Whataburger elma öder mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Alice Huels
Puan: 4.7/5(64 oy)

Twitter'da Whataburger: ' Peki elma ödemesini kabul ediyoruz ve tüm bu caz.

Whataburger'de Apple Pay'i kullanabilir miyim?

Whataburger Apple Pay'i Kabul Ediyor mu? Evet , Whataburger, restoranda ve arabaya serviste ödeme yöntemi olarak Apple Pay'i kullanıyor!

Whataburger'de telefonla ödeme yapabilir misiniz?

Whataburger uygulamasının kullanışlı mobil ödeme sistemi, kullanıcıların hesaplarına herhangi bir miktarda banka/kredi kartı, PayPal, Apple Pay veya Whataburger hediye kartı yüklemelerine olanak tanır. 15 ila 220 dolar .

Hangi fast food restoranları Apple Pay kullanıyor?

Apple Pay Kabul Edilen Fast Food Mekanları ve Restoranlar:

Chick-fil-A . Coca-Cola Otomatı . Çılgın Tavuk* İtfaiye Altlıkları .

Whataburger PayPal alıyor mu?

MasterCard, Visa, America Express ve Discover, tümü kabul edilen kredi kartlarıdır. Ayrıca Apple Pay'inizi veya Paypal hesabı para yüklemek için.

Apple Pay nasıl kullanılır - Apple Destek

25 ilgili soru bulundu

Whataburger'de su bedava mı?

Ve şimdi, ülke genelinde 800'den fazla Whataburger lokasyonunda gururla hamburger, tavuk, salata ve kahvaltı servis ederken, o ilk burger standı hala kalbimize yakın. Ücretsiz küçük su önemli bir şey. Hızlı tuvalet molası için burada durdum. Mükemmel bir müşteri hizmeti aldım ve ücretsiz küçük bir su verildi.

Chick Fil A Apple Pay Alır mı?

Apple Pay, Chick-fil-A uygulaması aracılığıyla erişilebilen Chick-fil-A'nın kendi Mobil Ödeme teknolojisine ek olarak mevcuttur. ... Apple Pay'in kurulumu kolaydır ve kullanıcıların kredi ve banka kartlarının sunduğu tüm ödül ve avantajları almaya devam etmelerini sağlar.

Hobi Lobisi Apple Öder mi?

Hobi Lobisi artık uygulamasında ve web sitesinde Apple Pay'i kabul ediyor . Bu, uygulamayı veya web sitesini kullanabileceğiniz, ürünleri alışveriş sepetinize koyabileceğiniz ve ardından çevrimiçi ödeme sayfasına gidip Apple Pay ile ödeme yapabileceğiniz anlamına gelir. ... Hobby Lobby'nin uygulaması App Store'da ücretsizdir ve iPhone, iPod Touch ve iPad'de kullanılabilir.

Walmart'ta Apple Pay'i nasıl kullanıyorsunuz?

Apple Pay'i kurmak için,

  1. 'Cüzdan' simgesine dokunun. ...
  2. Kredi veya Banka Kartı Ekle'ye dokunun. ...
  3. Devam'a dokunun.
  4. Kart bilgilerinizi otomatik olarak eklemek için kredi veya banka kartınızı ekranınızdaki çerçeveye yerleştirin. ...
  5. Kartınızın arkasındaki güvenlik kodunu girin. ...
  6. Hüküm ve Koşulları kabul etmek için Kabul Et'e dokunun.


Apple Pay'i benzin pompalarında kullanabilir misiniz?

iPhone'lar ve Apple Saatleri Apple Pay ile mobil ödeme yapın . Kurulum işlemi, istediğiniz kredi kartını uygulamaya eklemeyi içerir. Buradan, ödeme yapmak için Apple cihazınızı benzin pompasına dokundurabilirsiniz.

Whataburger'in gizli bir menüsü var mı?

Texas fast-food elyafı Whataburger, menüsüyle - yani gizli menüsüyle - yenilikçi hale geldi. ... KSAT tarafından ilk kez bildirildiği üzere, gizli menüde listelenen öğelerin reklamı açıkça yapılmaz ve bunları menüde basılı olarak bulamazsınız .

Whataburger sadece Teksas'ta mı?

Şirket, 820'den fazla lokasyonda faaliyet göstermektedir. sadece Teksas'ta 670'in üzerinde . Whataburger'in diğer yerleri Alabama, Arizona, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, New Mexico ve Oklahoma dahil olmak üzere Güney ve Güneybatı'dadır.

Whataburger'den nasıl bedava yemek alırsınız?

Çevrimiçi bir Whataburger sipariş ettiğinizde, bir saniye ücretsiz alacaksınız. Teklif yalnızca çevrimiçi olarak kullanılabilir. Sizinkini almak için mevcut bir hesapta oturum açmanız veya aracılığıyla bir hesap oluşturmanız gerekir. ücretsiz Whataburger uygulaması . Tabii ki, yemeğinizi çevrimiçi olarak da sipariş edebilirsiniz.


Hangi mağazalarda Apple Pay var?

Apple'ın ortaklarından bazıları şunlardır: En iyi satın alım , B&H Photo, Bloomingdales, Chevron, Disney, Dunkin Donuts, GameStop, Jamba Juice, Kohl's, Lucky, McDonald's, Office Depot, Petco, Sprouts, Staples, KFC, Trader Joe's, Walgreens, Safeway, Costco, Whole Foods, CVS, Target , Publix, Taco Bell ve 7-11.

Apple Pay ile ne sipariş edebilirim?

Apple Pay, temassız ödeme yapılan her yerde çalışır — otomatlardan ve marketlerden taksilere ve metro istasyonlarına . Çevrimiçi ve uygulamalarda. iPhone, iPad veya Mac'inizdeki Safari'deki satın alma işlemleri için Apple Pay'i kullanın. Uzun ödeme formlarını atlayabilir ve sadece bir dokunuşla veya bir bakışla ödeme yapabilirsiniz.

Walmart Apple Ödeme Yapıyor mu?

Ne yazık ki, Walmart, Apple Pay'i hiçbir mağazasında almıyor 2021'den itibaren. Müşteriler, kayıtlarda ve kendi kendine ödeme koridorlarında Walmart Pay aracılığıyla ürün satın almak için iPhone'larını kullanabilirler. Walmart yalnızca MasterCard, Visa, Çekler, PayPal, Amex ve nakit yoluyla yapılan ödemeleri kabul eder.

Hedef Apple Pay 2020'yi kabul ediyor mu?

Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay veya herhangi bir temassız dijital cüzdan gibi Mobil Ödemeler. Alipay sadece yetkili mağazalarda onaylanmıştır . Campus Cash, yalnızca yetkili mağazalarda onaylanmıştır.


Apple Pay ile nakit çekebilir miyim?

Apple Pay Cash'den para çekemezsiniz . Apple Pay Cash kartındaki parayı Apple Pay'i kabul eden mağazalarda alışveriş yapmak için kullanabilir veya banka hesabınıza aktardıktan sonra banka hesabınızdan çekebilirsiniz.

Apple Pay ile nasıl ödeme yaparsınız?

Apple Pay'i çevrimiçi veya uygulamalar içinde kullanarak nasıl ödeme yapılır?

  1. Apple Pay düğmesine dokunun veya ödeme yönteminiz olarak Apple Pay'i seçin.
  2. Farklı bir kartla ödeme yapmak için, varsayılan kartınızın yanındaki İleri düğmesine veya Menüyü Genişlet düğmesine dokunun.
  3. Gerekirse fatura, teslimat ve iletişim bilgilerinizi girin. ...
  4. Ödemeyi Doğrula.

Hangi yerler Apple Pay'i kabul etmez?

Perakendeciler Apple Pay'i kabul etmez:

  • Walmart (Walmart Pay'i kullanabilirsiniz)
  • Kroger (Kroger Pay'i kullanabilirsiniz)
  • Dick'in Spor Malzemeleri.
  • Ev Deposu.
  • Kmart.
  • Lowe'un.
  • Sam'in kulübü.

Lowes'ta Apple Pay ile ödeme yapabilir miyim?

Lowe, Apple Pay'i Kabul Ediyor mu? Numara, Lowe's, Apple Pay'i şu adreste ödeme yöntemi olarak kabul etmez: mağazalarında, çevrimiçi olarak veya mobil uygulamaları aracılığıyla.


Hobi Lobisi Pazar günleri her zaman kapalı mıdır?

Mağazalarınız pazar günleri neden kapalı? En çok tanınan günü kapatmayı seçtik çalışanlarımıza ve müşterilerimize ibadet ve aile için daha fazla zaman tanımak için bir dinlenme günü olarak. Bu Hobi Lobisi için kolay bir karar olmadı çünkü bu kararın bize finansal olarak pahalıya mal olabileceğinin farkındayız.

Apple Pay'i Chick Fil A'da nasıl kullanırım?

Apple Pay'e erişilebilir Apple Watch'ta , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus cihazlarının yanı sıra. Konukların, Apple Pay'in o konumda kullanılabilir olup olmadığını öğrenmek için yakındaki Chick-fil-A restoranıyla iletişime geçmeleri önerilir.

Apple Pay'i bir sürücüde kullanabilir misiniz?

Apple Pay, McDonald's tarafından son derece iyi destekleniyor ve mağazada kullanılabilir , arabaya serviste ve uygulamayı kullanarak. Bu, bir düğmeye dokunarak bir sonraki Big Mac düzeltmenizi elde etmenin çok kolay olduğu anlamına gelir.

Civciv fil hangi elmaları kullanır?

Batı ve Güneybatıdaki Chick-fil-A restoranları 2,25 milyon pound Scott'ın elmaları her gün meyve kaplarına dilimlenir.