wally kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jacklyn Lakin
Puan: 4.3/5(74 oy)

Nadir bir genetik bozuklukla mücadele eden Doğu Tennessee'li bir genç, Cartoon Network dizisi 'Teen Titans Go!'da bir karakter olarak hayat buldu. Perşembe gecesi. Maryville Lise öğrencisi Walter Thompson Teen Titans'ın en büyük hayranı ve güç kaynağı olan 'Wally T' olarak bilinen kendisinin animasyonlu bir versiyonuna dönüştürüldü.

Wally gerçek bir insan mı?

Wally T gerçek bir çocuk Make-a-Wish Vakfı, diziyi seven ve 'Wally T' bölümünde de kendini seslendiren William Walter Thompson adında. Ancak, krediler onun Tara Strong tarafından seslendirildiğini iddia ediyor.

Wally Walter William kimdir?

William Walter Thompson (aka 'Wally T') bir konuk seslendirme sanatçısı Genç Titanlar Git! Aynı isimli bölümde kendini seslendiren Wally T.

Wally T hangi bölümde?

'Wally T' üçüncü sezonun otuz üçüncü bölümü Teen Titans Go! ve serinin yüz otuz yedinci genel bölümü.

William Walter Thompson kaç yaşında?

William Walter Thompson, 58 yaş Tennessee, Columbia'da 30 Mayıs 2014'te Nashville, Tennessee'deki Alive Hospice'de vefat etti.

Genç Titanlar Git! | Bir Hayran Adam Olduğunda | DC Çocuklar

36 ilgili soru bulundu

William Walter Thompson Genç Titanlar kimdir?

William Walter Thompson (aka 'Wally T') bir konuk seslendirme sanatçısı Teen Titans Go! Aynı isimli bölümde kendini seslendiren Wally T. William, bir gün seslendirme sanatçısı olmak isteyen nadir bir genetik bozuklukla (Barakat Sendromu olarak bilinir) mücadele eden Doğu Tennessee'li bir gençtir.