Yabancı şeyler süper 8'i kopyaladı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Celine Anderson
Puan: 4.9/5(71 oy)

Stranger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, doğrudan klasiklerden alıntı yapıyor. 80'ler E.T. gibi filmler ve The Goonies, gösterinin yazımı ve stili için ana ilham kaynakları olarak. ... Stranger Things bunun en iyi örneği ve Super 8 (teknik olarak 1979'da geçmesine rağmen…).

Stranger Things kopyalandı mı?

Stranger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer ve Netflix, yayınlanmamış bir senaryodan gösteri fikrini çaldıkları iddiasıyla dava ediliyor. Davaya göre yapım şirketi Irish Rover Entertainment, Stranger Things konseptini kopyaladı Totem adlı TV dizisi projesinden.

Stephen King Stranger Things'i mi yaptı?

Daha fazla Stephen King

Stephen King tarafından yazılmıştır. Stranger Things'i tanımlamanın en kısa yolu olabilir, bu hit Netflix şovunun yaratıcılarının uyarlamayı denetleyeceği çok mantıklı.

Stranger Things poltergeist'i kopyaladı mı?

Aynalar salonuna adım atın, çünkü Stranger Things, Poltergeist'ten çok şey ödünç alıyor Poltergeist'in açıkça referans alındığı bir evrende yer alırken.

Super 8 ve Cloverfield bağlantılı mı?

'Super 8'deki yaratık ile 'Cloverfield'daki yaratık arasındaki tek bağlantı, ikisinin de aynı adam tarafından tasarlandığını , Neville Page,' dedi Abrams. ... Abrams, özellikle çok uzuvlu 'Süper 8' uzaylılarına neyi başarmak için ihtiyaç duyduklarını ve neden böyle göründüğünü anlattı.

Stranger Things vs Super 8 | Video Denemesi

36 ilgili soru bulundu

Cloverfield Paradox'taki canavar nedir?

Cloverfield Canavarı olarak bilinir. Büyük Ölçekli Saldırgan veya kısaca LSA . Sualtı veya boyutlararası kökenli bir yaratık olduğu düşünülen Clover, kendi türünün, ailesinden ayrılmış bebek bir örneğidir.

Cloverfield, Godzilla ile bağlantılı mı?

On yıldan fazla bir süre sonra, Cloverfield en iyi buluntu filmden daha fazlası, en iyi Amerikan Godzilla filmi. Ve son olarak, hiçbir büyük ABD stüdyosunun henüz başarılı bir şekilde başaramadığı bir şeyi yapma şansıydı: harika bir Godzilla ve Kaiju filmi için yapıldı. ...

Stranger Things ET'ye mi dayanıyor?

Stranger Things alır 1980'lerden çeşitli kitap ve filmlerden çok fazla ilham , bunlar arasında Steven Spielberg'in E.T. Dünya Dışı. ... Duffer Brothers'ın hit dizisi Stranger Things 2016'da Netflix'te yayınlandı ve dünya çapında kapsamlı ve sağlam bir hayran kitlesi oluşturarak beklenmedik bir başarı elde etti.

Stranger Things'deki Paskalya yumurtaları nelerdir?

SPOILER: Bunu okuyorsanız, muhtemelen Stranger Things'i görmüşsünüzdür, ancak değilse, ileride spoiler var.

  • Barb ve sümüklü böcek. ...
  • D&D Yansıtma. ...
  • Hazneler Kol. ...
  • Holly ve Işıklar. ...
  • Onbir Dünya Dışı. ...
  • Joyce ve balta. ...
  • Takım elbise ve sümüklü böcek. ...
  • Çöl aşkı.

Stranger Things'den ilham alıyor mu?

Duffers, Jaws'ın 'muhtemelen' en sevdikleri film olduğunu söyledi, bu şaşırtıcı değil. Stranger Things bundan büyük ölçüde etkileniyor .

Hangi Stephen King kitapları film oldu?

Stephen King: Kitaplarından Kaç tanesi Filme Alındı?

  • Carrie.
  • Benimle kal.
  • Ölüm alanı.
  • Gerald'ın Oyunu.
  • Esaretin Bedeli.
  • Sefalet.
  • 1922.
  • Salem'in Lotu.

Enstitüye Stephen King'in ilham kaynağı ne oldu?

King, çocukların bir tür sihir olduğunu düşündüğünü ve çocuklarından ilham aldığını ve şimdi bu ilhamın onlardan geldiğini paylaştı. torunları .

Stranger Things'in dördüncü sezonu olacak mı?

Amerikan bilim kurgu korku drama televizyon dizisi Stranger Things'in Stranger Things 4 adlı dördüncü sezonunun dünya çapında özel olarak Netflix'in yayın hizmeti aracılığıyla yayınlanması planlanıyor. 2022'de .

Stranger Things karanlık mı kopyaladı?

Garip Şeyler: Üretimi Karanlık Bir Kopya Değildir Amerikan Serisi. ... '[Karanlık] [Stranger Things'e] bir yanıt olamaz çünkü Stranger Things çıktığında zaten üretimdeydik. Önceden var olduğunu bildiğimiz bir şeye yanıt verirdik - ama yapmadık.'

Demogorgon nereden geliyor?

Kasım 1983'te Hawkins, Indiana'ya giren yırtıcı bir insansı yaratıktı. Upside Down olarak bilinen paralel boyut .

Stranger Things'in hakları kimde?

Duffer Brothers'ın Stranger Things fikrini ortaya atmasının ilk 24 saatinde, Netflix Netflix orijinal televizyon dizisi yapmak için Stranger Things'i satın aldı, The Duffer Brothers hala dizinin haklarının çoğuna sahip.

Hopper The Elevens'ın babası mı?

Orada, Eleven Kali'nin tavsiyesini kullanır ve öfkesini güçlerine odaklar, kapıyı kapatır ve güçlerini tüketir. Daha sonra keşfedilir ki Dr. Owen'lar Hopper'ın Eleven'ın yasal üvey babası olmasına izin veren bir doğum belgesi dövdü ve onu saklanmaya devam etmesine yardımcı oldu.

Stranger Things'de Kırmızı Kapı ne anlama geliyor?

Heather'ın evine yaklaşırken kırmızı kapı 1984'ün Elm Sokağında Kabus filminde Nancy Thompson'ın ailesine ait olan evi anımsatan . Bir Twitter kullanıcısı, her iki kapıdaki numaranın da aynı olduğunu iddia etti, ancak Heather 1438'de yaşadığı için Stranger Things bir numara değiştirdi.

Spotify'da Paskalya Yumurtası garip şeyini nasıl yaparsınız?

Paskalya yumurtasını tetiklemek oldukça basittir: Spotify hesabınızı tarayıcıda veya uygulamada açın , her iki sezon için de Stranger Things film müziğini başlatın ve çalmasına izin verin. Birkaç saniye bekleyin ve Demogorgon'un evine gireceksiniz. Ancak farenizi hareket ettirirseniz veya Spotify'da gezinirseniz kaybolacaktır.

Stranger Things neyden ilham aldı?

Stranger Things oyuncusu Gaten Matarazzo, Wired ile 2017'de yaptığı bir röportajda, dizinin New York'un Montauk bölgesinde bir yere dayandığını açıklamıştı. 'Kamp Kahramanı' .

Stranger Things hangi filmlere saygı gösteriyor?

'Stranger Things'in ilham aldığı 27 temel filme göz atmak için okumaya devam edin.

  • 'The Exorcist' (1973) ...
  • 'Çeneler' (1975) ...
  • 'Vücut Hırsızlarının İstilası' (1978) ...
  • 'Üçüncü Türden Yakın Karşılaşmalar' (1977) ...
  • 'Parlayan' (1980) ...
  • 'Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparatorluk Geri Dönüyor' (1980) ...
  • 'E.T. ...
  • 'Şey' (1982)

ET'nin açılış sahnesi nedir?

Extra-Terrestrial bazı basit açılış kredileriyle başlıyor: siyah bir arka plan üzerinde sadece mor isimler . Oh, ve biraz ürkütücü müzik. Krediler bir kez yoldan çıktığında, yıldızlı bir gece gökyüzünden bir ormana iniyoruz. Faberge yumurtasına benzeyen bir uzay gemisi var: yuvarlak ve metal.

Godzilla ve Kong aynı evrenin parçası mı?

MonsterVerse, Legendary Entertainment tarafından üretilen ve Warner Bros. Pictures tarafından ortaklaşa üretilen ve dağıtılan Godzilla ve King Kong'un yer aldığı bir dizi canavar filmine odaklanan bir Amerikan multimedya franchise ve paylaşılan kurgusal evrendir.

Yonca bir kaiju mu?

Yonca (Cloverfield?, Kurōbāfīrudo) bir kaiju 2008 yapımı Cloverfield filminde yer alan Paramount Pictures tarafından yaratılmıştır.

Cloverfield, Pacific Rim'in bir prequel mi?

Godzilla/Cloverfield/Pasifik Kıyıları devamı Godzilla/Cloverfield.