Whitstable inci nerede çekildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Annie Nikolaus DVM
Puan: 4.4/5(38 oy)

Altı bölümlük Acorn TV dizisi Julie Wassmer'in romanlarına dayanıyor ve Whitstable'daki konum , Kent'in kuzey kıyısında yer almaktadır.

Whitstable Pearl hangi restoranda çekildi?

Geçen yıl Ekim ayında, Whitstable Pearl prodüksiyonu Detling'deki The Kent Event Center'a geldi ve konferans merkezimizi Pearl'ün deniz ürünleri restoranı , filme birkaç hafta boyunca başladı.

The Whitstable Pearl gerçek bir restoran mı?

Whitstable Pearl, suç dramasına bir 'Scandi' havası verdiği söylenen Norveçli film yapımcısı Øystein Karlsen tarafından uyarlandı. ... Nelson Road'daki yeniden dekore edilmiş Oxford Mansions, kasabanın polis karakolunun dış cephesi olarak kullanılıyor ve Sea Wall'daki yat kulübü özellikleri Pearl'ün restoranı The Whitstable Pearl gibi.

Whitstable'da neler çekildi?

için çekimlere ev sahipliği yaptı. suç draması Tünel: Sabotaj (2016) ve Tünel: İntikam (2017) . Whitstable Pearl (2021), 24 Pazartesi günü Acorn TV'de kutu seti olarak satışa sunulacak.inciMayıs 2021. Kent'in Çekim Tarihi hakkında daha fazla bilgi için lütfen Film Haritamızı ziyaret edin.

Bugün Whitstable'da kimler çekim yapıyor?

Hikaye, önde gelen Norveçli film yapımcısı Øystein Karlsen tarafından altı bölümlük yeni bir televizyon dizisi olarak hayata geçiriliyor ve Whitstable'da çekiliyor. özelliği olacak Kerry Godliman - Netflix hit After Life'ta başrolde - Pearl Nolan olarak başrolde.

'Whitstable Pearl' Gerçek Bir Hikayeye Dayalı mı?

43 ilgili soru bulundu

Whitstable'da deniz nedir?

Whitstable, kasaba, Canterbury şehri (bölgesi), Kent'in idari ve tarihi ilçesi, güneydoğu İngiltere. Sheppey Adası'nın doğusunda, Thames Nehri'nin haliç kıyısında, yaklaşık 4 mil (6 km) batısında yer almaktadır. Herne Körfezi .

Whitstable Pearl'ün 2. Serisi var mı?

Whitstable İnci Sezonu 2 henüz açıklanmadı meşe palamudu TV

Gösteri ya bir ara veriyor ya da yeni sezon henüz planlanmadı.

Whitstable Pearl'de Rosie'yi kim oynuyor?

annette badland Acorn TV için Whitstable Pearl'de 'Rosie'yi oynuyor.

Whitstable Pearl için ayar nedir?

Julie Wassmer'in bir dizi romanından uyarlanan 'Whitstable Pearl', evet, Whitstable, şovdan yargılanacak turistik bir sahil şehri , uyuşturucu kartelinin en parlak döneminde Medellin'e rakip olacak bir cinayet oranına sahip. Kerry Godliman, The Whitstable Pearl adlı bir deniz ürünleri restoranı işleten bekar bir anne olan Pearl rolünde...

Whitstable Pearl'ün tema şarkısını kim söylüyor?

Olga FitzRoy, Carly Paradis'in başlık şarkısını vokallerle karıştırdı. Alev Lenz .

Whitstable'ın plajı var mı?

Broadstairs'in plajlarından arabayla yarım saat Whitstable, güzel, aile dostu bir çakıllı plaja ev sahipliği yapmaktadır. West Beach bölgesinin rengarenk sahil kulübelerinden ve yuvarlanan ahşap mahzenlerinden Tankerton Yamaçlarının tuhaflıklarına kadar görülecek çok şey var.

Acorn 2021'de ne izlemeliyim?

Acorn TV'de En İyi 49 Suç Dram ve Gerilim Şovu: 2021 Sürümü

  • ÖLÜ SU DÜŞTÜ. ...
  • HALA ÖLDÜ. ...
  • BALTAZAR. ...
  • KÖRFEZ. ...
  • LONDRA KILLS, Seri 1 (Acorn TV Orijinal Dizisi) ...
  • MANHUNT (Acorn TV Orijinal Dizisi) ...
  • BROKENWOOD GİZEMLERİ. ...
  • FİNANS

Whitstable Pearl oyuncuları nerede?

Acorn TV'deki gizemli dizi Whitstable Pearl'ün kadrosunu Kerry Godliman yönetiyor... Tahmin edebileceğiniz gibi, yeni suç dizisi Whitstable Pearl'de pitoresk sahil kasabası Whitstable var. Kent onun arka planı olarak.

Whitstable Limanı nerede?

Whitstable (/ˈhwɪtstəbəl/) bir sahil kasabasıdır. Güneydoğu İngiltere'de Kent'in kuzey kıyısında , Canterbury'nin 5 mil (8 km) kuzeyinde ve Herne Körfezi'nin 2 mil (3 km) batısında. Yaklaşık 32.000 nüfusa sahiptir.

Avustralya'da Whitstable Pearl'ü nerede izleyebilirim?

Çevrimiçi Sağlayıcılar

  • ALEM.
  • Disney+
  • Netflix Avustralya.
  • olağanüstü+
  • Palamut TV.
  • Funimasyon.
  • 10 Tam Erişim.
  • Hepsini gör.

Queens of Gizem'in ikinci serisi olacak mı?

AMC Networks'e ait yayın platformu Acorn TV, Primetime Emmy adayı İngiliz suç dizisi Queens of Mystery'yi ikinci sezon için yeniledi.

Ölülerin 2. sezonu hala olacak mı?

Acorn, gösteriyi yeni bir baskıyla geri getirmeye karar verirse, 'Dead Still'in 2. sezonunu bekleyebiliriz. 2021'de prömiyer yapacak .

Whitstable Pearl kaç mevsim var?

Whitstable İnci Gizemleri ( 7 Kitap Serisi ) Whitstable Pearl Mystery, Julie Wassmer'in popüler suç serisinin ilk kitabıdır - şimdi büyük bir Acorn TV draması olan Whitstable Pearl, Kerry Godliman'ın özel dedektif ve restoran sahibi Pearl Nolan'ı oynadığı.

Whitstable lüks mü?

Whitstable biraz lüks (kaşmir sargılar, elle dökülen mumlar ve benzerleri satan çok sayıda küçük hediye galerisi ile) ama biraz da dağınık. ... 'Ama Whitstable hala uygun bir topluluk. ' Kasabanın yaklaşık yüzde 90'ı bağımsız, diyor.

Whitstable'ı ziyaret etmeye değer mi?

Whitstable görülmeye değer . Etrafta bir sürü hoş insan var, bazıları 60 yaşından küçük. Trafik dumanını, dar kaldırımları ve spekülatif dükkanları seviyorsanız tamam. Çok sayıda bağımsız mağazaya sahip olduğu için Whitstable High caddesinin keyfini çıkarın.

Whitstable denizinde yüzebilir misin?

Düşük gelgitte, Whistable ve batısındaki sahil, dünyada yüzebileceğiniz son yer gibi görünüyor. Özellikle güzel olduğu zaman gelgit çıkışın yaklaşık üçte ikisi ve yüzebilecek kadar derin ama dibe de dokunabilirsiniz. ...

Whitstable Pearl hangi kanalda?

Whitstable Pearl'ün dört bölümü şu anda izlenebilir meşe palamudu TV (yazarken). Whitstable Pearl, 24 Mayıs'tan itibaren yayınlanmaya hazır. Yeni bölümler 21 Haziran'a kadar Pazartesi günleri izlenebilir.

Kent sahili nerede?

Kent Sahil Hattı çalışan demiryolu hattıdır. Minster East Jn'den Buckland Jn'ye Ramsgate ve Dover Priory'yi birbirine bağlar İngiltere'nin Kent ilçesinde.