Yüzüme nivea krem ​​sürmeli miyim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ila Rau
Puan: 4.8/5(38 oy)

NIVEA Krem mükemmel nemlendirici yüz maskesi . Yüzünüze kalın bir kat Krem sürün. Bittiğinde, fazlalığı silin. Cildiniz yumuşak ve esnek hissedecek ve sağlıklı bir ışıltıya sahip olacaktır.

Nivea krem ​​yüzünüze ne yapar?

Herkesin cildi biraz ekstra bakıma ihtiyaç duyar ve NIVEA Creme bunu ve daha fazlasını sağlar. Yoğun bir şekilde zengin, kremsi formül Provitamin B5 ile zenginleştirilmiştir. cildi nemlendirir, besler ve korur o sert, kuru, his. ... Yumuşak, pürüzsüz cildin keyfini çıkarmak için yüzünüze, ellerinize ve vücudunuza uygulayın!

Yüz için en iyi Nivea kremi hangisidir?

15 En İyi Nivea Cilt Bakım Ürünleri

  • Nivea Cilt Sıkılaştırıcı ve Tonlayıcı Jel Krem. ...
  • Nivea Esasen Zenginleştirilmiş Vücut Losyonu. ...
  • Nivea Q10 Plus Kırışıklık Karşıtı Gece Kremi. ...
  • Nivea Pürüzsüz Günlük Nem Vücut Losyonu. ...
  • Nivea Şımartıcı Yağ. ...
  • Nivea Kakao Yağı Vücut Kremi. ...
  • Nivea Sıkılaştırıcı + Elveda Selülit Q10 Plus Serum.

Nivea krem ​​gözenekleri tıkıyor mu?

NIVEA, cilde uyumlu ve dermatolojik olarak onaylanmış bir dizi komedojenik olmayan ürün sunar. Bu ürünler aşağıdakileri içerecek şekilde formüle edilmiştir: gözenekleri tıkamayacak veya tıkamayacak bileşenler . Gözenekleri bloke etmeyen bu ürünler, lekeli ve akneye meyilli cildin tedavisine ve korunmasına yardımcı olabilir.

Nivea kremini yüzüme gündüz kullanabilir miyim?

Gündüz kreminizi uygulayın sabah yüzünüzü temizledikten sonra . Gündüz kreminiz cildi nemlendirir ve çevresel etkilere karşı koruyucu bir kalkan görevi görür. Antioksidan içeren gündüz kremleri, serbest radikalleri nötralize eder ve cilt hücrelerini oksidatif stresten korur.

Bir Hafta Boyunca Meşhur NIVEA CREAM'i Yüzümde Kullandım...

18 ilgili soru bulundu

Nivea krem ​​koyu lekeleri giderebilir mi?

NIVEA MEN Koyu Nokta Azaltıcı Krem . Erkek cildi için özel olarak geliştirilmiş çığır açan bir cilt bakımı. Koyu lekeleri azaltan UV filtreleri ve meyan özü içerir. Ekstra hafiftir, yağlı değildir ve hızlı emilir.

Nivea Krem neden kötü?

İlk dört bileşen gerçekten Nivea'nın [yapıldığı] şeydir: aqua, paraffinum Liquidum, cera microcristallina ve gliserin.' Geri kalanlar, Nivea'ya ünlü kokusunu veren kokulardır, ancak aynı zamanda potansiyel tahriş edicidirler ve Nivea Crème'i oluştururlar. hassas veya reaktif cilt tipleri için riskli bir seçim .

Nivea sivilcelere iyi gelir mi?

Nivea bazen aynı zamanda tedavi eden ürünlerde bulunur. akne , çatlamış dudaklar, pişik, uçuk veya diğer küçük cilt tahrişleri.

Nivea kremini gece kullanabilir miyim?

Uyurken cildinize ne olur? ... gibi yoğun nemlendirici bir nemlendirici uygulamak NIVEA Express Nemlendirici Vücut Losyonu Her akşam cilt hücrelerinin gerektiği gibi yenilenmesine ve yenilenmesine yardımcı olacaktır.


Nivea sütü yüze iyi gelir mi?

NIVEA Sütlü Lokumlar Fine Gramflour, fazla yağı gidermek için cildinizi derinlemesine temizler . Süt doğal bir temizleyici görevi görür ve ince gram unu yapışkanlığı azaltmaya yardımcı olarak gün boyu sağlıklı görünen bir cilt sağlar.

Nivea krem ​​cildi koyulaştırır mı?

10. DİĞER NIVEA LOSYONLARI CİLDİN KARARMASINA NEDEN OLUR MU? Hayır, losyonlarımız (beyazlatıcı ve bronzlaştırıcı losyonlar hariç) ten rengi üzerinde herhangi bir etkisi yoktur .

Nivea Creme'in faydaları nelerdir?

Bu ilaç olarak kullanılır kuru, pürüzlü, pullu, kaşıntılı cilt ve küçük cilt tahrişlerini tedavi etmek veya önlemek için nemlendirici (örneğin, bebek bezi döküntüsü, radyasyon tedavisinden kaynaklanan cilt yanıkları). Yumuşatıcılar, cildi yumuşatan ve nemlendiren, kaşıntı ve pullanmayı azaltan maddelerdir.

Nivea krem ​​cildi beyazlatır mı?

Bu nedenle, sizi rahatsız eden bu tür cilt problemleriyle mücadele etmek için Nivea size cildi nemlendirmek ve beyazlatma karanlık noktalar ve yamalar. Nivea Beyazlatıcı Krem, herkesin cilt bakım seti için mutlaka satın alınması gereken bir kremdir. ... Ayrıca mat ve hasarlı cildi onarır, yumuşak ve sağlıklı bir doku verir.


Nivea krem ​​yağlı yüze iyi gelir mi?

Genel bir kural olarak, yağlı bir cildiniz varsa, ağır krem ​​ve losyonlardan kaçınmalısınız. ... Yağlı ciltler için en iyi nemlendiriciler, cildinizin yağ seviyesini azaltmak için mineraller ve antioksidanlarla zenginleştirilmiştir. Bu yüzden tavsiye ediyoruz NIVEA Matlaştırıcı Gündüz Kremi dengeli nem ve her gün parlamayı azaltmak için.

Yüzümdeki sivilceleri nasıl durdurabilirim?

İşte bunlardan 14 tanesi.

  1. Yüzünüzü uygun şekilde yıkayın. Sivilceleri önlemeye yardımcı olmak için günlük olarak fazla yağı, kiri ve teri çıkarmak önemlidir. ...
  2. Cilt tipinizi bilin. Cilt tipi ne olursa olsun herkes sivilce alabilir. ...
  3. Cildi nemlendirin. ...
  4. Reçetesiz akne tedavileri kullanın. ...
  5. Nemli kalın. ...
  6. Makyajı sınırlayın. ...
  7. Yüzüne dokunma. ...
  8. Güneşe maruz kalmayı sınırlayın.

Sivilceye hangi Nivea iyi gelir?

NIVEA Men Deep Rapid Sivilce Temizle Yüz Yıkama Jeli . Klinik olarak kanıtlanmış anti-mikrop, salisilik asit ve Himalaya kaya tuzu formülü. Sivilceleri, fazla yağı ve koyu lekeleri etkili bir şekilde temizler. %99 mikrop önleyici etkiye sahiptir ve ayrıca cilt iltihabını azaltır.

Sivilceler için en iyi krem ​​hangisidir?

Hindistan'da Gerçekten Çalışan En İyi 10 Akne / Sivilce Kremi

  • Gliko 6 Krem. ...
  • Sebamed Clear Yüz Bakım Jeli Ph5.5. ...
  • Retino-A Tretinoin Kremi. ...
  • Benzac-AC jeli. ...
  • Garnier Pure Aktif Sivilce Giderici Roll On. ...
  • Akne için Clincitop Jel. ...
  • Avene Triakneal Krem. ...
  • Himalaya Bitkisel Akne-n-Sivilce Kremi.


NIVEA Soft ve Nivea Creme arasındaki fark nedir?

NIVEA Soft ve NIVEA Creme nasıl farklıdır? NIVEA Creme, yağ içinde su emülsiyonudur. . ... Sonuç olarak cildiniz önce dış yağ fazından yoğun bakım alır ve ardından nem ile beslenir. Buna karşılık, NIVEA Soft bir su içinde yağ emülsiyonudur: Küçük yağ damlacıkları suya gömülür.

Nivea Kremi ne zaman uygulamalısınız?

NIVEA Krem uygulayın gece yatmadan önce gece boyunca pürüzlü ve çatlamış dudakları beslemek için.

Nivea kreminin gerçek olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Nivea'ya göz atın: krem ​​ambalaj: Nivea gibi markalar, üretimden perakendeye kadar olan yolculukları boyunca bozulmadan kalması amaçlanan yüksek kaliteli sağlam ambalajlara yatırım yapıyor. Bak kurcalamaya dayanıklı özellikler için ve orijinal ürünleri tanımlamak için diğer bilgiler.

Hangi Nivea ürünü yüzü aydınlatır?

NIVEA Perfect & Radiant Eşit Tonlu Gündüz Kremi SPF15 Eventone Pure Active ile zenginleştirilmiş, E Vitamini ve SPF15, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken cilt rengini kademeli olarak iyileştirmeye ve koyu lekelerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya çalışır.