Westworld netflix'te mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Eleanora Walsh
Puan: 4.7/5(64 oy)

Westworld bir HBO orijinali olduğundan, Netflix'te yayın yapmak mümkün değil . HBO Go, HBO Now ve HBO eklentisi Amazon Prime Video kanalında yayınlayabilirsiniz. Ayrıca Westworld'ü bu yıl içinde piyasaya çıktığında HBO Max'te yayınlayabileceksiniz.

Westworld Netflix'te mi yoksa Amazon Prime'da mı?

Şu anda, şu anda mevcut değil Sky, Amazon Prime, Now TV veya Netflix'te.

Westworld'de hangi akış hizmeti var?

ABD'de Westworld'ü çevrimiçi izlemenin en iyi yolu, HBO'lar kendi akış hizmetleri. Kablolu aboneliğiniz için zaten HBO kullanıyorsanız, en son bölümlere çıktıkça erişebilirsiniz.

Westworld Amazon Prime'da ücretsiz mi?

Prime üyeleri Amazon Kanalları aracılığıyla kaydolabilir 30 günlük ücretsiz HBO denemesi . Abonelik ile kullanıcılar şunlara sınırsız akış erişimine sahip olur: Westworld, Divorce, Insecure, Ballers ve Game of Thrones gibi güncel HBO dizilerinin tüm bölümleri

Westworld'ü nasıl izlerim?

Westworld Yayınını Çevrimiçi İzleyin | hulu (Ücretsiz deneme)

RÖMORK BATI DÜNYASI | Netflix Orta Doğu

26 ilgili soru bulundu

Westworld 1. Sezonu nereden izleyebilirim?

Westworld 1. Sezonu Çevrimiçi İzleyin | HBO Yetkilisi Alan.

Westworld, HBO Max'te mevcut mu?

HBO Maks. 'The Wire' ve 'The Sopranos'tan 'Westworld ve 'Game of Thrones'a kadar HBO'nun tüm orijinal şovlarını içeriyor. Kitaplık ayrıca kablo kanalının dönen film dizisini de içerir.

Amazon Prime'da Westworld Sezon 2'yi izleyebilir miyim?

Westworld - Sezon 2'yi İzleyin | Astar vurmak Video.

Westworld'ün 3. Sezonunu nasıl izleyebilirim?

'Westworld' üçüncü sezonunu 3 Mayıs 2020'de HBO'nun ödemeli TV ağı ve aboneliği akış platformları. HBO akışı, aylık 14,99 ABD doları karşılığında HBO Now adlı bağımsız bir hizmet olarak mevcuttur.

Westworld 3. Sezonu nereden izleyebilirim?

Şu anda 'Westworld - Season 3' yayınını şurada izleyebilirsiniz: bakire tv git veya Apple iTunes, Google Play Filmler, Amazon Video, Rakuten TV, Chili, Microsoft Store, Sky Store'dan indirerek satın alın.

Westworld'ü Netflix'te izleyebilir miyim?

Westworld bir HBO orijinali olduğundan, Netflix'te yayın yapmak mümkün değil . HBO Go, HBO Now ve HBO eklentisi Amazon Prime Video kanalında yayınlayabilirsiniz.

Westworld Netflix'te herhangi bir yerde mi?

Muhtemelen şimdiye kadar anladığınız gibi, Westworld Netflix'te mevcut değil . Bunun nedeni, iki şirketin aynı alanı işgal etmesi ve dolayısıyla rekabet halinde olması nedeniyle HBO içeriğinin hiçbirinin Netflix'e ulaşmamasıdır.

Netflix'te Westworld nedir?

Westworld vahşi batıda kurulmuş bir park 'Ev sahibi' olarak bilinen androidler rollerini oynar ve konukların yaptıklarına tepki verir. Sadece konukların çoğu onlara tecavüz eder ve öldürür. Yine de ev sahiplerinden bazıları duyarlılık kazanıyor ve yaşadıkları günlük vahşetlerin bir kısmını hatırlıyor.

Westworld 1. Sezon İngiltere'yi nerede izleyebilirim?

Sezon 1

  • ŞİMDİ (ayda 8,99 £ - 6 Haziran 2020'ye kadar)
  • iTunes (satın alın ve indirin)
  • Amazon Prime Video (satın alın ve indirin)
  • ŞİMDİ (ayda 8,99 £ - 6 Haziran 2020'ye kadar)
  • iTunes (satın alın ve indirin)
  • Amazon Prime Video (satın alın ve indirin)

Westworld 4. Sezonu nereden izleyebilirim?

Westworld yayında içinde HBO ABD ve İngiltere izleyicileri Sky Atlantic ve NOW TV'de izleyebilir.

Westworld'ün 4. sezonu var mı?

Westworld'ün dördüncü sezonuydu. 22 Nisan 2020'de açıklandı .

Westworld'ün 2. sezonunu nasıl izleyebilirim?

Westworld 2. Sezon prömiyeri 22 Nisan Pazar günü saat 21.00'de yayınlanacak. ET açık HBO . Bölüm bir saat on dakika sürüyor. Kablo paketinizde bir HBO varsa, ancak canlı izleyemiyorsanız, HBO'nun yayın hizmeti olan HBO Go aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Westworld'ü ailemle izleyebilir miyim?

Umarım bu kötü bir tavsiye değildir, ama benim için seri kesinlikle aile dostu , elbette belli bir dostça anlamda. erkek üzerinde erkek de dahil olmak üzere bazı seks sahneleri vardır, ancak bunlar genellikle bir arka plandır.

HBO Max'e neler dahildir?

HBO Max nedir? WarnerMedia tarafından sunulan ve tüm HBO'yu bir araya getiren 10.000 saatlik premium içeriğin yanı sıra tüm aile için daha fazla film, şov ve Max Originals içeren bir platformdur. Arkadaşlar, South Park, The Big Bang Theory, Wonder Woman, Studio Ghibli koleksiyonu , ve dahası.

HBO Max, Amazon Prime ile ücretsiz mi?

HBO Max'in Prime Video Kanalı olarak ayrılması, Amazon Prime aracılığıyla kaydolanların hizmeti tamamen kaybettiği anlamına geliyordu. ... 26, yeni ve geri dönen aboneler (üzgününüz, hizmete zaten kaydolmuş olanlarınız), altı aylık 7,49 $ aylık ücrete hak kazanacaklar. HBO Max'in reklamsız sürümü .

Hangi şovlar yalnızca HBO Max'te?

HBO Max listesi: Özel filmler ve TV şovları

  • Aşk Hayatı.
  • Doom Patrol (Sezon 2)
  • Arama Partisi (3. ve 4. Sezon)
  • Adventure Time Uzak Topraklar: BMO.
  • Adventure Time Uzak Topraklar: Obsidiyen.
  • Yeterince yakın.
  • Bir Amerikan Turşusu.
  • Mantarlar.

Westworld'ü sırayla izlemek zorunda mısın?

Westworld: 2. Sezon Hakkında Hatırlamanız Gerekenler 3. Sezonu İzlemeden Önce Westworld 3. Sezon, üzerinize büyük bir NEDEN çantası bırakmak üzere ve muhtemelen ne yazık ki hazırlıksızsınız. ... Ama diğer herkes için, 2. sezonu izlemek zorunda değilsin 3. Sezona geri dönmek için.

Westworld izlemeye değer mi?

WestWorld'ü şimdiye kadar sevdim ama 1. Sezon kesinlikle harikaydı. Hiç böyle bir şey görmedim . Sezon 1, şimdiye kadar yapılmış en iyi bilim kurgu şovları arasında kolayca yer alıyor! Sezon 2 ve 3'ü sevmeyen birçok insan var ve bunun nedeni onları Sezon 1 ile karşılaştırmaları...