Wetransfer hacklendi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Neha Wilkinson
Puan: 4.2/5(11 oy)

WeTransfer'e göre, dosya aktarımı e-postaları, istenmeyen e-posta adreslerine şu anda gönderildi: 16 ve 17 Haziran . Olay keşfedildikten sonra, bazı kullanıcılar hesaplarından çıkış yaptı ve şifrelerini sıfırlamaları talimatı verildi.

WeTransfer'a güvenebilir misiniz?

WeTransfer bir meşru dosya barındırma hizmeti basit bir iş modeliyle: kullanıcılar bir dosya yükleyebilir, bir alıcı e-posta adresi girebilir ve bir gönderici e-posta adresi girebilir. ... Bu, WeTransfer'ın marka ve yasal e-posta başlıklarını kullanarak her iki tarafa da yasal görünümlü bir dosya aktarım e-postası gönderecektir.

WeTransfer güvenli mi?

WeTransfer bir dizi harika güvenlik özelliğine sahiptir. Bunlar şunları içerir: içindeki dosyalar için TLS şifreleme protokolü aktarım, WeTransfer sunucularında saklanırken dosyalar için AES 256 bit şifreleme ve kayıtlı hesap kullanıcıları için iki faktörlü kimlik doğrulama. WeTransfer Pro ayrıca dosyalarınızı parolayla korumanıza da olanak tanır.

WeTransfer'dan virüs kapabilir misiniz?

Wetransfer hizmeti, virüs dağıtımı söz konusu olduğunda çok geniştir. Sisteminizi bile yükleyebilir fidye yazılımı , ağır mali kayıplara yol açabilecek kötü amaçlı yazılımları kilitleyen bir dosya. Wetransfer kampanyası, bazı tekniklerinin yetkililer tarafından not edildiği ciddi bir sendikadır.

WeTransfer e-postadan daha mı güvenli?

WeTransfer aracılığıyla büyük veriler gönderirseniz, bu verilerin önce sağlayıcının bulut deposuna yüklendiğini bilmelisiniz. Platforma yükleme ve bağlantıları göndermek genellikle şifrelenir . ... Bu, dosya aktarımında yabancı kişilerin postayı kesebileceği ve böylece verilere erişebileceği bir güvenlik boşluğu yaratır.

Bilgisayarınızın Hacklendiğinin 5 İşareti

20 ilgili soru bulundu

WeTransfer ne kadar güvenli?

Wetransfer uçtan uca şifreleme kullanmaz.

Wetransfer'ın belgelerinde, dosyaların şu durumlarda şifrelendiğini okuyabilirsiniz: belgeleri veya dosyaları TLS (telekomünikasyon ve bilgisayar bilimlerinde kullanılan bir şifreleme protokolü) aracılığıyla aktardığınızda, bunları depoladığınızda AES-256 şifreleme (askeri düzeyde şifreleme).

WeTransfer Çinli bir şirket mi?

WeTransfer, internet tabanlı bir bilgisayar dosya aktarım hizmetidir. Hollanda . Şirket 2009 yılında Amsterdam'da Rinke Visser, Bas Beerens ve Nalden tarafından kurulmuştur.

WeTransfer hilesi nedir?

Kimlik avı e-postası şunu iddia ediyor: WeTransfer kurbanla iki dosya paylaştı , ve onları görüntülemek için bir bağlantı var. ... Bu saldırının birincil amacı, kurbanların Office 365 e-posta kimlik bilgilerini almaktır. WeTransfer'ın e-posta ile gönderilemeyecek kadar büyük dosyaları paylaşmak için kullanıldığını belirtmekte fayda var.

Bir WeTransfer bağlantısını nasıl silerim?

Bağlantı aktarımından kurtulmanın bir yolu yok bir WeTransfer hesabından yüklenmemişse. Bir yüklemeyi tamamladığınızda, aktarımın süresinin dolmasını beklemeniz gerekir. Bu, normal 7 günün geçerli olduğu anlamına gelir. Lütfen bunu yapmadan önce indirme bağlantısını doğru kişilerle paylaştığınızdan emin olun.


WeTransfer dosyalarınızın sahibi mi?

Hayır . Aslında oldukça basit. Genel bir kural olarak; Hizmet Şartlarımızla çelişmediği sürece ne gönderdiğiniz bizi ilgilendirmiyor. Kurallarımıza uyarsanız, transferlerinizin dışında kalırız.

WeTransfer'da bir sorun mu var?

Bugün herhangi bir olay bildirilmedi .

Hangisi daha iyi WeTransfer veya Dropbox?

Uzak ekipler için uzun zamandır doğal bir ortak olduk ve artık büyük dosyaları göndermek için daha da iyi bir yolumuz var. Dropbox Aktarımı 250 GB'a kadar* çok daha büyük dosya boyutları gönderme yeteneği de dahil olmak üzere WeTransfer'a göre belirgin avantajlara sahiptir. ... Ve—her zaman bir artı—Dropbox Transfer genel olarak daha ucuzdur.

Hangisi daha iyi Google Drive veya WeTransfer?

Her iki platformun yetenekleri ve maliyeti göz önüne alındığında, WeTransfer ve Google Drive farklı ihtiyaçları karşılayabilir ve çeşitli olanaklar sunabilir. Sizin ve ekibinizin dosya ve belge transferlerini mümkün olan en basit şekilde tamamlamasını sağlayan bir platform arıyorsanız, WeTransfer en iyi seçimdir.


WeTransfer kime aittir?

Bas Beerens WeTransfer'in kurucusudur. Oy Communications ve WeMarket'in de kurucusu olan Bas, şu anda çok çeşitli şirketlere danışmanlık yapıyor ve Dutch Founders Fund'da aktif bir yatırımcı.

Dosyaları ücretsiz ve güvenli bir şekilde nasıl aktarabilirim?

Bununla birlikte, işte en iyi dosya paylaşım seçenekleriniz ve bunları birbirinden ayıran özellikler.

  1. Firefox Gönder. Firefox'un izniyle. ...
  2. Dropbox. Dropbox'ın izniyle. ...
  3. WeTransfer. WeTransfer'ın izniyle. ...
  4. Google sürücü. Google'ın izniyle. ...
  5. OneDrive. OneDrive'ın izniyle. ...
  6. Her Yere Gönder. Her Yere Gönder'in izniyle. ...
  7. iCloud. Apple'ın izniyle.

Bir WeTransfer'i nasıl iptal edebilirim?

WeTransfer Plus aboneliğinizde otomatik yenilemeyi istediğiniz zaman şu şekilde iptal edebilirsiniz: bize e-posta göndermek (com) veya Hesap ayarlarınızdaki ayarlarınızı değiştirerek. Gelecek yılın veya ayın ücretini Size faturalandırmamızı önlemek için, WeTransfer Plus Hesabınızı yenilenmeden önce iptal etmelisiniz.

Bir WeTransfer dosyasını nasıl geri çağırırım?

Süresi dolmuş veya silinmiş bir aktarımı canlandırmak için yapabileceğimiz hiçbir şey yok, ancak bunun gelecekte olmasını önlemek isterseniz, WeTransfer Pro'ya kaydolun ve gönderdiğiniz her transfer için özel bir son kullanma tarihi belirleyin.


WeTransfer dosyalarının süresi doluyor mu?

Ücretsiz hizmet aracılığıyla (https://wetransfer.com adresinde) transfer gönderirken, 7 gün boyunca kullanılabilirler. Süresi dolduktan sonra sunucularımızdan kaldırılırlar. . Gizli bir aktarım zulası tutmuyoruz, bu nedenle bir kez silindikten sonra bunları indirmek artık mümkün değil.

WeTransfer hacklenebilir mi?

Hackerlar suistimal ediyor Kötü amaçlı URL'lere sahip spam iletileri engellemek için tasarlanmış savunma amaçlı e-posta ağ geçitlerini atlatmak için WeTransfer adlı popüler dosya paylaşım hizmeti. ... Hack, WeTransfer'ın herhangi bir kullanıcının bir dosyayı karşıya yüklemesine ve bir e-posta bağlantısı aracılığıyla birisiyle paylaşmasına izin veren dosya paylaşım hizmetini kötüye kullanıyor.

WeTransfer için bir ücret var mı?

WeTransfer Fiyatlandırmasına Genel Bakış

WeTransfer fiyatlandırması, kullanıcı başına aylık 12,00 ABD dolarından başlar. Ücretsiz bir sürümü var . WeTransfer ücretsiz bir deneme sunuyor.

WeTransfer bildirim yapıyor mu?

Her alıcı için bir indirme bildirimi bir e-posta aktarımı gönderdiğinizde, alıcı, aktarımı indirmek için aldıkları aktarım e-postasındaki bağlantıyı kullandığında bunu alırsınız. Bir bağlantı aktarımı gönderirseniz, yalnızca aktarım ilk kez indirildiğinde bir e-posta bildirimi alırsınız.


WeTransfer Hindistan'da engellendi mi?

Popüler dosya paylaşım uygulaması WeTransfer Hindistan'da Telekomünikasyon Bakanlığı tarafından yasaklandı (DoT) bunu yapma gerekçesi olarak ulusal çıkar ve kamu çıkarını öne sürüyor. Raporlara göre, DoT, WeTransfer web sitesini yasaklamak için İnternet servis sağlayıcılarına bildirim gönderdi.

WeTransfer Hindistan'a geri mi dönüyor?

WeTransfer şu anda Hindistan'da yasaklandı , ulusal güvenlik çıkarına. ... Hindistan Hükümeti, internet servis sağlayıcılarına (ISS) ülkede tümü WeTransfer'a ait olan üç belirli web sitesi URL'sini yasaklamalarını emretti (18 Mayıs 2020 tarihli karar).

WeTransfer'ın sahibi WeWork mu?

WeTransfer büyük bir dosya paylaşım hizmetidir, (WeWork farklı bir şirkettir!) ama merak ediyorsanız WeTransfer hakkında bilmek istediklerinizi bize sormaktan çekinmeyin.

WeTransfer daha mı hızlı?

Tek bir dosyaya arşivlemeden yükleme 33 dakika sürer. Arşivleme sırasında, yükleme hızı (3 dakika) birçok kez artar. Gördüğümüz gibi, Tek bir dosyayı işlerken WeTransfer çok daha hızlı çalışır .