Wurmple'ın kaç evrimi var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Keanu Grimes Sr.
Puan: 4.7/5(35 oy)

Wurmple'ın sahip olduğu iki evrim ağaçlar ve sonunda bir Dustox veya Beautifly olabilir.

Kaç tane Wurmple evrimi var?

İşte bilmeniz gerekenler. Wurmple'ın sahip olduğu iki evrim ağaçlar ve sonunda bir Dustox veya Beautifly olabilir.

Wurmple'ı geliştirmek için bir numara var mı?

hile yok Bu Pokemon'u veya Eevee'de olduğu gibi bir gece/gündüz yöntemini geliştirmek.

Dustox veya Beautifly daha mı iyi?

Dustox, güzelce övünür, ancak etkileyici dayanıklılık ile bunu telafi eder. ... Dayanıklılığıyla Dustox hala övgüye değer bir hasar verebilir, ancak çoğu savaş durumunda Beautifly'ı kullanarak bu mümkün olanın gerisinde kalır.

Dustox sinek kullanabilir mi?

Dustox, Böcek ve Zehir Tipi bir pokemondur. Bu, Dustox'un Uçmaktan Daha Fazla Hasar Al , Kaya, Ateş, Psişik Tip Hareketler ve Zehir, Böcek, Peri, Dövüş, Çim Tipi hareketlerden Daha Az Hasar. Dustox hangi pokemonlara karşı zayıftır?

POKEMON GO'DA GELİŞEN WURMPLE! DUSTOX VE GÜZEL BİR ŞEKİLDE NASIL ALINIR!

29 ilgili soru bulundu

Wurmple evrimini kontrol edebilir misin?

Caterpie'den farklı olarak, Wurmple'ın bir bölünmüş ikinci aşama evrimi : Cascoon veya Silcoon'a dönüşebilir. Bölünmüş evrimler, Gen 1'den beri, yine Eevee'de gördüğümüz bir şeydir. ... Önemli: Gen 1'deki Eevee'den farklı olarak, her evrimden en az birinin kontrolünü garanti etmek için kullanabileceğiniz bir eğitmen adı hilesi yoktur.

Wurmple evrimini nasıl kontrol edersiniz?

Pokémon Go'da bir Wurmple'ı nasıl geliştirirsiniz? Wurmple'ınızı geliştirmek için toplamanız gerekir 12 Wurmple şeker - daha sonra bir Cascoon veya Silcoon'a dönüşecek. 50 Wurmple şekeri daha topladıktan sonra sırasıyla Dustox ve Beautifly'ye dönüşürler.

Eevee'yi Sylveon'a nasıl dönüştürebilirim?

İsim hilesini kullandıktan sonra, Eevee Sylveon'a dönüşebilir. onunla 70 Buddy kalbi kazanarak , bu da seçtiğiniz Eevee'nin Büyük Dost Düzeyinde olması gerektiği anlamına gelir. Arkadaşlarınızı değiştirmek, Sylveon'a doğru ilerlemenizi sıfırlamaz, bu nedenle Buddy Pokémon'unuzu özgürce değiştirmekten çekinmeyin. Ayrıca 25 Eevee Şekerine de ihtiyacınız olacak.

Kim gelişmek için Unova taşına ihtiyaç duyar?

Pokemon Go Unova Taşları: Kimler Evrilecek?

Pansage, Simisage'a dönüşüyor bir Unova Taşı ve 100 şekerle. Panpour, bir Unova Taşı ve 100 şekerle Simipour'a dönüşür. Pansear, bir Unova Taşı ve 100 şekerle Simisear'a dönüşür. Lampent, bir Unova Taşı ve 100 şekerle Chandelure'a dönüşür.


Wurmple evrimi rastgele mi?

İlk oyunlarında Pokémon Ruby ve Sapphire, Wurmple, kişiliğini tanımlayan bilinmeyen bir sayıya dayanmaktadır. - bu oyuncuların kontrolünün ötesinde bir şey. Bu nedenle, franchise'daki neredeyse diğer Pokémon'lardan farklı olarak, bir Silicoon veya Cascoon almanız oldukça rastgeledir.

Pokemon 2020'de Eevee'yi Sylveon'a nasıl geliştirirsiniz?

Bunun nasıl çalıştığını bilmeyenler için, kendinize bir Eevee ve onu geliştirmek için ihtiyaç duyacağınız 25 şeker almak istersiniz. O zamanlar, küçük tilki arkadaşına Kira lakabını tak ve standart evrim düğmesinin altında bir siluetin göründüğünü görmelisiniz. Buna dokunun ve bir Sylveon alacağınız garanti.

2021'de Eevee'yi Sylveon'a nasıl dönüştürebilirim?

Leafeon: Yosunlu bir yem yakınında bir Eevee geliştirin; bunun size ait olması gerekmez. Glaceon: Bir buzul cazibesinin yanında bir Eevee geliştirin. Yine, herhangi bir cazibe yapacak. Sylveon: Normalde, Eevee ile 70 arkadaş kalbi arkadaşın olarak.

Pokemon Go'da Sylveon var mı?

Niantic nihayet, geliştiriciye Eevee evrimini oyuna eklemesi için yalvaran beş yıllık taraftarların ardından oyuncuların Pokemon Go'da Sylveon'u nasıl alabileceklerini açıkladı. Her Eevee evrimi artık Pokemon Go'da , Peri tipi Sylveon dahil.


Hangi Pokemon yürüyerek evrimleşebilir?

Şu anda oyunda Buddy Pokémon'un gelişmesi için belirli bir mesafe yürümesi gereken altı Pokémon var.

  • Eevee, Buddy Pokémon'un Espeon veya Umbreon'a dönüşmesi için 10 km yürümeyi gerektirir. ...
  • Feebas'ın Buddy Pokémon'un Milotic'e dönüşmesi için 20 km yürümesi gerekiyor.

Silcoon almak için Wurmple'ıma ne isim vermeliyim?

Wurmple, Silcoon'a evrimleşerek, sonunda kelebeğe benzeyene dönüşebilir. güzelce . (Wurmple > Silcoon > Beautifly)

magikarp evrimleşiyor mu?

Magikarp (Japonca: Magikarp), Nesil I'de tanıtılan Su tipi bir Pokémon'dur. 20. seviyeden başlayarak Gyarados'a dönüşür .

Wurmple evrimi rastgele Pokémon gidiyor mu?

Wurmple, bu gizemli kategoriden önceki ilk evrimdir. Oyuncular bir Wurmple'ı geliştirmeye karar verdiğinde, bir Silcoon veya Cascoon'a dönüşebilir. Evrim 12 şekere mal olur ve tamamen rastgele , Pokemon'un cinsiyeti ne olursa olsun.


Cascoon neye dönüşüyor?

Cascoon (マユルド Mayurudo), III. Cascoon, 7. seviyeden başlayarak Wurmple'dan gelişir ve toz oksit 10. seviyeden başlayarak.

Feebas'ı ticaret yapmadan geliştirebilir misin?

Oyuncular Feebas'ı evrimleştirmeden önce, ya vahşi doğadan yakalayarak ya da ticaret yoluyla bir tane edinmelidirler. ... Ancak oyuncular Feebas'ı elde edemeyecek altıncı spor salonu liderini yendikten sonra yükseltilmiş Rotom Bike'a sahip olmadıkça .

Wurmple için cinsiyet önemli mi?

3 Cevap. Hayır cinsiyetle alakası yok . Bu, bir Wurmple'ın kaderinin ne olacağına karar verir.

Zigzagoon evrimleşebilir mi?

BT 20. seviyeden başlayarak Linoone'a dönüşür . Galar'da Zigzagoon ikili tip Dark/Normal bölgesel forma sahiptir. 20. seviyeden itibaren Galarian Linoone'a dönüşür, gece 35. seviyeden itibaren seviye atlandığında Obstagoon'a dönüşür.