Bombus arısı ne kadar uzun?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Patrick Barton
Puan: 4.7/5(58 oy)

Bay, erken bir röportajda, Bumblebee'nin yaklaşık 17,5 fit (5,33 m) boyunda olduğunu belirtti, ancak Transformers video oyununa ilişkin resmi rehber, Bumblebee'nin 16 fit boyunda (4.88 m) .

En uzun Autobot kimdir?

Transformers Cartoon ölçek çizelgeleri:

  • En İyi Asal: 6 m.
  • Megatron: 6 m.
  • Hırıltı: 7 m.
  • Cüruf: 7 m.
  • Çamur: 7 m.
  • Grimlock: 7 m.
  • Yıkıcı: ~ 16 m.
  • Omega Yüce: ~18 m.

Bumblebee'de Optimus Prime ne kadar uzun?

Merakla beklenen DLX Optimus Prime standları 11.2 inç boyunda ve hassas ekran detaylandırma, 53 nokta artikülasyon, LED aydınlatmalı gözler ve döküm metal parçalara sahiptir!

Optimus Primal'in boyu kaçtır?

Yükseklik: 2.8m ( 9.19 fit ).

Bumblebee en genç Autobot mu?

Bumblebee en genç, en sarı , ve Autobotların en enerjik olanı...her zamanki gibi. Hiperaktif bir bilge olan Bumblebee, dört tekerlekli en hızlı ve en havalı şey olduğuna ikna olmuştur.

Transformatörler Boyut Karşılaştırması (Michael Bay ve Travis Knight Transformers)

36 ilgili soru bulundu

Bumblebee'nin kız arkadaşı kim?

Carly Witwicky kurgusal bir karakter ve Transformers evrenindeki Autobotların insan müttefikidir.

Bumblebee'nin babası kim?

iyimser Bumblebee'nin akıl hocası ve baba figürüdür. Cybertron ve Dünya'daki savaş sırasında birlikte bir geçmişleri var. Transformers: Prime'dan Transformers: Robots in Disguise'e kadar ilişkilerini sürdürdüler.

13 asal sayı kimlerdir?

On üç: Prima (lider), Megatronus/The Fallen, Alpha Trion, Vector Prime, Nexus Prime, Solus Prime, Liege Maximo, Alchemist Prime, Amalgamous Prime, Onyx Prime, Micronus Prime, Quintus Prime ve Optimus Prime .

ROTF Devastator ne kadar uzun?

Teknik olarak, Devastator 100 metre boyunda , filmin resmi ölçek tablosunda gösterildiği gibi. Ancak, o kadar ağır ki, sadece 45 fit yükselmesi mümkün.

Optimus Prime'ın oğlu kim?

Oğul. Onun adı Sky Rocket (kısaca Roket) . Ailesiyle birlikte olmayı, arkadaşları ve sekiz yıl sonra dünyaya gelen küçük kız kardeşi Jade ile oynamayı ve Megatronous (Megatron) ile birlikte antrenman yapmayı seviyordu.

Optimus Prime'ı kim öldürdü?

En iyi bilinen örnek, Optimus Prime'ın birkaç kez vurulduktan sonra öldüğü The Transformers: The Movie'dir. megatron . [In]Ünlü olarak, vücudu ölürken griye döner. (Şehir efsanesi vücudunun da parçalandığını söylüyor, ancak böyle bir görüntünün var olduğu bilinmiyor.)

En güçlü dönüştürücü kim?

Transformers Film Serisindeki En Güçlü 10 Autobot

  1. 1 Optimus Prime. Optimus'un en güçlü Autobot olarak adlandırılması sürpriz olmamalı.
  2. 2 Sentinel Prime. Sentinel Prime, şok edici ihanetinden önce bir zamanlar Autobotların lideriydi. ...
  3. 3 Bombus arısı. ...
  4. 4 Demir Post. ...
  5. 5 Tazı. ...
  6. 6 Artı işareti. ...
  7. 7 Sürüklenme. ...
  8. 8 Sıcak Çubuk. ...

Maximus'un boyu kaç?

saat yaklaşık 2 metre boyunda , Fortress Maximus figürü Titans Return serisindeki en büyüğüdür. Üçlü Değiştirici figüründe ışıklar, savaş sesleri ve 3 mod bulunur: robot, savaş istasyonu ve Autobot şehri.

En kısa transformatör kimdir?

Caz Autobotların en küçüğüdür.

Kim daha büyük Optimus Prime veya Megatron?

İkisi birden megatron ve Optimus Prime farklı nesnelere dönüşebilir. ... Tek fark, Optimus'un aslında bir Asal olmasıdır, yani orijinal güçleri (hatırlarsanız On Üç Asal olma anılarını kaybetmiştir) Megatron'unkinden çok daha büyük, ama görünüşe göre onun hiçbir gücü yok. onlara erişim.

En güçlü Decepticon kimdir?

  1. 1 MEGATRON. Decepticon'ların lideri Megatron, şimdiye kadar yaratılmış en kötü Decepticon'lardan sadece biri değil, aynı zamanda en korkutucu.
  2. 2 GÖNDERİ. Thunderwing, şimdiye kadar yaratılmış en güçlü Decepticon olabilir. ...
  3. 3 AŞK. ...
  4. 4 TAR. ...
  5. 5 NEMESİS BAŞLANGIÇ. ...
  6. 6 PREDAKING. ...
  7. 7 ÖLÜM SAURUSU. ...
  8. 8 GALVATRON. ...

Devastator hangi araç?

Devastator, 2009 filmi Transformers: Revenge of the Fallen'ın destekleyici bir antagonistidir. O, Constructicons'ın birleşik formu olan devasa bir Decepticon'dur. O sahip girdap Öğütücü , ağzını genişletme ve ağzındaki her şeyi vakumlama yeteneği.

Unicron Transformers'da ne kadar uzun?

Robot modunda, Transformers: Cybertron Unicron için Savaş adlı figür, 2 fitten uzun (686 mm) ve 50'den fazla artikülasyon noktasına sahiptir. Unicron yaklaşık 19 libre (8,6 kilogram) ağırlığındadır.

Ravage nasıl bir hayvandır?

Transformers Wiki'den

yıkım bir Decepticon Mini-Kaset ve daha sonra Predacon Nesil 1 süreklilik ailesinden. Bu, Ravage'ın içinde bulunduğu her çizgi roman paneli. Pekala, tamam, bazen onu biraz döndürüyorlar.

En eski Autobot kimdir?

Transformers Wiki'den

Alfa Üçlüsü Transformers Animated süreklilik ailesinden bir Autobot'tur. 'Ben Alpha Trion'um!' Decepticon hareketi daha tasarlanmadan önce milyarlarca yıldız döngüsü, Alpha Trion sayısız Cybertronian savaşında savaştı. O, belki de herkesin bildiği en eski Transformer'dır.

Optimus 13. asal sayı mı?

Hizalanmış süreklilik ailesi

X-Men yazarları tarafından yıllarca ihmal edildikten sonra Chamber, Transformers karakteri olarak ay ışığına çıkmaya başladı. bu Onüçüncü Başbakan Prime'ların arabulucusu ve vizyoneri olan Optimus Prime, selamlamada el kaldıran ilk kişi olarak onları birleştirdi.

Megatron'un kardeşi kim?

Astar vurmak . En İyi Başbakan Bir zamanlar Megatron'u kardeşi olarak görüyordu.

Bumblebee'nin sesini kim aldı?

'Labirent koşucusu' Yıldız Dylan O'Brien Paramount'un Bağımsız Filminde 'Bumblebee'nin Sesi.

Optimus'un bir oğlu var mı?

Tüm Autobotlar için bir baba figürü olsa da, Optimus Prime sadece büyük bir liderdir, ancak kendisi herhangi bir Transformer yaratmamıştır ve bu nedenle, kesin olarak söyleyebiliriz ki - Optimus Prime'ın çocuğu yok , ne bir oğul ne de bir kız.

Bumblebee'nin gerçek adı nedir?

yaban arısı ( Karen Beecher Duncan ), DC Comics'in ana ortak evreninde var olan kurgusal bir süper kahramandır. Teen Titans ve Doom Patrol üyesidir.