Lollapalooza için yaş sınırı var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rachael Connelly
Puan: 4.9/5(42 oy)

Lollapalooza müzik karşılıyor her yaştan hayran , çocuklar dahil. 10 yaşında ve daha küçük çocuklar, bilet sahibi bir yetişkinle birlikte ücretsiz olarak kabul edilecektir. Yetişkin başına iki çocuğu sınırlayın.

Lollapalooza'ya gitmek için kaç yaşında olmak gerekiyor?

Kaç yaşında olmam gerekiyor? Her yaştan hayran olabilir Lollapalooza'ya gel. 10 yaş ve altındakiler ücretsizdir ancak bilet sahibi bir yetişkinin eşlik etmesi gerekir. Çocuklar yetişkin başına 2 adet ile sınırlıdır.

Küçükler Lollapalooza'ya gidebilir mi?

Lollapalooza katılımcıları 21 yaşında veya daha büyük olmalı alkol ve kimlik satın almak için şehirdeki herhangi bir işyerinde olduğu gibi alkol servisi yapılmadan önce kontrol edilecektir. 'Etkinliğe giren tüm katılımcılar, alkol ve yasadışı uyuşturucular da dahil olmak üzere yasaklanmış maddeler için kapılarda aranıyor.

14 yaşındaki bir çocuk Lollapalooza'ya gidebilir mi?

Sorumlu ebeveyn sensin. iş yerinde bir ankete katıldım ve görüş ezici bir çoğunlukla şuydu: 14, Lollapalooza'ya denetimsiz katılım için çok genç ne kadar şehirli olduklarını düşünürlerse düşünsünler. Vahşi genç yetişkinlerin biraz güçlü olduğunu düşünüyorum. Farklı yaşlarda, oldukça uysal bir kalabalık.

1 günlük Lollapalooza geçişi ne kadar?

130 $ . 1 Günlük GA Bileti, 29 Temmuz - 1 Ağustos 2021 tarihleri ​​arasında Festivalin Perşembe, Cuma, Cumartesi veya Pazar günleri için Grant Park'a giriş yapmanızı sağlar ve şunları içerir: 11:00 - 22:00 saatleri arasında 8 aşamada canlı müzik. Vegan, vejetaryen ve glütensiz seçenekler dahil 35'in üzerinde ödüllü şef ve restorandan satın alınabilecek yiyecekler.

LOLLAPALOOZA HAKKINDA GERÇEK || Müzik Festivallerinden Kurtulmak için İpuçları ve Püf Noktaları

34 ilgili soru bulundu

Lollapalooza'ya gizlice girebilir misin?

Chicago'nun Acil Durum Yönetimi Ofisi Cuma günü hafta sonu yaklaşırken bir uyarı yayınladı - çit atlayıcıları ve gizlice girmeye çalışan herkes sadece yakalanmayacak. Onlar' izinsiz girmekle suçlanacak . Lollapalooza Pazar günü boyunca çalışır. Her gün 100.000'den fazla kişinin katılması bekleniyor.

Lollapalooza 2021'de mi olacak?

CHICAGO - Lollapalooza Pazar gecesini tamamladı ve konsere gidenler için dört günlük hareketli bir hafta sonu sona erdi. Binlerce kişi, COVID-19 endişeleri ve Chicago şehri için ne anlama gelebileceği arasında festivalin finali için Pazar günü Grant Park'ı doldurdu.

Lollapalooza 18 yaşındakiler için güvenli mi?

18 yaşında aşı oldu . Ancak festivale girmek için aşı kanıtı veya festivalden sonraki 72 saat içinde yapılan negatif bir COVID testi gibi güvenlik önlemlerine rağmen Woods, riske değmediğini söyledi. ... Lollapalooza'dan önce COVID-19 için pozitif test yaparsanız, geri ödeme almaya hak kazanırsınız.

Lollapalooza'ya yalnız gitmek güvenli mi?

Özet. Lollapalooza'ya tek başına gitmek gayet iyi ve dürüst olmak gerekirse o kadar da anormal değil. Her yıl Lollapalooza'ya kaç kişinin tek başına katıldığına hoş bir şekilde şaşıracaksınız - hiçbir şekilde bir tuhaf olmayacaksınız.


Grant Park Chicago Güvenli mi?

Grant Park, IL Güvenli mi? bu A+ notu suç oranının ortalama bir ABD kentinden çok daha düşük olduğu anlamına gelir. ... Grant Park'taki suç oranı standart bir yılda 1.000 kişi başına 9.17'dir. Grant Park'ta yaşayan insanlar genellikle şehrin güney kısmının en güvenli olduğunu düşünürler.

Coachella çocuk dostu mu?

Bu Aileler İçin Cevap Çok Büyük ' Evet ' Karakteristik sefahatine rağmen, Coachella bazı aile bağları için mükemmel bir yer olabilir. Kapalı bir alanda tutulan ve kaliteli zamanınızı kesintiye uğratmak için neredeyse hiç hücre alımına sahip olmayan fotoğraf çekimleri için idealdir.

Lollapalooza 2022'de nerede olacak?

Lollapalooza 2022, tüm hafta sonu boyunca gerçekleşir Chicago , ve işte bir sonraki etkinliğin hikayesi: dört gün boyunca bir gösteri, birçok gösteri sonrası etkinlik gerçekleşiyor. Teyit edilen Lollapalooza 2022 tarihleri ​​28 - 31 Temmuz'dur. Bu, Lollapalooza web sitesinde teyit edilmiştir.

Lollapalooza 16 yaşındakiler için güvenli mi?

Festival için resmi bir yaş sınırlaması yoktur. Lollapalooza sitesinin belirttiği gibi, her yaştan hayran kabul edilir.


Bonnaroo'ya gitmek için kaç yaşında olmak gerekiyor?

Bonnaroo her yaştan bir etkinliktir ve çocukların katılmasına izin verilir. Katılmak için minimum yaş yoktur . 10 yaş ve altı (festival sırasında) çocuklar, bilet sahibi bir yetişkinin refakatinde olmak şartıyla biletsiz olarak katılabilir.

Lollapalooza'da nasıl güvende kalırsınız?

Etkinlikte:

  1. Aşısızsanız maske takın.
  2. Aşısızsanız veya şiddetli COVID-19 için yüksek risk altındaysanız, festivalin kalabalık alanlarından kaçının ve diğer gruplardan en az 6 metre uzakta durun.
  3. Bilekliğinizi aktif edin ve Nakitsiz'e kayıt olun, festivalde bileklik ile alışveriş yapabilirsiniz.

Yüksek sesle yuvarlanmak için kaç yaşında olmalısın?

Rolling Loud Festivali bir 18+ sadece etkinlik ve girişi garantilemek için yaşınızı kanıtlamak için kimliğe ihtiyacınız olacak. Q.

Lollapalooza 2021'e neler getirebilirsiniz?

Yapmak

  • Girdikten sonraki 72 saat içinde COVID aşı kartınızın, aşı kaydınızın veya negatif koronavirüs testinizin basılı bir kopyasını sağlayın.
  • Aktif Lollapalooza bilekliğinizi takın.
  • Kabul edilebilir bir çanta taşıyın: 4,5 x 5,5 inçten daha küçük küçük el çantaları ve bel çantaları, şeffaf küçük çantalar veya hidrasyon paketleri.


Neden Lollapalooza diyorlar?

Lollapalooza, 1991 yılında Jane'in Bağımlılık lideri Perry Farrell tarafından grubunun veda turu için çok şehirli bir mekan olarak başlatıldı. Farrell, festivalin adını kendisinin seçtiğini iddia etti. olağanüstü etkileyici anlamına gelen arkaik kelime — Three Stooges filminde kullanılan kelimeyi duyduktan sonra.

Lollapalooza ne kadar sürer?

Teklif dört gün pop, rock ve hip-hop yıldızlarından oluşan Lollapalooza, Chicago'nun en büyük yaz festivalidir. Chicago'nun en büyük yaz müzik festivali, her yaz 100.000'e yakın katılımcının yanı sıra en yeni ve en büyük pop, rock ve hip-hop yıldızlarına ev sahipliği yapan Grant Park'a her yaz geri dönüyor.

Lollapalooza 2021'e kim manşet oldu?

Her gün 100.000'den fazla hayranın katıldığı dört günlük Chicago festivali, müziğin en büyük isimlerinden bazılarını ağırladı ve sanatçıların performanslarıyla övündü. Malone'dan sonra , Foo Fighters, Megan The Stallion, Tyler The Creator, Journey ve çok daha fazlası.

Lollapalooza'dan alkol alabilir misin?

Lollapalooza'ya yanınızda getirebileceğiniz tek sıvı iki kapalı su şişesidir - gazlı içecekler, meyve suları ve alkolsüz .


10 yaşındaki bir çocuk Coachella'ya gidebilir mi?

Herhangi bir yaş sınırlaması var mı? Coachella her yaştan bir festivaldir ancak 18 yaşından küçüklere yasal bir vasi eşlik etmelidir. Kamp alanında kalabilmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız.