Çıkıntılı bir yük arka dörde uzandığında?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Clement Kshlerin
Puan: 4.5/5(33 oy)

Bir araçtaki yük, aracın yatağının veya gövdesinin dört fit veya daha fazla arkasına uzanıyorsa, iki kırmızı ışık veya yanlara ve arkaya en az beş yüz fit mesafeden açıkça görülebilen, her bir tarafta birer tane olmak üzere iki fener ve reflektör, her zaman yükün en arka ucunda gösterilecektir ...

Gündüz vakti bir çıkıntılı yük arka dörde uzandığında?

(1) Yanlarından dört inçten fazla veya arkasından dört fitten fazla uzanan bir yükü olan herhangi bir araçta, kırmızı veya turuncu floresan uyarı bayrakları , en az on sekiz inç kare, bu tür yüklerin uç noktalarını işaretler.

Projeksiyon yaparken yük arkaya mı uzanıyor?

Projeksiyon Yükü

Bir yük, yüklü aracın yatağının veya gövdesinin 4 fit veya daha fazla arkasına uzandığında, açıkça işaretlenmiş olmalı .

Bir yük, bir kamyonun arkasından dört veya daha fazla fit öteye uzanırsa ne yapılmalıdır?

Bir yük, bir aracın gövdesinin arkasından dört fitten fazla taşarsa, en az 12 inç kare büyüklüğünde düz kırmızı veya floresan turuncu bir bayrak yükün en uç noktasına yerleştirilmelidir.

Projeksiyon yükü nedir?

§ 393.87 Çıkan yüklere ilişkin uyarı bayrakları. (a) Yanların ötesine 102 mm'den (4 inç) veya arkadan 1.219 mm'den (4 fit) fazla uzanan bir yük taşıyan herhangi bir ticari motorlu araç, yükün uçlarına sahip olmalıdır. kırmızı veya turuncu floresan uyarı bayraklarıyla işaretlenmiştir.

Bloomington'ı Keşfedin: Richardson Doğa Merkezi etkinlikleri

15 ilgili soru bulundu

Bir yük arkada ne kadar sarkabilir?

Projeksiyon işaret levhalarını kullanmadan önce bir yük arkada ne kadar sarkabilir? Açıklama: Aracınızın üzerindeki yük 2 metreden fazla çıkıyorsa, projeksiyon işaret levhaları takılmalıdır ( 6 fit 6 inç ). Bu, çıkıntı yapan yükü fark etmeyebilecek diğer yol kullanıcılarına yardımcı olacaktır.

Bir yük römorktan ne kadar uzağa asılabilir?

Kaliforniya. California, kargonun bir araçtan sarkmasına izin veriyor arkadan 4 metre ötede , önden 3 fit ve aracın yanından 4 inç ötede. Yük herhangi bir aracın arkasına 1 fit veya daha fazla ya da 4 fitten fazla uzanıyorsa işaretleri kullanmalısınız.

Bir araç, aracın arkasından 4 fit veya daha fazla uzanan bir yük taşıdığında, Yükü kaç bayrak işaretlemeli ve bunlar ne renk olmalıdır?

Taşıt yatağının veya gövdesinin en az dört veya daha fazla metre ötesine uzanan bir yük taşıyan her araç, iki bayrak yükün arkasında.

Düz yataklı bir römorkta ne kadar çıkıntı olabilir?

Yüklerde Uzunluk, Genişlik ve Yükseklik Sınırları

Maksimum Yük Uzunluğu – Uzunluk sınırı, yükün Federal Eyaletler Arası sistem, ABD Karayolları veya Eyalet karayollarında seyahat etmesine bağlı olarak değişir. Bazı durumlarda yükler 48' bir treylerden 4' sarkma . 53′ treylerlerde çıkıntıya izin verilmez.


Yükünüz ne kadar taşabilir?

Amerika Birleşik Devletleri Ulaştırma Bakanlığı'nın Federal Boyut Düzenlemeleri yasasına göre, kargo bir araçtan sarkabilir önde 3 fit, yanda 4 inç ve arkada 4 fit.

Kavşaktan uzaklaştığınızda aracınız yana doğru kaymaya mı başlıyor?

Frende durduğunuzda arabanız yana doğru kaymaya başlarsa şunları yapmalısınız: Bir şeye çarpmak üzere değilseniz ayağınızı frenden çekin . arabanızı düzeltmek için kızak yönünde yönlendirin. Her yönde iki veya daha fazla şerit bulunan bir yolda trafikte araç kullanıyorsunuz.

Gece başka bir araca arkadan yaklaşırken?

Geceleri diğer araca arkadan yaklaşırken, diğer aracın 200 fit yakınında uzun huzmeli farları kısmalı . Açıklama : Uzun huzmeli farlar, 350 ila 400 fit ilerideki yolu ortadan kaldırabileceğinden güvenli bir şekilde kullanılmalıdır.

Çok yavaş sürdüğünüzü nasıl anlarsınız?

Herhangi bir zamanda 35 milin altında sürüyorsanız. Belirtilen hız sınırının altında sürüyorsanız .


Dönmek istediğinizde ne kadar uzağa sinyal vermeniz gerekir?

Durmadan, dönüş yapmadan veya şerit değiştirmeden önce sinyal vererek diğer sürücülere ne yapacağınızı bildirin. Eliniz ve kolunuzla veya aracınızın dönüş sinyalleri ve fren lambaları ile sinyal verebilirsiniz. sinyal vermelisin en az 100 fit Diğer sürücülerin hazır olabilmesi için dönmeden önce.

Aracın arkasından 4 fit veya daha fazla dışarı taşan yükler hakkında hangisi doğrudur?

(a) Kuyruk lambalarından ölçüldüğü üzere, herhangi bir aracın üzerindeki yük uzandığında veya herhangi bir aracın herhangi bir ayrılmaz parçası, aracın arkasının dört fit veya daha fazla ötesine uzandığında, orada gösterilecek karanlıkta aracın yükünün en uç noktası veya çıkıntı yapan kısmı, ayrıca ...

Bir acil durum aracı arkanızdan geldiğinde ______?

Kalmak en az 500 fit geride yanıp sönen uyarı ışıkları gösteren ve siren çalan herhangi bir hareketli acil durum aracı.

Bir yük bir römorktan sarkabilir mi?

(Uyarı cihazlarındaki kutuya bakın.) Unutmayın: Birçok araç ve treyler zaten izin verilen maksimum arka çıkıntıya sahip , çıkıntılı bir yük olmadan bile. İzin verilen toplam boyutları kontrol edin. Bu boyutları aşmanıza neden olacaksa arkadan çıkıntı yapan bir yük taşımayın.


53 metrelik iki römork çekebilir misin?

Büyük-çift kamyonlar - her biri 40 ila 53 fit uzunluğunda iki römork çeken bir traktör - Arizona, Colorado, Idaho, Kansas, Montana, Nevada, Kuzey Dakota, Oklahoma, Oregon, Güney Dakota ve Utah'ta yasal . Florida, Indiana, Massachusetts, New York ve Ohio'da da yasaldır, ancak yalnızca bu eyaletin paralı yollarında.

Yasayı aşmak quizlet yapmanızı ne gerektiriyor?

2 (Bölüm 1 Sürücü El Kitabı) kolluk kuvvetlerini, acil durum çalışanlarını ve çekici kamyon sürücülerini işlerini yaparken yollarda durmaktan korur . Hız sınırından saatte 20 mil daha az olan hızı yavaşlatın.

Bir araç gece vücudunun arkasından dört fit veya daha fazla uzanan bir yük taşırken, yükün en uç noktasında __ olmalıdır?

Bir yük, bir aracın arkasını dört fitten fazla uzatıyorsa, aşağıdakilerle işaretlenmelidir: kırmızı bayrak gün boyunca açık havada taşınırken. Bayrak 12 inç kareden az olmamalıdır. Sınırlı görüş zamanlarında yükü taşırken kırmızı ışıklar gereklidir.

Çekerken bu bağlantılara hangi renk bayrağı yapıştırılmalıdır?

Bir aracı çekmek için bir zincir, halat veya kablo kullanılıyorsa, Beyaz Bayrak en az 12 inç kare olan konektöre takılmalıdır.


Bir yük bir araçtan ne kadar uzağa sarkabilir?

Bir yükün aracınızı arka aksın arkasına sarkabileceği maksimum mesafe nedir? Bir yük taşabilir arka aksın 4 m'ye kadar arkasında , ancak aracın arkasından 1 m'den daha fazla çıkıntı yapıyorsa, ona beyaz, kırmızı, sarı veya turuncu bir floresan bayrak bağlamanız gerekir.

Römorkta arka çıkıntı nedir?

Bir aracın arka çıkıntısı, aracın arkası ile aracın arka çıkıntı çizgisi arasındaki mesafe . Bir aracın arka dingil grubu yalnızca 1 dingilden oluşuyorsa, arka çıkıntı çizgisi o dingilin merkez çizgisidir.

Yan işaretleri kullanmadan önce bir yük ne kadar geniş olabilir?

Açıklama: Yükünüzün 2,9 metreden [9 fit 5 inç] geniş . Hem önde hem de arkada açıkça görünür olduklarından ve projeksiyonun gerçek genişliğini gösterdiğinden emin olun.

Bir şey bir uterin arkasına ne kadar asılabilir?

Arka çıkıntı (ROH): Römorkun önündeki mafsal noktası arasındaki mesafenin %60'ı ve arka çıkıntı çizgisi veya 3,7 metre, hangisi daha azsa.