Xie Lian kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Daisha Feribotu
Puan: 4.4/5(40 oy)

Xie Lian (谢怜, Xiè Lián), Ekselansları Xianle Veliaht Prensi , Heaven Official's Blessing'in baş kahramanıdır. O, Xianle ulusunun tamamında sevilen ama tuhaf bir prens olarak biliniyordu.

Xie Lian neden kendini bıçakladı?

Yong'an kralı Lang Ying'i öldürmek için Yong'an sarayına gittiler; ancak, sahip olduğunu buldular Kendine kasıtlı olarak İnsan Yüzü Hastalığı bulaştırdı Xie Lian'ın karşısına çıkmasından kısa bir süre sonra hastalıktan ölen karısının ve çocuğunun ruhlarını korumak için.

Xie Lian güçlü mü?

Fiziksel Güç Sahip olduğu bir Dövüş Tanrısı Olmak son derece büyük güç ve genel fiziksel yetenekler .

Hua neden Xie Lian'ı seviyor?

Hua Cheng o arabada oturuyordu ve kısa sürede ondan hoşlanmaya başlayan Xie Lian ile bir konuşma başlatmayı başardı. Tanrıların zekası ve bilgisi ve şeytanlar.

Hua Cheng neden bu kadar şanslı?

TLDR; Hua Cheng şanslı değil çünkü Xie Lian'ın şansı ona gitti , ancak daha büyük olasılıkla, Xie Lian onu ShangYuan geçit töreni sırasında bir çocuk olarak kurtardığında yıldız işareti geçersiz kılındı/ters çevrildi. Bu ve/veya (daha da) ölümünden sonra kutuplaştı ve şu anda sahip olduğu Mükemmel Şansa bir Yüce Hayalet Kral oldu.

Tgcf, Xie Lian'a tepki gösteriyor (yalnızca lol acı çekiyor)

32 ilgili soru bulundu

Hua Cheng, Xie Lian'a ne zamandır aşıktı?

İlk karakter konseptinde, Xie Lian'ın sürgün edildikten sonra açan ve solan çiçeklerden sorumlu bir çiçek tanrısı olması gerekiyordu. Yetiştirme yolu, seks ve alkol gibi dünyevi zevklerden kaçınmasını gerektiriyordu. Sonuç olarak bakireydi 800 yıl Hua Cheng ile evlenene kadar.

Xie Lian Cennetsel İmparator mu olacak?

Xie Lian. Jun Wu, Xie Lian ile ilk olarak Yi Nian Köprüsü'nün iblisini yendiğinde tanıştı. Xie Lian'dan o kadar etkilendi ki, ölümlü bir Taoist kılığını çıkardı ve Göksel İmparator olarak gerçek formu .

Xie Lian, Ruoye'yi nasıl aldı?

Tarih. Ruoye'ydi sıradan bir beyaz ipek bandajdan oluşur . Xie Lian, Çiçek Taçlı Dövüş Tanrısı Tapınağında işkence gördüğünde, aynı ipek bandaj Bai Wuxiang tarafından onu dizginlemek için kullanıldı. ... İki asilzadenin canını alıp Xie Lian'ın kanıyla lekelendikten sonra kendi ruhunu kazandı.

Hua Cheng'e neden San Lang deniyor?

Hua Cheng'in takma adı San Lang, 'üçüncü oğul' . Dünyada, sözde ailesinin üçüncü oğlu olduğu için buna denir, ancak bunu uydurup uydurmadığı veya gerçekten kardeşleri olup olmadığı konusunda bir teyit yoktur. Heaven Official's Blessing'den San Lang (Üçüncü oğul).


Xie Lian'ın neden lanetli prangaları var?

Xie Lian: Xie Lian iki pranga takıyor tekrar tekrar sürgün edilmesi nedeniyle . Birini boynuna, birini de sağ ayak bileğine takıyor. Manevi güçleri mühürlemenin yanı sıra, boynundaki pranga ona ölümsüzlük verir ve ayak bileğindeki pranga tüm iyi şansını mühürler.

Xie Lian hangi bölümü itiraf ediyor?

Bölüm 177 (İtiraf!!!)

Sesinin çok yüksek olduğunu düşünüyormuş ve Xie Lian'ı ürkütmekten korkuyormuş gibi görünen Hua Cheng, birkaç adım geri gitti, sesini yumuşattı ve alçak sesle, 'Majesteleri, hiçbir şey yapmayacağım. Sen... korkmana gerek yok.

Mei Nianqing kimdir?

Mei Nianqing Wuyong Veliaht Prensi'nin hayatta kalan tek vasalı Prens, volkanı yatıştırmak için insanları kurban etme kararına karşı çıktıklarında diğer üç vasalını Tonglu Dağı'na atarken.

Hua Cheng neden kelebek kullanıyor?

İllüzyon Göstergesi : Bir şeyin illüzyon olup olmadığını anlayabilirler. Casusluk: Hua Cheng, bu kelebekleri fark etmeden birine bağlayabilir, bu da onun duyduklarını duymasını sağlar.


Hua Cheng'in gözüne ne oldu?

Hong Hong-er'in çocukluğu Hua Cheng, ilk günlerinde annesi tarafından Hong Hong-er olarak adlandırıldı. doğum kusuru sağ gözünün kızarmasına neden oldu. Hong'er, kaderinin çalkantılı olmasına ve iki aşırı uçtan birine kolayca etkilenmesine neden olan Yalnızlık Yıldızı altında doğdu.

Yeni Cennet İmparatoru kim?

Jun Wu (junwu, Jun Wú) Göksel krallığın yanı sıra en eski ve en güçlü Dövüş Tanrısı'na başkanlık eden Cennetsel İmparator'dur. Cennetteki bir numaralı savaş sarayı olan Büyük Dövüş Salonunda yaşıyor.

Hua Cheng geri gelecek mi?

Hua Cheng'in sadakati ve sevgisi yüzyıllar boyunca devam etti, o kadar ki dünya onu unuttuktan sonra bir noktada Xie Lian'ın tek inananı oldu. Sonunda ölümden döner ya da Xie Lian için üç kez dağılmak, her zaman ona geri dönebilmek için asla huzur içinde dinlenmemeyi dilemek.

Mu Qing, Xie Lian'dan nefret mi ediyor?

Güç dinamiği tersine çevrildiğinde, Mu Qing, Xie Lian'ı kötülemeye başladı , bunu Xie Lian'ın içten içe onu hor gördüğünü düşündüğü için yapıyor. Gerçekte, Xie Lian onları ayıran gerçek olayları neredeyse unutmuştu ve Mu Qing'in davranışları yüzünden kafası karışmıştı.


Hua Cheng ve Xie Lian öpüşüyor mu?

Xie Lian, dolaşan eli, olması gerekenden daha aşağıya inmeden yakaladı, ama bilinmeyen nedenlerle, Hua Cheng öpücüklerini kırdı . Azimli, kavurucu sıcak ağzı, savunmasız boynuna öpücükler kondurdu. Adil olmayan saldırı Xie Lian'ın vücudunun bükülmesine ve titremesine neden oldu.

Xie Lian kaç yaşında?

Yakışıklı bir genç, ince Çinli adam yaklaşık 20 yaşında karanlık, nazik gözlerle.

Hayalet damat kim?

hayalet damat

Gelinlerin Pei Ming ile evlenecekleri yanılgısına düştüğü için düğünlerine giderken genç gelinleri kaçırıp öldürdü. Xie Lian, ortaya çıkan Hayalet Damat'ı yakalama görevine gönderilir. Xuan Ji , aslında bir Hayalet Gelin olan.

Hua Cheng neden kırmızıyı seviyor?

Tarih. Hua Cheng bir bağlama parmağının etrafındaki kırmızı ip, Xianle'de henüz genç bir askerken meydana gelen bir olaydan ilham aldı. . ... Hua Cheng büyük ihtimalle Xie Lian'ın o zamanki hediyesini hatırlatmak için kendi parmağına kırmızı bir ip bağladı.


Hua Cheng nasıl zengin?

Hua Cheng'in Hedefleri

Hua Cheng'in hayattaki en büyük pişmanlığı, Xie Lian'ın ona ihtiyacı olduğunda Xie Lian'a yardım edemeyecek durumda olmasıydı. Bir hayalet olarak amacı, bir daha asla o konumda olmamaktır ve bu yüzden o akıl almaz zenginlik ve güç biriktirdi .

Hua Cheng silahı nedir?

E-Ming (Evil Life, È-Mìng) Hua Cheng'in lanetli palası ve otuz üç Göksel Yetkiliyle yaptığı rezil mücadelesi sırasında savaş tanrılarını yenmek için kullandığı silahtır.

Hua Cheng, Xie Lian'a ne diyor?

İkisi, Hua Cheng'in Xie Lian'ı aradığı eve döner. 'Ekselânsları' ilk kez. Xie Lian daha önce bu unvanla anılmıştı ama ilk defa bu kadar nazik bir şekilde söylenmişti. Onlar konuşurken Xie Lian, Hua Cheng'e onu gelin arabasıyla almak için neden orada olduğunu sorar.

Cennetin resmi kutsamasında beyaz yüzü olmayan kimdir?

Bai Wuxiang uzun boylu bir genç ve on yedi ya da on sekiz yaşında görünüyor. Geniş kollu beyaz bir cenaze kıyafeti ve yarı gülen, yarı ağlayan bir yüz gösteren beyaz bir maske giymiştir. Sesi net ve parlak, görünüşe göre genç bir adama ait.