Walton'lardan herhangi biri birbiriyle çıktı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sn. Roel Jerde
Puan: 4.2/5(12 oy)

Ölümünün beşinci yıldönümünde DailyMail.com ile yaptığı özel bir röportajda, 79 yaşındaki Learned, Waite ile ekran dışında 'aşık olduklarını' ortaya koyuyor ve randevuya bile gittiler .

Jenny ve John-Boy gerçek hayatta çıktı mı?

'The Waltons': John-Boy Aktörü Richard Thomas, Real-Life Partner ile Ekranda Romantizm Yaşıyordu. The Waltons hayranları muhtemelen Richard Thomas'ın gerçek hayattaki kız arkadaşı John-Boy'un , fazla. ... Resmi olarak Jenny, John-Boy'un ikinci kız arkadaşıydı. O ve ailesi, Jefferson County, Va'dan taşındı.

Waltons oyuncuları anlaşabildi mi?

Gösteride Eric Scott, Mary Beth McDonough, Philip Leacock ve daha fazlası dahil olmak üzere aktörler rol aldı ve yıllar boyunca birlikte çok fazla zaman geçirdiklerinden, muhtemelen hepsinin harika bir ilişkisi vardı .

Erin ve Paul neden Walton'larda boşandı?

Erin ve Paul sonunda birlikte üç çocuk sahibi olurlar: Susan, Amanda ve Peter. Erin'in en başarılı ilişkisi olmasına rağmen, gerçekten çok muhteşem bitmiyor. Daha sonra birleşme filmlerinden birinde ikisinin boşandığı ortaya çıktı. çünkü Paul sadakatsizdi.

Hangi Waltons oyuncuları birbirleriyle evlendi?

Jason'ı oynayan Jon Walmsley şov, Lisa Harrison ile evlendi. Jason ve yaşayan altı kardeşinin annesi Olivia Walton'ı oynayan Michael Learned, Malibu'daki evinde resepsiyona ev sahipliği yaptı.

Walton'lar Hakkında Bilmediğiniz Ölümler Verdi

28 ilgili soru bulundu

John Boy neden The Waltons'da değiştirildi?

Sevilen dizide John-Boy Walton'ı canlandırdı. Ancak dizinin son bölümünün yayınlanmasından birkaç yıl önce Thomas kadrodan ayrıldı. ... Haber ajansına göre Thomas, The Waltons'daki çalışmasıyla Emmy Ödülü kazanmıştı. Yine de, 1977'de başka fırsatların peşinden koşmak için diziden ayrılmaya karar verdi.

Michael Learned, Waltons'ta neden kayıptı?

1978 Michael Learned, kontratını bırakmaya ve başarılı 'The Waltons' dizisinden ayrılmaya karar verdi. Gösteriden ayrıldığı açıklandı Tüberküloz hastalığına göre TV izleyicisi 'Ma Walton' ve bir sanatoryumda uzun süre kalması.

The Waltons'dan Rose hala hayatta mı?

Önemli televizyon rolleri 'The Dukes of Hazzard'da Lulu Hogg ve 'The Waltons'da Rose Burton'ı içeren aktris Peggy Rea, öldü . 89 yaşındaydı. Rea'nın onlarca yıllık televizyon kariyeri, 'I Love Lucy'den 'All in the Family' ve 'MacGyver'a kadar çok sayıda şovda yer aldı.

Rose neden The Waltons'a geldi?

Michael Learned'in The Waltons'ta rol aldığı bildirildi çünkü 1972'de Peter Donat'tan boşandıktan sonra üç çocuğuna bakmak zorunda kaldı. . Görünüşe göre boşandıktan sonra nafaka almamıştı ve bu onu rolü üstlenmeye itti.


Walton'larda aşk var mıydı?

' Ralph ve benim bekar olduğumuz ve birbirimizi sevdiğimiz bir dönem vardı, bu yüzden bir randevu yaptık ve bu olacaktı. ve bir araya geldik ve birbirimize baktık ve 'Hayır, bu asla işe yaramayacak. ... Ortalık karışmış olabilir ama aşkımız çok derin ve çok gerçekti.

Ralph Waite, Walton'lardan kovuldu mu?

Waite, sekiz sezonun ardından tam zamanlı rolünü bıraktı ancak son sezonun sekiz bölümünde yer aldı. . John-Boy Walton'ı oynayan Richard Thomas, beş sezon sürdü ve altıncı sezonda konuk oyuncu rolüyle geri döndü.

Waltons evi hala var mı?

Gösteri 1971-1981 yılları arasında yayınlandı ve 1974'te Emmy kazandı. Hamner'ın çocukluğuna fon olarak hizmet eden orijinal ev, 20. yüzyılın başlarında Nelson County'deki Schuyler köyünde inşa edildi. bugün hala duruyor .

Judy Norton, Richard Thomas'a aşık mıydı?

Judy Norton, Richard Thomas'a aşık olduğunu itiraf etti

biz filme ne zaman The Homecoming, en çok Richard'a aşık oldum. , paylaştı. Ben 13 yaşındaydım, o 20 yaşındaydı. Çok harika olduğunu düşündüm ve ona hem oyuncu hem de insan olarak hayran kaldım. Ancak Norton'un rol arkadaşına olan aşkı kısa sürdü.


The Waltons'daki ikinci John-Boy kimdi?

Oyuncu Robert Wightman John-Boy Walton rolünde Richard Thomas'ın yerini aldı. Wightman, dizinin 1979'daki sekizinci sezonundan 1981'de dizinin sonuna kadar rol oynadı.

Rose'un Walton'larla akrabalığı mı var?

Rose Burton, The Waltons'ta tekrar eden bir karakterdir. İlk olarak Sezon 8'de görünür Olivia'nın kuzeni . Jeffrey ve Serena adında iki torunu var ve üçü de Olivia hastalandığında yardım etmek için eve taşınıyor.

Peggy Rea öldüğünde kaç yaşındaydı?

1970'lerden 90'lara kadar popüler televizyon dizilerinde yan rollerde yer alan kadın kadın oyuncu Peggy Rea, Cumartesi günü Kaliforniya, Toluca Gölü'ndeki evinde öldü. 89 . Bir arkadaşı Kimmie Burks, bunun nedeninin kalp yetmezliğinin komplikasyonları olduğunu söyledi.

Waltonlar nasıl biter?

Walton'ların sonu kutlamaya katılmak için bulabildikleri herkesi topladıklarında günü kurtarmak için . Kapanış sonsözünde John Boy, Baldwin'lerin yaşam zevkinin ona başka bir kitap yazması ve New York'a dönmesi için ilham vereceğini anlatıyor. Oyuncular, toplam altı TV için yapılmış film için yeniden bir araya geldi.


Walton'larda Ginny'e ne oldu?

Virginia Walton ekranda sadece bir bebek olarak tasvir edildi (şovun son iki sezonunda) ve Walton's Mountain'daki 1982 özel Anneler Günü'nde bir yürümeye başlayan çocuk . Ancak hayranlar, dördüncü TV filmi A Walton Şükran Günü Buluşması'nda 17 yaşında öldüğünü öğrendi.

Olivia Walton diziden 7. sezonda neden ayrıldı?

Olivia'yı oynayan aktris Michael Learned diziden ayrıldı. rolünün küçük boyutundan memnun olmadığı için . Olivia Walton tüberküloza yakalandı ve Arizona'da bir sanatoryuma yatırıldı. Görünüşe göre, daha sonraki yeniden birleşme filmlerinde göründüğü gibi kendini toparladı.

Rose hiç Walton'larda Stanley ile evlendi mi?

Rose, Walton'larda Stanley ile Evlendi mi? Rea, Rose karakterinin sevgilisi Stanley Perkins ile evlendiği 1981 baharına kadar dizide kaldı. (William Schallert tarafından oynanır) gösterinin iptalinden kısa bir süre önce. Rea'nın Rose karakteri, 1993'te Walton'ın Şükran Günü Buluşması'nda göründü.

Waltonlar ne kadar koştu?

Virginia'nın kurgusal kırsal kasabası Walton's Mountain'da geçen ve Büyük Buhran'dan II. dokuz mevsim Eylül 1972'den Haziran 1981'e kadar.


The Waltons'da kim kör oldu?

Mary Ingalls 1879'da 14 yaşındayken gerçekten görme yetisini kaybetti. İşte 'Little House' romanından 'By the Shores of Silver Lake'ten bir satır: 'Mary ve Carrie ve bebek Grace ve Ma'nın hepsinde kızıl vardı. En kötüsü, Mary'nin gözlerine ateş basmıştı ve Mary kördü.'