Sisli çayırlarda yüzen halkalar için mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tillman Cruickshank
Puan: 4.2/5(70 oy)

Misty Meadows lokasyonlarında Fortnite Yüzen Yüzükler

  • Saat kulesinin çatısında.
  • Birkaç yan çıkıntıya sahip uzun binanın çatısında.
  • Çatıda, uzak doğu tarafındaki daha küçük bina.
  • Güneydeki tepedeki ayrı evin çatısında.

Misty Meadows 2. Sezon 4. Bölümdeki yüzen halkalar nerede?

Fortnite İkinci Bölüm, dördüncü sezonda Misty Meadows'taki Yüzen Yüzükler nerede? Bu meydan okumayı tamamlamak için Misty Meadows'a gitmeniz gerekecek. İlk halka haritanın solunda bulunur. fark etmelisin Göle en yakın evin çatısında yüzen halka .

Steamy'deki 5 yüzen halka nerede?

Onları bulabilirsiniz: Açık Steamy Stacks'in solundaki bir binanın tepesindeki küçük bir platform . Binanın doğusunda , sol kulenin sağındaki bir sütunun üstünde. Sütunun sağında, sağ kulenin önündeki bir boru üzerinde.

Misty Meadows 4. sezondaki yüzükler nerede?

Misty Meadows'un bulunduğu yer adanın güney kısmı , ve dört yüzen halka, şirin göl kenarı yerel ayarının her yerinde koşmanızı sağlayacak. Neyse ki, hepsi binaların tepesinde yer alıyor ve yaklaştığınızda kolayca fark ediliyorlar.

Fortnite'da yüzen halkalar nerede?

Yüzen Halkalar çeşitli yerlerde bulunabilir Ağlayan Orman boyunca . Tüm bu halkalar ağaçların tepesinde bulunabilir, bu da onlara ulaşmak istiyorsanız yapı malzemeleri toplamaya biraz zaman ayırmanız gerektiği anlamına gelir.

Misty Meadows Location'da Yüzen Yüzükleri Toplayın - Fortnite Battle Royale

30 ilgili soru bulundu

Yüzen halkaları neden göremiyorum?

Epic, sorunu kabul etti ve henüz bir düzeltme gönderilmemesine rağmen neden ortadan kaybolduklarının bir nedenini bile buldu. Epic, Floating Rings hala varken, bazen oyuncuların ekranlarında işlem görmediklerini açıkladı. Bunun nedeni çoğu zaman düşük grafik ayarları oluşturma dışarı.

Misty Meadows nerede?

Misty Meadows, Battle Royale'de Bölüm 2 Sezon 1'de haritaya eklenen, E7 ve F7 koordinatlarının içinde yer alan Adlandırılmış bir Konumdur. Tembel Gölün güneybatısında , Slurpy Swamp'ın güneydoğusunda ve The Spire'ın güneyinde.

Fortnite'da yüzen halka nedir?

Yüzen Halka konumları. Adından da anlaşılacağı gibi, bu halkalar yerin üzerinde yüzen bulunabilir , yani onlara ulaşmak için bir dizi merdiven ve platform inşa etmeniz gerekecek. Bu nedenle, yeterince malzeme toplamaya zaman ayırdığınızdan emin olun, böylece yüzüklerin hepsini tek bir maçta kapabilirsiniz.

Buharlı yığınlarda yüzen bir halka nasıl elde edilir?

Güney merdivenine gidin ve ilerleyin solundaki bir kapıya gelene kadar. İçeri gir, yüzen yüzüğü orada bulacaksın.


Buharlı yığınlardaki uçan halkalar nerede?

Buharlı Yığınlar 9. Hafta Yüzen Halkaların yerleri

  • Konum 1: İlk Yüzen Halka burada, Kevolution Energy binasının batı tarafında bulunabilir.
  • Konum 2: İkinci Yüzer Halka, en kuzeydeki türbinin yakınında, yerden dışarı çıkan bir borunun üzerine yerleştirilmiştir.

Buharlı yığınlar nerede?

Steamy Stacks, Battle Royale'de Bölüm 2 Sezon 1'de eklenen, adında bir İlgi Çekici Noktadır. G2 ve H2 koordinatlarının içinde, Craggy Cliffs'in doğusunda ve Dirty Docks'un kuzeyinde . CUBE'nin enerjisini reaktör için soğutucu olarak kullanan bir nükleer santraldir.

Dört yüzen halka nerede?

Misty Meadows Yüzen Halka Konumları

  • Yüzen Halka 1: İlk halka burada, konumun kuzeydoğu kesiminde bulunabilir.
  • Yüzer Halka 2: İkinci Yüzer Halka, POI'nin batı kesimindedir.
  • Yüzen Halka 3: Üçüncü Yüzen Halka burada, Misty Meadows'un güneydoğu kesiminde.

Sisli çayır nedir?

Misty Meadows Fortnite haritasının güney kısmında bir konum . Tembel Göl ve Slurpy Bataklığı'na yakındır. Eski moda saat kulesi de dahil olmak üzere 15 binadan oluşan bir Avrupa şehridir ve Lazy Lake kentinden gölün karşısında yer almaktadır.


Fortnite nerede güvenli?

Fortnite'deki güvenli yerler açıklandı

Craggy Cliffs, Dirty Docks, Kutsal Çitler ve Terli Kumlar , içlerinde gizlenmiş birden fazla güvenli yumurtlama konumuna sahip olun. Bu alanlarda kasa aramak için en iyi yer, ister ev ister ofis olsun, binaların içidir.

Yüzen elmas ayarı nedir?

Yüzen terim; atıfta bulunur yüzük ayarı içinde tam anlamıyla askıya alınmış elmaslar , Böylece. çok sayıda çatal veya kanal tarafından tutulmak yerine yerinde yüzüyor gibi görünüyorlar. Kıyasla. Açıkça aşağıdan pençeler veya tokalar tarafından desteklenen geleneksel ayarlar, yüzen elmas.

Ağlayan Ormanda yüzen halkalar nelerdir?

Ağlayan Orman konumlarında Fortnite yüzen halkalar

Weeping Woods'da beş yüzen halka bulmak için, esasen ağaç tepelerini taramanız gerekiyor. Tüm yüzen halkalar Ağlayan Ormanı oluşturan devasa meşe ağaçlarının tepesinde , bu yüzden en iyi seçeneğiniz aşağı süzülmek, bir tanesine inmek ve ardından altınızdaki ağacı yok etmektir.

Yüzen halka nedir?

'Yüzer' terimi, yüzük ayarı içinde tam anlamıyla askıya alınmış elmaslar bu yüzden çok sayıda çatal veya kanal tarafından tutulmak yerine yerinde yüzer gibi görünürler.


Tembel göl halkaları nerede?

İlk Yüzen Halka tespit edilebilir iki şemsiye arasında Tembel Gölün sağ alt köşesine doğru . Bu şemsiyelerden birinin üzerinden atlayabilir veya onu almak için bir rampa inşa edebilirsiniz. İkinci Yüzen Halka birinciden birkaç metre uzakta ve yolun ortasındaki dev bir ağacın tepesinde bulunuyor.

Buharlı yığınlarda fırtınaya nasıl binersiniz?

git Buharlı Yığınlar ve oradaki binaya gidin - altta büyük, eski bir yelpaze var. Fırtına vurduğunda oraya dalın, burada zaman alan bu. Fırtına şiddetlenirken Buharlı Yığınlara binin. Unutma, Storm olmak zorundasın.

Fortnite'ta buharlı yığınlardaki beş yüzük nerede?

Beş yüzen halka POI'nin etrafına dağılmış - hem içeride hem dışarıda. Bunları ana binanın çatısında, POI'nin ortasındaki mekanik bir parçanın tepesinde, güneydeki tüplerden birinin üzerinde ve iki binanın içinde bulacaksınız.