Warcraft günlükleri doğru mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Ryleigh Pouros
Puan: 4.3/5(1 oy)

Bunlar günlük çıktı dosyası kadar doğru . Yani çok doğru - dosya, casus nerf nedeniyle oyun günlüğünden daha uzun bir menzile sahip. Bazen sorunlar olsa da. Oyunun verdiği savaş günlükleri çok daha uzun menzile sahip.

Warcraft günlüğü Güvenli mi?

GÜVENLİK

Bize gönderilen kişisel bilgileri hem iletim sırasında hem de aldıktan sonra korumak için çeşitli önlemler kullanırız. Ancak, İnternet üzerinden veya mobil cihaz aracılığıyla hiçbir iletim yöntemi veya elektronik depolama yöntemi, %100 güvenlidir .

Warcraft günlükleri ne arar?

Warcraft Logs, oyun içi savaş günlüklerini kullanan bir topluluk web sitesidir. detaylı hem grup hem de bireysel oyuncu performansını, verilen ve alınan hasar ve iyileştirme, güçlendirme ve debuff çalışma süresi, oyuncu ve NPC konumlandırma ve çok daha fazlası şeklinde ölçen analitik, ayrıntılı çizelgeler, grafikler, ...

Warcraft günlüklerinin en iyi anlamı nedir?

En iyi ihtimalle, aynı Spesifikasyondaki oyuncularla karşılaştırır aynı iLevel Menzilindedir, ancak Silah Özelliklerinizi, Öğelerinizi, Efsanelerinizi vb. hesaba katmaz. Mükemmel şekilde sıralanmış teçhizata (iLevel'iniz), iki BiS Efsanevi'ye ve bir maksimum silaha sahip biri çok daha fazla hasar verir ve sayılarınızın daha zayıf görünmesini sağlar .

Warcraft günlüklerinde teçhizat görebiliyor musunuz?

Her bir patrona tıklamak, sizi karakterinizin baskın ayrıştırmaları için gelişmiş bir görünüme götürür. Warcraft Günlükleri Profil sayfası ayrıca, cephaneliğin ötesine geçen bazı ek bilgilerle birlikte karakterinizin teçhizatı ve yetenekleri hakkında ayrıntılar sağlar: Eserler: Teçhizat bölümü, tam eser özellik yolunuzu ve tam kalıntıları görüntüler.

Warcraft günlükleri - Performansınızı nasıl kullanır, analiz eder ve geliştirirsiniz!

34 ilgili soru bulundu

Warcraft günlüklerinin güncellenmesi ne kadar sürer?

Tüm Yıldızlar güncellemesi günde bir kez UTC saat 7 civarında . (Hesaplama o zaman başlar ve tamamlanması biraz zaman alabilir.) All Star puanınız için eksik bir sıralamanız varsa, bu sadece henüz tabloda olmadığınız anlamına gelir.

Warcraft günlüklerinde nasıl oturum açarım?

World of Warcraft'ta savaş günlüğünü etkinleştirmek için sohbet pencerenize ve /combatlog yazın . Tek yapman gereken bu! Artık siz ve etrafınızdaki oyuncular ve düşmanlar yaptığınız her şey WoWCombatLog adlı bir dosyaya yazılacak. Txt.

Bir savaş günlüğünü nasıl okurum?

Rakibinizi nasıl etkilediğinizi görmek için savaş sırasında izleyin ve tam tersi. Varsayılan olarak, erişilebilir Genel sohbet penceresindeki Savaş Günlüğü sekmesi aracılığıyla . Savaş Günlükleri, /combatlog komutu kullanılarak bir dosyaya yazılabilir. Ortaya çıkan dosya LogsWoWCombatLog konumunda bulunabilir.

Warcraft günlükleri nerede saklanır?

Varsayılan olarak, Genel sohbet penceresindeki Savaş Günlüğü sekmesinden erişilebilir. Savaş Günlükleri, /combatlog komutu kullanılarak bir dosyaya yazılabilir. Ortaya çıkan dosya şurada bulunabilir: GünlüklerWoWCombatLog. Txt .


Raid logger nedir?

Bu özellik, Niantic'e yardımcı olmak için kullanılan dahili bir yöntem olacaktır. gönderilen sonuçları görüntüleyerek baskınların performansını iyileştirin . ... Ayarın kendisi yalnızca sınırlı miktarda veri kaydedecek, yalnızca 24 saat sonra silinen tek bir baskını depolayacaktır.

All Star puanları Warcraft günlükleri nelerdir?

All-star puanları en iyi tarihsel ayrıştırmanıza göre ödüllendirildi , yaptığınız her ayrıştırma değil. Dolayısıyla, gorroth'ta sürekli olarak yaklaşık %80'lik bir başarı elde ederseniz, en iyi dereceniz onda 90 olmak üzere, yalnızca bu 90 için puan alırsınız.

Warcraft günlüklerini nasıl kurarım?

Her adımı uyguladığınızdan emin olun.

  1. Bir Warcraft Günlükleri hesabı oluşturun. Warcraft Logs hesabı oluşturmak çok kolaydır. ...
  2. Adobe Air'i ve Warcraft Logs Uploader'ı yükleyin. ...
  3. Warcraft Günlükleri Yükleyici'yi açın. ...
  4. World of Warcraft'ta oturum açın ve Gelişmiş Savaş Günlüğü'nü etkinleştirin. ...
  5. /savaş günlüğü yazın. ...
  6. Bir baskın düzenleyin! ...
  7. Günlüğü yükleyin. ...
  8. Bağlantıyı paylaşın.

Warcraft günlükleri yardımcısını nasıl kullanırım?

Warcraft Günlükleri Rehberi

  1. Doğrudan oyuna giriş yapın. Bir düğmeye tıklayarak canlı bir günlük başlatabilir, bir günlük yükleyebilir veya doğrudan oyundan günlükleri bölebilirsiniz. ...
  2. Raporları görüntüleyin ve oyundaki mendilleri analiz edin. ...
  3. Dövüş kaybedildiğinde bir mendil çağırın. ...
  4. Grup bulucudaki karakter profillerine bakın. ...
  5. İstediğiniz zaman ikinci ekran deneyimine geçin!


Wow günlüklerinde ayrıştırma ne anlama geliyor?

Bir ayrıştırma belirli bir dövüşte DPS'nizin bir ölçüsü (ya da bir baskın sırasında), söz konusu karşılaşma ya da baskın için web sitesine yüklenen ve iki biçimde gelen tüm günlüklere karşı - tarihi ya da güncel.

Warcraft günlükleri API'sini nasıl edinebilirim?

Genel API, https://www.warcraftlogs.com/api/v2/client adresinde bulunur . Yukarıdaki OAuth bölümünde özetlenen istemci kimlik bilgileri akışını kullanır; bu, yalnızca bir erişim belirteci almanız ve onu Yetkilendirme alanına eklemeniz gerektiği anlamına gelir. Özel API, https://www.warcraftlogs.com/api/v2/user adresinde bulunur.

Eylem günlüklerini FFlog'lara nasıl yüklerim?

Günlük Yükleme

FFlogs Yükleyici uygulamasını çalıştırın. Kaydolmak için kullandığınız hesap bilgilerini girin. Kimliğiniz doğrulandıktan sonra, Bir Günlük Yükle düğmesine tıklayın. Yüklenecek günlüğü seçmek için Seç'e tıklayın.

WCL'ye nasıl yüklerim?

Oyunda savaş girişini etkinleştirmek için, sohbet penceresi ve /combatlog yazın . Artık siz ve etrafınızdaki oyuncular ve düşmanlar yaptığınız her şey WoWCombatLog adlı bir dosyaya yazılacak. Txt.


WoW'da bir karaktere nasıl bakarım?

Başlamak, WoW'un Arama sayfasına gidin . Bu sadece karakterlerden daha fazlası içindir, ancak şimdi profilini görüntülemek istediğiniz karakterin tam adını yazabilirsiniz.

Eski WoW karakterim hala var mı?

Blizzard karakterleri silmez - tüm karakterlerin hala etrafta olacak .