Rainbird ve yörünge sprinkler başlıkları değiştirilebilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Krystina Towne
Puan: 4.9/5(29 oy)

Yörünge her iki türü de yapar ve evrenseldirler, bu nedenle sahip olduğunuz sprinkler başlığı markasıyla eşleşirler.

Rain Bird püskürtme uçları Orbit ile uyumlu mu?

Pirinç ayarlanabilir desen yaylı açılır başlık, yıllarca dayanıklı hizmet sağlayacaktır. uyar yörünge , Rain Bird ve Hunter açılır sprinkler. 25 dereceden 360 dereceye kadar kolay desen ayarı.

Sprinkler kafaları değiştirilebilir mi?

Evet , çoğu durumda sprinkler başlığınızı farklı bir stil veya marka ile değiştirebilirsiniz. Sadece diş açma tipinin aynı olduğundan emin olmalısınız. Bazılarının dişi dişleri varken bazılarının erkek dişleri vardır. İplikler uyuştuğu sürece, hangisini beğenirseniz onu alabilirsiniz.

Rain Bird ve yörünge solenoidleri değiştirilebilir mi?

İşe yaramalı. Ne tür bir yağmur kuşu valfiniz olduğunu öğrenin, ardından voltaj/akım gereksinimlerinin ne olduğunu görmek için internete bakın. zamanlayıcı arasındaki voltajları eşleştirmeniz gerekir ve zamanlayıcı en az valfin gerektirdiği kadar akım sağlamalıdır. Hepsi değiştirilebilir olmalı .

Sprinkler başlıklarını karıştırıp eşleştirebilir miyim?

Sulama uzmanınız bu konuda size yardımcı olabilir. Aynı bölgede farklı markaları karıştırırken, kafa tipini karıştırmayın çünkü farklı akış hızlarına sahipler. Rotor kafaları, püskürtme kafaları, eşleşen yağış vb. tümü farklı bir hızda su atar.

SPRINKLER HEAD'i 5 Dakikada Değiştirin - Rainbird - Hunter - Orbit

22 ilgili soru bulundu

Sprinkler bölgelerini birleştirebilir misiniz?

A. Evet, genellikle aynı anda iki valf çalıştırmak mümkündür . ... İki valf açıkken onları çalıştıran su basıncı muhtemelen daha az olacağından, sprinklerlerde biraz ayarlama yapmanız gerekebilir. Aynı anda çalışan her iki vana da, onları besleyen borunun makul şekilde idare edebileceğinden daha fazla su gerektirebilir.

Hangi sprinkler başlığını satın alacağımı nasıl bilebilirim?

İpucu: Sprinkler başlıklarınızı seçerken, garip şekilli alanları ve sınırları da tanımlayın diğerlerinden daha az suya ihtiyaç duyabilecek bölümler olarak (örneğin, çalılar ve ağaçlar, çim ve çiçeklerden daha az su gerektirir).

Sprinkler valf solenoidleri değiştirilebilir mi?

Aynı zamanda 24 voltluk otomatik valflerin çoğu markasıyla değiştirilebilir . Bu 24 Volt Solenoid, aşınmış Orbit otomatik valf solenoidlerinin yerini alır. Ayrıca çoğu 24 voltluk otomatik valf markasıyla değiştirilebilir.

Orbit ve Rain Bird valfleri birbirinin yerine kullanılabilir mi?

Orbit ve Rain Bird uyumlu mu? Çoğu durumda, birçok parça, anahtar vb. Rain Bird, Orbit ve hatta Hunter arasında değiştirilebilir . Elbette bazı istisnalar vardır, ancak bir Orbit anahtarı, Rain Bird boşaltma valfi ile çalışır.


Orbit zamanlayıcı Rain Bird ile uyumlu mu?

Cevap: Deneyimlerime göre, genel olarak, Orbit, Hunter ve Rain Bird arasındaki birçok anahtar, parça vb. değiştirilebilir (her zaman bazı farklılıklar vardır). Bir Rain Bird boşaltma valfiyle çalışmak için Orbit Key'i kullanıyorum.

Sprinkler başlık tiplerini değiştirebilir misiniz?

Yedek sprinkler başlığının kırık başlık ile aynı marka olması gerekmez. Ancak aynı tür olması gerekir: açılır (sabit, rotor veya dişli tahrikli rotor) veya darbe. Ve yeni kafa aynı zamanda eski kafanın inç/saat (iph) veya galon/dakika (gpm) iletim hızıyla da eşleşmelidir.

Hunter ve Rainbird sprinkler nozulları değiştirilebilir mi?

Evet , mevcut üreticinin sprinklerinin modelini biliyorsanız, benzer bir akış ve mesafe aralığına sahip olacak uygun Hunter açılır penceresini veya rotorunu bulmak için Değiştirme Tablolarımızı kullanabilirsiniz. Hunter, tüm uygulamalara uyacak rotorlara ve sprinklerlere sahiptir.

Rainbird ve Toro nozulları değiştirilebilir mi?

Toro ve rainbird sprinkler başlık gövdeleri değiştirilemez . Bireysel nozullar da değiştirilemez.


Orbit sprinklerlerini kim yapar?

LOS ANGELES ve SALT LAKE CITY, 06 Şubat 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Platin Hisse Senedi bugün Orbit Irrigation ve Hydro-Rain'in ana şirketi olan Pro-Mark'ın şirketin kurucularının bağlı kuruluşlarından satın alındığını duyurdu. Mali şartlar açıklanmadı.

Yörünge valfleri iyi mi?

onlar var iyi çalıştı - çok güvenilir . Geçen yıl valflerdeki tüm diyaframları normal kullanımdan yıprandıkları için değiştirdim, ayrıca donma bölgesinde yaşıyorum. Sahip olduğum model, 8 vidayı çıkarmanız gerektiğinden diyaframları değiştirmek için biraz zahmetli, ancak elektrikli bir tornavida ile bu büyük bir çile değil.

Orbit sprinkler iyi mi?

En sezgisel: Orbit 58322 Gezici Sprinkler

Orbit 58322 Gezici Sprinkler sizin için hareket ediyor. ... Bu ürünün bir 4,3 yıldızlı derecelendirme Amazon'da müşteriler, yağmurlama sistemlerini bit çimenleri kapsayacak şekilde ayarlamak zorunda kaldıklarını söyledi.

Solenoidler değiştirilebilir mi?

Neden Değiştirilemezler

Çok farklı sistem türlerinin ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğinden, marş solenoidleri (aralıklı) ve sürekli çalışma solenoidleri önemli ölçüde farklıdır ve bunların değiştirilmesi felaket olur.


Yörünge ve Irritrol solenoidleri değiştirilebilir mi?

Hepsi iyi çalışıyor . Orbit ve Irritrol solenoidlerinin ikisi de 24 VAC'dir ve 12 VDC'de iyi çalışır.

Sulama vanaları evrensel midir?

Aşağıdaki seçimler, bu aletlerin farklı tasarımları ve kullanımları hakkında size bir fikir vermek için sprinkler vanası gereksinimlerindeki farklılıkları vurgulamaktadır. Hepsi, genellikle profesyonelce kurulmuş sprinkler sistemlerinde bulunan en iyi marka seçimleri olarak kabul edilir ve oldukça evrensel diğer marka sistem parçalarıyla kullanımları.

Sprinkler kafalarında bir fark var mı?

Üç temel sprinkler başlığı tipi vardır. Püskürtmeli Sulama Başlıkları ve Püskürtme Döner Yağmurlama Başlıkları, Fıskiyeli Sulama Başlıkları ve Damlama veya Sağma Sistemleri . Her farklı sprinkler başlığı, bitkilerinizi istedikleri şekilde sulayacaktır.