r sınıfı için kaç yaşında?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Chyna Lynch
Puan: 5/5(39 oy)

R: Kısıtlı - 17 yaş altı, refakatçi ebeveyn veya vasi gerektirir . Derecelendirme Kurulu'nun görüşüne göre, R dereceli bir sinema filmi, bazı yetişkin materyalleri içerir.

7 yaşındaki bir çocuk, derecelendirilmiş bir R filmi izleyebilir mi?

17 yaşın altındaki çocuklar için eşlik eden bir ebeveyn veya vasi gerekir (21 yaş ve üzeri) R dereceli performanslara katılmak için. 25 yaş ve altı, R dereceli performanslar için kimlik göstermelidir.

Derecelendirilmiş R yaşı mı?

Derecelendirilmiş R: Kısıtlı – 17 yaş altı, refakat eden ebeveyn veya yetişkin vasi gerektirir .

13 yaşındakiler için R notu kötü mü?

Çocuğunuz 13 yaşına gelene kadar tüm R dereceli filmleri yasaklayın .

Çocuğunuz 13 ila 16 yaşındaysa, bu filmlerden bazılarını sizinle birlikte izlemeye hazır olup olmadığına karar verirken olgunluğunu ve duyarlılığını dikkatlice düşünün. Çocuğunuzun kişisel veya cinsel şiddet içeren filmleri 17 yaşından önce izlemesine izin vermeyin.

13 yaşında bir Deadpool izleyebilir mi?

Sağduyu diyor

Kanlı, saygısız, seksi süper kahraman hikayesi harika ama OLUMSUZLUK Çocuklar için.

Rated-R Filmleri Gerçekten Çocuklar İçin Korkunç mu?

39 ilgili soru bulundu

R derecesi ne kadar kötü?

R dereceli bir sinema filmi, yetişkinlere yönelik temaları, yetişkinlere yönelik etkinlikleri, sert dil, yoğun veya kalıcı şiddet , cinsel yönelimli çıplaklık, uyuşturucu kullanımı veya diğer unsurlar, böylece ebeveynlere bu derecelendirmeyi çok ciddiye almaları tavsiye edilir.

Çocuklar derecelendirilmiş R filmleri görebilir mi?

Olmalısın en az 17 yaşında veya bir ebeveyn veya vasi eşliğinde (21 yaş ve üzeri) R dereceli bir filmi izlemek için. Ek olarak, 6 yaşından küçük çocuklar saat 18:00'den sonra R dereceli bir filme kabul edilmeyecektir.

PG-13, 12A ile aynı mı?

Çeşitli yaş derecelendirmelerindeki standartlar ülkeler arasında farklılık gösterir. Örneğin, on dokuz PG-13 filmi, Birleşik Krallık'ta 2014'te değil, 15'te geçti. 12A PG-13'ün Birleşik Krallık'taki karşılığı olarak algılanmaktadır. ... Bildiğiniz gibi 12A, sinemada 12A filmi izleyen 12 yaşından küçük her çocuğa bir yetişkinin eşlik etmesini şart koşuyor.

5 yaşındaki çocuğumu bir PG-13 filmine götürebilir miyim?

The Motion Picture Association of America, PG-13 filmlerini 13 yaşından küçük çocuklar için uygun olmayan bazı materyallere sahip olarak tanımlıyor. Ebeveynlerin dikkatli olmaları isteniyor. ... Amerika Sinema Filmleri Derneği tavsiye ederken 13 yaşından küçük çocukların PG-13 filmleri izlememesi için sihirli bir yaş yoktur.


On yaşındaki bir saat R dereceli olabilir mi?

MPAA tarafından Rated-R filmleri için belirlenen standart yaş 17 ve üzeridir, ancak onlara bir ebeveyn veya vasi eşlik ediyorsa, her yaştan çocuğun tiyatroya girmesine izin verilir . ... Yaşları iki ile on arasında değişen beş kişilik bir aile içeri girdi!

15 yaşındaysanız, R dereceli bir film izleyebilir misiniz?

Sen fotoğraflı en az 17 olmalı R dereceli bir film için kendinize bir bilet satın almak için doğum tarihinizi içeren kimlik. 17 yaşın altındaysanız veya fotoğraflı kimliğiniz yoksa, R dereceli bir film için biletinizi satın almak için ebeveyninizin sinemaya gelmesi gerekir.

Filmlerde R ne anlama geliyor?

R: Kısıtlı, 17 Yaş Altı Çocuklar İçin Gereklidir Refakatçi Ebeveyn veya Yetişkin Vasi. Bu derecelendirme, filmin yetişkinlere yönelik aktivite, sert dil, yoğun grafik şiddet, uyuşturucu kullanımı ve çıplaklık gibi yetişkinlere yönelik materyaller içerdiği anlamına gelir.

PG 5 yaşındaki bir çocuk için uygun mu?

Bir PG filmi, sekiz yaş ve üzeri bir çocuğu tedirgin etmemelidir. . Refakatsiz her yaştan çocuk izleyebilir, ancak ebeveynlerin içeriğin daha genç veya daha hassas çocukları üzebileceğini düşünmeleri önerilir.


Çocuklar PG-13 filmlerine gidebilir mi?

Herkes bir PG-13 filmi izleyebilir . R için 17 yaşın altındaysanız bir yetişkinle birlikte olmanız gerekir, PG-13'ün herhangi bir kısıtlaması yoktur. 13 yaşın altındaysanız ve bir PG-13 görmek istiyorsanız bir yetişkinle birlikte olmalısınız.

5 yaşındaki bir çocuk 12A izleyebilir mi?

12 yaşından küçük hiç kimse bir yetişkin eşliğinde sinemada 12A filmi izleyemez. . 12 yaşından küçük bir çocuğu 12A film izlemeye götürmeyi planlayan yetişkinler, filmin o çocuk için uygun olup olmadığını düşünmelidir. Karar vermelerine yardımcı olmak için, o film için BBFCinsight'ı önceden kontrol etmelerini öneririz.

4 yaşındaki bir çocuk 12A izleyebilir mi?

12A olarak derecelendirilen filmler 12 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur . Ancak, 12 yaşından küçük kişiler, yanlarında bir yetişkin olduğu sürece 12A'yı görebilirler. Bu gibi durumlarda, 12 yaşından küçük bir çocuğun görmesine izin verme sorumluluğu refakat eden yetişkine aittir. 12 derece yalnızca videolarda ve DVD'lerde bulunur.

Cruella 9 yaşındaki bir çocuk için uygun mu?

Cruella derecelendirilmiş PG-13 , bu, bazı materyallerin 13 yaşın altındaki çocuklar için uygun olmadığı anlamına gelir. Örneğin, şiddet, çıplaklık, duygusallık ve/veya dil içerebilir. Burada, film çoğunlukla şiddet ve tematik öğeler ve biraz kısa bir dil içeriyor, ancak aşağıda bununla ilgili daha fazla bilgi var.


12 yaşındaki bir çocuk R dereceli bir filme gidebilir mi?

Bir filmdeki R derecesi, 17 yaşından küçük çocukların yalnızca 21 yaşından büyük bir ebeveyn veya vasi ile filme girebileceği anlamına gelir. ... Altı yaşından küçük çocukların Regal Cinemas'ta R dereceli filmlere girmesine izin verilmez. , yanlarında bir yetişkin olsa bile.

R dereceli film izlemek yasa dışı mı?

Bir filmin derecelendirilmesi tamamen isteğe bağlıdır. Bunu yapmak için yasal bir gereklilik yoktur . Ancak, MPAA üyeleri sinemalarda gösterime giren tüm filmlerin derecelendirilmesi konusunda anlaştılar. Tiyatrolar isterlerse reytingleri sıkı bir şekilde uygulayabilirler.

13 yaşındaki bir çocuk tek başına sinemaya gidebilir mi?

Kaç yaşında sinemaya tek başına gidebilirsin? PG-13 bir tavsiyedir Ailelerin 13 yaşından küçük çocukların film izlemesine izin vermediğini, ancak bu sadece bir tavsiye olduğunu. Tiyatro sahipleri, 13 yaşından küçük çocukları bir PG-13 filmine bir ebeveyn veya vasinin izni veya beraberindeki varlığı olmadan kabul etmeye devam edecek.

Bir PG-13 filminde F kelimesini kaç kez söyleyebilirsiniz?

ABD derecelendirme kurulu tarafından belirlenen kısıtlamalar, F kelimesinin yalnızca kullanılabileceği anlamına gelir bir Zamanlar bir PG-13 filminde.


Bir PG-13 filminde kaç tane küfüre izin verilir?

Ve yapabilirsin sadece bir kez 'siktir' deyin PG-13 dereceli bir filmde. İki kere söyle? R derecesi ile tokatlandınız.

PG'de hangi küfürlere izin verilir?

Bir PG filminde kullanılabilecek kelimeler şunları içerir: kanlı , bugger, s--- ve daha hafif dört harfli kelimeler. Ancak BBFC, kelimeler agresif veya çok sık kullanılırsa filmin daha yüksek bir sınıflandırma alabileceğini söyledi.

Aquaman 8 yaş için uygun mu?

Bol tehlike ve savaş içeren aksiyon dolu bir fantezi macerası. Birkaç korkutucu ve şiddetli an, bunu çoğunlukla 9 yaş ve üzeri çocuklar .