whonnock gölü yüzmeye açık mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bernita Kuvalis
Puan: 4.1/5(18 oy)

Whonnock Gölü'nde hem rıhtım hem de plaj halka kapalıdır çünkü su içinde yüzmek güvenli değildir. . Su testi, 2 Temmuz Cuma öğleden sonra City of Maple Ridge web sitesinde yayınlanan bir bildirimde, E. coli sayısının Fraser Health gerekliliklerini aştığını ve ciddi hastalığa neden olabileceğini gösteriyor.

Whonnock Gölü'nde yüzebilir misin?

PLAJ BİLGİSİ: Whonnock Lake Park, harika bir olgun ağaç standı, çimenli bir oyun alanı, mükemmel bir küçük kumlu plaj, kürekli tekne kiralama, yüzme, yürüyüş ve doğa çalışması sunar. Park tesisleri arasında barbekü çukuru, imtiyaz standı, piknik masaları, oyun alanı, tuvaletler, kürek kiralama, içme suyu bulunmaktadır.

whonnock Gölü hala kapalı mı?

Whonnock Lake iskelesi ve plajı bir sonraki duyuruya kadar halka kapalıdır. . Piknik alanı ve oyun alanı halkın kullanımına açıktır.

Sasamat Gölü'nde Yüzmek Güvenli mi?

Belcerra Bölge Parkı'ndaki Sasamat Gölü'ndeki plaj, ılık suyu ve harika yüzmesiyle ünlüdür. Fraser Health'e göre, danışma sadece kuzey sahili için geçerlidir . 'Şu anda güney sahili test sonuçları tatmin edici olmaya devam ediyor.

Burnaby Gölü içinde yüzmek güvenli mi?

Burnaby Gölü

Burnaby'nin tam kalbindeki bu göl, kel kartalları ve kuşaklı yalıçapkınıların yanı sıra kunduzları, ördekleri ve kaplumbağaları görebileceğiniz nefes kesici bir vahşi yaşam koruma alanıdır. Gölde kano veya kano yapabilir, sahilde piknik yapabilirsiniz ama yüzmeye izin verilmez.

İlk Açık Denizde Yüzmeniz İçin İhtiyacınız Olan 7 Şey | Açık Suda Yüzme İçin Temel İpuçları

28 ilgili soru bulundu

Vancouver'daki en temiz plaj hangisidir?

Vancouver'daki en temiz plaj hangisidir? Su kalitesi testlerine göre en düşük koliform seviyelerine sahip 5 plaj şu şekildedir: Üçüncü Plaj , Locarno, Jericho Plajı, Kitsilano Plajı ve Cates Parkı.

Sasamat ve Beyaz Çam aynı mı?

White Pine Plajı kuzeydoğu köşesindedir. Sasamat Gölü Belcarra Bölge Parkı'nda. Belcarra topluluğunda bulunur ve göl, Port Moody'nin yaklaşık 11 km kuzeyinde ve Vancouver şehir merkezinin 33 km doğusundadır. Sasamat, Metro Vancouver'daki en sıcak göllerden biridir.

White Pine Plajı'nda Yüzmek Güvenli mi?

PORT MOODY (HABER 1130) – Belcarra'daki Sasamat Gölü'ndeki plajlardan birini ziyaret etmeyi planlıyorsanız sudan uzak durun. Fraser Health'in sahip olduğu White Pine Beach için yüzme yasağı uyarısı yayınladı – Kuzey çünkü E. ... coli bakterisi / 100ml ve/veya maksimum 400 E'yi aşan bir dizi tek numune sonucu.

Sasamat Gölü sıcak mı?

Biri en sıcak vücutlar Vancouver'da doğal tatlı su kaynağı olan Sasamat çok popüler bir göldür. Port Moody ve Anmore'un kısa bir kuzeybatısındaki Belcarra Bölge Parkı'nda yer almaktadır. Göl, özellikle haziran ayından eylül ayının başlarına kadar yıl boyunca popüler bir destinasyondur.


Whonnock Gölü yüzmeye açık mı?

Whonnock Gölü'nde hem rıhtım hem de plaj halka kapalıdır. çünkü su içinde yüzmek güvenli değil. Su testi E. ... Plaj alanı ve rıhtım, bir sonraki duyuruya kadar - test sonuçları güvenli aralıklara döndüğünde - kapatılacağını söyledi.

Whonnock Gölü'nde kayak yapabilir misin?

The Ridge Kano ve Kayak Kulübü Whonnock Gölü'ne dayanan bir Düz Su Sprint Kürek Kulübüdür. ... Ridge Kano ve Kayak Kulübü, üyeleri ve toplum için çeşitli kano ve kano programları sunar ve teknecilik becerileri ve su güvenliği konusunda yüksek standartta eğitim sunar.

Albert Dyck gölünde yüzebilir misin?

Göl, yüzmeyi, balık tutmayı, kumlu plajda gün batımı pikniklerini ve genellikle mavi balıkçıllar, ördekler ve diğer su kuşlarını içeren vahşi yaşamı izlemeye davet ediyor. yapan insanlar için olumsuzluk yüzmek, Albert Dyck parkuru ve plaj voleybolu sahaları var. ... Fraser Sağlık Kurumu, 42 Fraser Vadisi plajındaki su kalitesini izliyor.

Alouette Gölü'nde yüzebilir misin?

Alouette Gölü yüzme, rüzgar sörfü, su kayağı, kano, tekne gezintisi ve balık tutma için popüler bir mekandır. Parkta ayrıca üç büyük kamp alanı var. Bitki örtüsü, B.C.'nin kıyı batı Hemlock ormanının tipik bir örneğidir. ve dağlık taşra son derece engebelidir.


Hoover Gölü'nde yüzebilir misin?

Hoover Rezervuarı günbatımında sakin görünüyor, ancak buna aldırmayanlar için tehlike arz edebilir. yüzme yasağı .

Hayward gölü yüzmek için iyi mi?

Hayward Gölü teklifleri yüzme , kürek, yürüyüş, bisiklet, balık tutma ve plaj. Rezervuar, Hayward Gölü Rekreasyon Alanının bir parçasıdır. Ayrıca çok popüler bir köpek parkı var.

Beyaz çamda E coli var mı?

White Pine Beach, Fraser Health'in sudan uzak durma tavsiyesine rağmen, sıcağı yenmeye çalışan ziyaretçileri çekmeye devam ediyor. yüksek seviyelerde E. koli kontaminasyonu . ... 24 Temmuz'da yapılan bir test, 100 ml'de 5.172 kısım E. coli ile geri döndü.

Rocky Point'te yüzebilir misin?

Rocky Point Park'taki plaj, Back ve Middle Rivers'ın ağzında yer almaktadır. Bu kumlu plaj, ziyaretçilere çeşitli eğlence etkinliklerinin tadını çıkarırken Chesapeake Körfezi manzarası sunar. Görevde cankurtaran yok, ama yine de yapabilirsiniz İşçi Bayramı boyunca 10.00'dan 18.00'e kadar Anma Günü'nde yüzmenin tadını çıkarın.


Vancouver plajlarında yüzebilir misin?

Cankurtaranlar, on plajda belirlenmiş yüzme alanlarında devriye gezecek ve denetleyecek: English Bay, Jericho, Kitsilano, Locarno, İspanyol Bankaları Doğu ve Batı, Gün Batımı, İkinci, Üçüncü ve Alabalık Gölü . ... Vancouver'ın halka açık plajları ve sahile erişimi, onu dünyanın en yaşanabilir şehirleri arasında kılıyor.

Beyaz Çam Gölü Utah nerede?

White Pine Lake Trail, yoğun bir şekilde ticareti yapılan bir 10,7 mil dışarı ve geri parkurdur. Mounthaven, Utah yakınlarında bir göle sahip olan ve zor olarak derecelendirilmiştir.

Sasamat Gölü insan yapımı mı?

Beyaz Çam Sahili

Beyaz Çam insan yapımı kumlu bir plaj Sasamat Gölü kıyısında. Yakındaki okyanustan daha sıcak su ve büyük bir kumsal, burayı hem yüzücüler hem de güneşlenenler için popüler bir yaz noktası yapar. Sasamat Lake Trail, iyi bir manzara arayan yürüyüşçüler arasında da popülerdir.

Belcarra'da yüzebilir misin?

Su, Port Moody ve Anmore Köyü ile çevrili Belcarra Bölge Parkı, oldukça popüler bir günlük kullanım parkıdır. 2.700 dönüm büyüklüğünde, aynı zamanda oldukça büyük. Buradaki popüler aktiviteler arasında yürüyüş, yüzme, tekne gezintisi, balık tutma ve yengeç yer almaktadır. Park, Indian Arm, Burrard Inlet ve Bedwell Bay'in kenarındadır.


Vancouver'ın iyi plajları var mı?

Vancouver'ın plajları dünyanın en iyilerinden bazılarıdır; övünme altın Kum , inanılmaz dağ ve şehir manzarası ve ayrıca voleyboldan kanoya kadar birçok açık hava sporu fırsatı - hepsi şehir merkezine kolayca ulaşılabilecek mesafede.

Vancouver'ın kumlu plajları var mı?

Dündarave Plajı . Listemizdeki son plaj, Ambleside Plajı gibi, teknik olarak Vancouver'ın kendisinde değil, Batı Vancouver Bölgesi'nde yer almaktadır, ancak geniş kayalık ve kumlu kıyı şeridi, bölgeyi ziyaret eden herhangi bir plaj aşığı için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir plajdır.

Wreck Beach suyu temiz mi?

Wreck Beach, Foreshore East, 10 Mayıs - 10 Ekim arasında haftalık olarak örneklenir. Vancouver Kıyı Sağlığı (VCH), Vancouver bölgesindeki 31 plajda su kalitesini izler. ... coli/100 mL su veya tek numune sonuçları 400 E. coli/100 mL'nin üzerinde.