Warzone nerf yakın dövüş mü yaptı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Alvis Howell tarafından soruldu.
Puan: 4.6/5(21 oy)

Eller veya bir silahın kabzasıyla yapılan güçlü vuruşlar, yalnızca birkaç hızlı darbeyle rakibi devirebilir. Warzone oyuncularının defalarca aramalarına rağmen yakın dövüş saldırısı nerflenecek , ayarlanmadan bırakılmaya devam ediyor ve yeni bir Warzone Reddit gönderisi, oyuncuların yakın dövüşle ilgili hayal kırıklığını örnekledi.

Yakın dövüşü sinirlendirdiler mi?

Görünüşe göre Warzone geliştiricileri, Black Ops Cold War başlangıç ​​tabancasının güçlü doğasını fark ettiler ve 4. Sezonda ona bir nerf vermeye karar verdiler.

Yakın dövüş silahları Warzone'da geçerli mi?

Çoğu tabanca ve yakın dövüş silahları Warzone'da oldukça işe yaramaz , çünkü çoğu silah onları kolayca alt eder. Bununla birlikte, yeni Sykov gibi bazı göze çarpan seçenekler, iki ön seçim taşımaktan bile daha iyi olabilir.

Warzone'da neyi sinirlendirdiler?

Bu sabah yeni bir Call of Duty: Warzone güncellemesi yayınlandı ve birden fazla meta silahta değişiklik yapıldı ve yol boyunca hatalar düzeltildi. Krig 6, FARA 83 ve OTs 9 hepsi nerflendi. Her üç silah da son zamanlarda popüler oldu ve kendilerini dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yüklemelerde dayanak noktası olarak belirledi.

Warzone'da Grau'yu sinirlendirdiler mi?

Warzone'un favori silahı Grau 5.56, En son Sezon 4 Reloaded'da nerfleneceği açıklandı (29 Haziran) Yama. Oyuncuların silahları uyarlaması veya değiştirmesi gerekecek.

sinir yakın dövüşü

21 ilgili soru bulundu

Grau hala iyi Warzone mı?

Çoğunluk, performans açısından önemli bir düşüş bulamadı; bu, geliştiricilerin silahı çok açık bir şekilde sinirlendirmeye çalıştıkları için şaşırtıcı. Ancak toplumun büyük bir kesimine göre, Grau hala her zamanki gibi canlı.

Grau hala Warzone'daki en iyi silah mı?

Grau 5.56 Warzone'da Hala İyi mi? ... Bu silah hala çok iyi Warzone, temiz demir dürbünleri, güçlü hasarı ve kolay kullanımı nedeniyle özellikle daha uzun menzillerde harika. Genel olarak daha iyi seçenekler olsa da, bu metadan kullanmaya değmeyecek kadar uzak değil.

Şu anda Warzone'daki en iyi silah hangisi?

Kar98k . Kar98k ve İsviçre K31 tek atışta öldürme potansiyelleri nedeniyle Warzone'daki tartışmasız en iyi silahlardır. Özellikle Kar98k'nin inanılmaz hasarı, menzili ve mermi hızı vardır, bu da onu uzun menzillerde ölümcül ve etkili kılar.

Şu anda Warzone'daki en iyi AR nedir?

Warzone en iyi Assault Rifle seviye listesi

  • QBZ-83 (Bir seviye - Black Ops: Soğuk Savaş)
  • XM4 (Bir seviye - Black Ops: Soğuk Savaş)
  • Krig 6 (B kademesi - Black Ops: Soğuk Savaş)
  • CR-56 AMAX (B katmanı - Modern Harp)
  • M4A1 (B katmanı - Modern Harp)
  • RAM-7 (B tier - Modern Warfare)
  • Groza (C seviyesi - Black Ops: Soğuk Savaş)


MG 82'yi sinirlendirdiler mi?

Raven Software, MG 82 hafif makineli tüfeğini sinirlendiren yeni bir Call of Duty Warzone güncellemesi başlattı. LMG, 17 Haziran'da Warzone'un 4. Sezon güncellemesinde tanıtıldı ve hayranlar bunu çok hızlı bir şekilde inanılmaz güçlü bir seçenek olarak tanımladı.

Strela p warzone'da iyi mi?

Buna rağmen, çeşitli mesafelerde hala inanılmaz derecede verimli 'Call of Duty: Warzone Strela' için hızlı bir Google araması, Strela'yı Warzone'da kullanılabilecek en iyi fırlatıcı olarak öven ve 'aslında bir keskin nişancı' olduğunu öne süren düzinelerce sonuç veriyor.

Yakın dövüş silahları hala faydalı mı?

17 Cevap. Birincil sebep yakın dövüş silahları modern savaşta kullanılmaz menzildir . Kılıç kullanan bir dövüşçünün tüfek kullanan bir dövüşçünün mesafesini kapatması gerektiğinde, tüfekçi kılıç ustasını defalarca vurdu.

Warzone'da hangi tabanca ile doğarsınız?

Yere indikten sonra oyuncular rastgele bir başlangıç ​​tabancası alacaklar. 1911 , Diamatti, hatta bir Renetti.


Kali çubukları ne kadar hasar verir?

Bir sonraki en iyisi Kali çubukları ve silah kıçıydı. 90 hasar her biri.

Warzone'da Kali çubuklarını nasıl elde edersiniz?

Modern Warfare ve Warzone'da Kali Sticks'in kilidini açmak için, kilidini açmak için 15 farklı maçta kayarken savaş bıçağıyla 3 öldürme yapmanız gerekecek . Yapılması oldukça basit bir şey ve mümkün olduğunda çok oyunculu modda yapmanızı önerdiğimiz bir şey.

M4, Warzone 2021'de hala iyi mi?

Modern Warfare'in piyasaya sürülmesinden bu yana Warzone'a bir dizi yeni silah eklendikten sonra bile, M4 hala inanılmaz derecede sağlam bir teklif. saldırı tüfeği sınıfında menzilde iyi hasar verir .

Warzone'da en hızlı öldüren AR nedir?

Warzone: En Hızlı Öldürme Süresi İçin En İyi AR Hangisi?

  • FN FAL (480 ms)
  • AK-47 (535 ms / 5.45 mühimmat = 522 ms)
  • ODEN (552 ms)
  • RAM-7 (544 ms)
  • M4A1 (576 ms)
  • Yükseliş 141 (616 ms)
  • Gri 5,56 (640 ms)
  • M13 (650 ms)


Kilo 141 iyi mi?

Kilo 141'in temel versiyonu, Warzone'da oldukça sağlam bir silahtır, DPS açısından Warzone'daki M4A1'in biraz gerisinde kalır, ancak şimdiye kadarki popüler Warzone Grau'yu geride bırakır. Yüksek ateş hızı, Kilo 141 anlamına gelir sınıfındaki en iyi öldürme zamanı istatistiklerinden birine sahip .

AUG hala iyi Warzone mı?

Bir zamanlar her şeyi fetheden güç merkezi olmasa da, AUG, orta-uzun menzilli dövüşlerde hala yetkin bir katildir Call of Duty: Warzone'da ve Sezon 5'te en iyi Warzone AUG yüklemesini yapmak için eklere ve avantajlara sahibiz. Warzone'un 2. Sezonu, patlama ve FFAR meta çağı olarak sonsuza dek kötü şöhret içinde yaşayacak.

Warzone kilosu hala iyi mi?

Kilo 141 hala duruyor en güvenilir saldırı tüfeklerinden biri Warzone Sezon 4'te ... Kilo 141 artık oyundaki en iyi AR olmasa da, geri tepmesiz oyun oynamanın ve büyük menzil hasarından hoşlananlar için hala harika bir seçenek olmaya devam ediyor.

MP5 veya MP7 daha iyi Warzone mı?

Nihai bir karar olarak, bir MP5 daha çok yönlü ve güvenilir bir seçenek arıyorsanız. Sadece yakın dövüşlere odaklanmak istiyorsanız MP7 silahınız olacak. ... Çoğu oyuncu, her ikisini de saldırı tüfekleriyle birleştirmeyi tercih eder, ancak MP5'inizin yanında bir keskin nişancı tüfeği ile kurtulmayı deneyebilirsiniz.


Grau hala en iyisi mi?

Grau Taarruz Tüfeği oyuncular için hala yüksek performanslı bir seçim ve Sezon 4 Reloaded yamasıyla küçük bir hasar artışı sağlayan en popüler 10 Warzone silahı listemizde yer alıyor.

Hangisi daha iyi Grau veya Amax?

Daha yüksek hasar çıktısı AMAX yakın mesafe hareketlerinde fark edilir ancak bazen geri tepme seviyeleri bazı atışların hedeften sapmasına neden olabilir. GRAU'ya gelince, daha az güçlü mermileri, eşit uyumlu bir silahlı çatışmada genellikle fark yaratan ekstra kontrol sağlar.

M13 Warzone'da iyi mi?

Warzone'daki M13 bir mükemmel yakın orta menzilli silah . ... Warzone'da M13 için oynayabileceğiniz pek çok özelleştirme seçeneği var. Belirli namlu, namlu altı ve arka tutuş seçenekleri, nişan alma hızınızı önemli ölçüde artıracak ve M13'ü yakın mesafe savaşlarında mükemmel bir rakip haline getirecektir.

Hangisi daha iyi ax50 veya HDR?

iken HDR üstün Üstün namlu çıkış hızı, vücut atış hasarı ve hasar menzili sayesinde son derece uzun menzillerde, en iyi AX-50 Warzone sınıfı tamamen orta menzilli savaşlarla ilgilidir. AX-50, HDR'den çok daha hızlı nişan alma hızına ve döngü hızına sahiptir ve genel olarak biraz daha hareketlidir.