Sarah'ı yürüyen ölüler arasında kurtarabilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marisa Langworth
Puan: 4.9/5(27 oy)

Tokat SarahJane, Sarah'ı kurtarması söylenirse, Clementine'i Sarah'nın kurtarılamaz olduğuna ikna etmeye çalışacak ve kıza onu yukarı çekmesine yardım etmesini söyleyecektir. Onu ya da Jane'i kurtarmak için tercihiniz ne olursa olsun, Rebecca'nın çığlığından etkilenen yürüyüşçüler tarafından yutulacak.

Sarah Walking Dead'e yardım etmeli misin?

Sarah'nın işini yapmasına yardım edebiliriz ya da onu rahat bırakıp kendi işimizi yapabiliriz. . Ancak, ne yapmayı seçersek seçelim, sonuç aynı olacaktır. Angry Carver bunun için Reggie'yi suçlayacak. Seradan çıktıktan sonra Carver'ın çatıdan Reggie'yi fırlattığını görebiliriz.

Sarah'yı ikna mı edeyim yoksa onu terk mi edeyim?

Önemli Seçim #1

Dördüncü bölümdeki ilk önemli seçimi bulacaksınız - 'Tuzak'. Kararınız Sarah'ı kurtarıp kurtarmayacağınız veya onu ölüme terk edip etmeyeceğiniz. [ İkna etmek Sarah] - Onu seninle birlikte kaçmaya çalışıyorsun. [Sarah'ı bırak] - Onu rahat bırak ve zombiler tarafından öldürülmesine tanık oluyorsun.

Sarita'yı kurtarabilir misin?

Oyun İçi Karar

Sarita'nın Kolunu Kesin ve Onu Baltalayın (Ölü): Clementine Sarita'nın kolunu keserse, Sarita aylaklar tarafından saldıracak, ayrıca kan kaybından ölecek. Clementine, yeniden canlandırıldıktan sonra onu baltalayabilir. Sarita'nın Kolunu Kesme (Ölü): Clementine Sarita'nın kolunu kesmezse, Kenny onu yeniden canlandırmadan önce/sonra merhamet eder.

Alvin hayatta kalabilir mi?

Alvin, Carver tarafından idam edilebilir Kenny atışı yaptıktan ve Carver'ın kafasına vuramayınca ya da Alvin yerine Clementine silah zoruyla tutulmaz. Ama Clementine ve Kenny ona teslim olursa hayatı kurtulabilir.

Clem Sarah'ı Kurtaramadı ve Onu Kaçmaya İkna Etti -Tüm Seçenekler- The Walking Dead

32 ilgili soru bulundu

Rebecca neden bir zombiye dönüştü?

Rebecca başarılı bir şekilde doğum yaptığında, Luke, Kenny'nin şafakta ayrılma ısrarıyla inatla savaşır ve Rebecca'nın dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyler. Luke, Arvo'nun grubuyla yaşanan çatışmadan sonra şaşkına dönmüş ve üzülmüştür. Rebecca hipotermiden öldü ve döndü.

Kenny'yi vurur muyum yoksa başka tarafa mı bakarım?

Uzaklara Bak (Ölü): Clementine, Kenny'yi vurmamayı seçerse gözlerini kaçıracak. Kenny ise Jane'i kendi bıçağıyla kalbinin derinliklerine saplayarak öldürür. Kenny, Clementine'e kontrolünü kaybettiğini söyler ve onu öldürmesini ister. Onu vurmayı seçerse, onu kafasından vuracak.

The Walking Dead'de Sophia'yı buluyorlar mı?

Sophia, Carol'dan ayrılır ve iki yürüyüşçü tarafından keşfedildi . Kollarında Eliza'nın bebeğiyle onlardan kaçar. Rick onun peşinden koşar ve onu yakındaki ormanda güvenli bir yere götürür, böylece gidip aylakları öldürebilir. Bunu başarılı bir şekilde yapar, ancak geri döndüğünde Sophia hiçbir yerde bulunamaz.

Arvo'dan ilacı çalayım mı?

Bu Clementine'e kadar Arvo'dan çalmak isteyip istememek: Clementine ilacını almayı seçerse, Arvo onlara, yaptıklarını yapmamış olmayı dileyeceklerini söyleyerek tüyler ürpertici bir uyarıda bulunacaktır. Clementine, Arvo'dan çalmadıysa, onu soymadığı için ona teşekkür edecek.


Sarah Outer Banks'te ölüyor mu?

Şey, teknik olarak evet. Kalbi durur ve John B umutsuzca kalp masajı yaparken Bay... Çok fazla kan kaybetmiştir evlat, John B'ye monitör arkalarında düz bir çizgi çizerken söyler. Birkaç dakika boyunca, Sarah teknik olarak ölü kalır erkek arkadaşı ona uyanması için çığlık atarken.

Clem ölür mü?

Anlaşıldığı üzere, Clementine TWD'nin sonunda ölmedi . AJ hırpalanmış ve ısırılmış bacağını kesti ve sonra (görünüşe göre) kanamasını önlemek için yarayı dağladı. AJ, onu yatılı okula (çoğunlukla) tek parça olarak geri getirmeyi başardı ve serimizin ana karakterini devre dışı bıraktı, ancak yine de çok canlı.

Sarah Outer Banks'te hayatta kalıyor mu?

Yani teknik olarak Sarah, Outer Banks'in ikinci sezonunda öldü Netflix'te. Ama John'un çabaları sayesinde, hayata geri dönebilmek üzereydi. Hayatları devam eden tehlikede olmasına rağmen ikilinin hiçbiri dizinin sonunda öldürülmedi.

Yürüyen ölülerden korkan Wendell ve Sarah'ya ne oldu?

Wendell felç oldu ve Sarah'ı evlat edinen kız kardeşi oldu . İkilinin hayatı, onları muhtaçları koruma ve yardım etme konusunda kendisine yardım etmeye teşvik eden kahraman Morgan James ile tanıştıklarında değişir. Wendell'in dizideki kalıcı rolü, 5. sezonun son bölümü End of the Line'da sona eriyor.


Sarah ve Wendell'e ne oldu?

Walking Dead spin-off'unun 4. Sezonunda tanıtılan Wendell ve Sarah, Morgan Jones (Lennie James) liderliğindeki iyilik kervanına katılırlar, ancak daha sonra Pioneers'tan Ginny (Colby Minifie) Morgan'ın hayatta kalanlar grubunu böldüğü zaman bölünürler. 5. Sezon finali, 'Çizginin Sonu'. Wendell Sezona kadar dönmeyecekti...

Sarah korkusuna ne oldu?

Fear Street: Part 3 - 1666'daki en büyük ölüm elbette Sarah Fier'dir. Solomon Goode'un kötü işleri için günah keçisi olarak kullanılır, yaşam mücadelesi verirken eli kesildi ve sonunda asıldı.

Geçen günler hiç biter mi?

Dört son var , toplamda, Days Gone'da; üç normal ve bir sır. Her birini elde etmek için belirli bir hikaye görevinin üstüne çıkmanız gerekecek. Öyleyse devam edelim ve onlara bir göz atalım!

Günler önce kim öldü?

Jesse 'Carlos' Williamson - Deacon tarafından boğazı yarık. Demir Mike - Milislerin Lost Lake kampına saldırısından sonra yaralarından öldü. Skizzo - Deacon tarafından ihaneti nedeniyle boğazı kesildi. Albay Mark Garreth - Sarah tarafından çay fincanına baldıran otu koyarak zehirlendi.


Deacon bir ucube mi?

İki yıl sonra o şimdi Freaker salgınından kurtulan biri Bu, Kuzeybatı Pasifik boyunca dünyanın büyük bir kısmını yok etti. Karısı Sarah'ı salgının başlangıcında kaybettikten sonra, Deacon, erzak karşılığında vahşi kamplardan gelen ödülleri kabul eden alaycı ve acımasız bir paralı asker olarak çalışır.

Rebekah Mikaelson'ın bebeği var mı?

Birinci sezonun sonunda, Rebekah New Orleans'a geri döner. Klaus, başka seçeneği olmayan Rebekah'ya yeni kızını verir. bebek umut . Onu güvende tutacağına güvendiği tek kişinin kendisi olduğunu söyler. Bebek Hope ile şehri terk eder.

Rebekah insan olur mu?

Rebekah Sinclair (kızlık soyadı Mikaelson) ilk sezonun ana karakterlerinden biriydi ve ayrıldıktan sonra dizinin geri kalanı ve Ebedi Karanlık için özel bir konuk oldu. O Orijinal Bir Vampirdi sezon bir finalinde tekrar insan olmadan önce .

Rebecca ölü orijinaller mi?

Rebekah ölümlü vücudunda intihar etti Zoraki bir Marcel'in Klaus'un emirleri yüzünden hayatına son vermesini engellemek için. Beklediği gibi, ev sahibi bedeninin ölümü, ruhunun orijinal bedenine dönmesine neden oldu.