle düğmesine tıklayın.


Yakınlaştırma toplantısı, toplantı sahibi olmadan çalışabilir mi?

Katılımcıların toplantı sahibinden önce katılmasına izin ver özelliği, katılımcıların toplantı sahibi katılmadan önce veya toplantı sahibi toplantıya katılamadığında toplantıya katılmasına izin verir. Bu seçeneği belirlerseniz, katılımcılar toplantı sahibi katılmadan önce veya toplantı sahibi olmadan toplantıya katılabilir.

Yakınlaştırmaya 100'den fazla katılımcıyı nasıl eklersiniz?

Gezinme panelinde, Hesap Yönetimi , ardından Faturalandırma. Mevcut Planlar sekmesinde, Mevcut diğer ürünlerle ilgileniyor musunuz? ve Büyük Toplantı'nın yanındaki Sepete Ekle'ye tıklayın. Büyük Toplantı eklentisinin kapasitesini, aylık veya yıllık ödemeleri ve hesabınız için ihtiyaç duyduğunuz lisans sayısını seçin.

Ücretsiz bir Google Meet toplantısı ne kadar sürer?

Ücretsiz kullanıcılar 24 saat boyunca 1'e 1 görüntülü sohbet yapabilir ve grup aramaları 100 katılımcıyla sınırlıdır. 60 dakikalık süre . 55 dakika sonra bir uyarı mesajı alacaksınız. Google'ın ücretli hesap teklifi olan Google Workspace (eski adıyla G Suite), bu gereksinimleri karşılayan birçok katmana sahiptir.

40 dakika sonra zumun durmasını nasıl durdurabilirim?

Yakınlaştırma Aboneliğinden Nasıl Kaçınılır. İlk seçenek 40'tan sonra yeni bir arama oluşturmanız yeterlidir dakikalar sona erer. Bu, aramayı yeniden başlatacak ve çalışmaya devam edecek olsa da, bu aynı zamanda yeni oda kodunun ve şifrenin her katılımcıya tekrar gönderilmesi gerekeceği anlamına gelir.


Bir yakınlaştırma toplantısını birden çok kez başlatıp durdurabilir misiniz?

Yakınlaştırma, birden çok olayla toplantı planlamanıza olanak tanır , böylece her oluşum aynı toplantı kimliğini ve ayarlarını kullanır. Bu toplantıları günlük, haftalık ve aylık artışlarla planlayabilirsiniz. Ayrıca, istediğiniz zaman kullanılmak üzere yinelenen bir toplantı ayarlayabilirsiniz.

1 ay sonra yakınlaştırmayı iptal edebilir misiniz?

Aboneliklerinizi bir sonraki faturalandırma döngüsünden önce istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. . Aboneliğinizi iptal etmezseniz otomatik olarak yenilenmeye devam edecektir. Fatura döneminizi değiştirmek ve lisans sayısını ayarlamak da dahil olmak üzere aboneliklerinizde başka değişiklikler yapabilirsiniz.

Yakınlaştırma NEDEN Google'dan daha iyidir?

Ekstra özellikler. Google Meet, 250 katılımcı ve 24 saatle sınırlıdır, ancak Yakınlaştırma destekleyebilir 30 saate kadar ve ekstra bir ücret karşılığında 1.000 katılımcıya kadar destek ekleme seçeneğine sahiptir. Çoğu ekip Zoom'un sağladığı genişletilmiş desteğe ihtiyaç duymaz ancak bazı işletmeler için bu yetenek belirleyici faktör olabilir.

Google Meet'in zaman sınırı nedir?

Google Meet'te bir toplantı için ayrılan maksimum süre nedir? Görüntülü iletişim hizmeti olan Google Meet, kullanıcıların 24 saat boyunca bire bir görüşme yapmasına olanak tanır. Ancak 3 veya daha fazla katılımcıyla yapılan grup görüşmeleri için süre sınırı artık 60 dakika . Google Meet ücretsiz mi?


Yakınlaştırma Skype'tan daha mı iyi?

Yakınlaştırma ve Yakınlaştırma Skype türlerinin en yakın rakipleridir. Her ikisi de harika seçeneklerdir, ancak Zoom, iş kullanıcıları ve işle ilgili amaçlar için daha eksiksiz bir çözümdür. Zoom'un Skype üzerindeki birkaç ekstra özelliği sizin için pek önemli değilse, asıl fark fiyatlandırmada olacaktır.

Zoom'un en büyük rakibi kim?

Zoom'un rekabetçi setindeki en iyi 10 yarışmacı şunlar: WebEx , Microsoft, RingCentral, 8x8, Fuze, LogMeIn, Google, Skype, Mitel, Vonage.