Vroom teslimat için ücret alıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Leslie Kuvalis I
Puan: 4.5/5(10 oy)

Ücretler. Vroom bir daireyi ücretlendirmiyor, - iade edilebilir, 699 $ teslimat ücreti Kıta ABD'sinde nerede yaşıyor olursanız olun Carvana ile seçtiğiniz araca bağlı olarak ücretsiz teslimat (veya iade edilebilir bir ücret ödeyebilirsiniz) alabilirsiniz.

Vroom ücretsiz mi gönderiyor?

Fiyatlar özel bir satıştan biraz daha yüksek olabilir, ayrıca 699 $ nakliye ücreti ödemeniz gerekir. Arabanı Vroom'a satarsan, ücretsiz olarak alırlar. . Bir arabayı satın almadan önce test sürüşü yapamazsınız. Her şey çevrimiçi yapılabilir ve arabanız kapınıza teslim edilir / kapınızdan alınır.

Vroom ile fiyat konusunda pazarlık yapabilir misiniz?

Hayır, Vroom fiyatlarda pazarlık yapmaz , pazarlıksız bir deneyim yaşatır. Vroom takas kabul ediyor mu? Vroom kullanıcıları, yeni bir araç için alışverişten önce veya sonra araba takası yapabilirler.

Vroom bayi ücreti alıyor mu?

Satıcılar, Vroom'da satış yapmak için ödeme yapmaz arabalarını listelemedikleri için Vroom'a satıyorlar. Bunu önceden yapmak için bir ücret ödemeyecek olsanız da, alacağınız anında teklifin Vroom'un arabayı satacağından daha düşük olacağını hayal edebilirsiniz.

Vroom bayilikten daha mı ucuz?

Genel fikir birliği, çevrimiçi satıcıların düzenli olarak CarMax ve yerel bayileri geride bıraktığıydı. Fırsatlar kişiden kişiye değişir ve genellikle mevcut piyasa değerine bağlıdır, ancak ortalama olarak Carvana ve Vroom birbirleriyle oldukça karşılaştırılabilir , Vroom'un ek teslimat ücretleri ve daha küçük araba envanteri ile bile.

Vroom Yasal mı? ÇEVRİMİÇİ Araba Satın Alma ile Kişisel Deneyimim

31 ilgili soru bulundu

Vroom buna değer mi?

Tüketici İşleri'nin yakın tarihli bir raporunda, Vroom minimum güçlükle bir araca ihtiyaç duyanlar için uygun bir çözümdür: Vroom buna değer düşük kilometreli, ikinci el arabalara biraz daha az harcamak isteyenler. Her aracın yüksek kalitede olması için birkaç muayeneden geçmesi gönül rahatlığı sağlar.

Vroom'un teslimatı ne kadar sürer?

Size doğru yola çıktıktan sonra Teslimat Destek Ekibimiz düzenli güncellemeler ile temasa geçecektir. Aracınız genellikle gelecek satın alma tarihinden itibaren 10-14 gün içinde , ancak bazen daha uzun sürebilir. Arabanızı doğrudan evinize veya yakındaki uygun bir yere gönderiyoruz.

Carvana ve vroom arasındaki fark nedir?

Vroom bir Kullanılmış araçların satın alınması, satılması ve ticareti için çevrimiçi pazar yeri . Listeler, Carvana gibi tahmini bir aylık ödeme sunmaz, ancak Vroom bazı alıcılar için daha esnek ödeme seçenekleri sunabilir. Vroom'da arabalara göz atmak için marka, model veya kasa tipine göre arama yapabilir ve fiyat ve kilometreye göre filtreleyebilirsiniz.

Vroom nerede?

Vroom'un merkezi şuradadır: New York, NY ve 1 ülke genelinde 2 ofisi bulunmaktadır.


Bir vroom satın alımını iptal edebilir misiniz?

Vroom ürünler, hizmetler için verilen siparişleri reddetme veya iptal etme hakkını saklı tutar. , veya yanlış fiyatlarla araçlar, siparişlerin onaylanıp onaylanmadığına ve/veya ödemenin yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın.

Vroom için hangi kredi puanına ihtiyacınız var?

Vroom için Hangi Kredi Puanına İhtiyacınız Var? Vroom minimum bir kredi puanı belirtmez, ancak herhangi bir borç veren gibi, kredi puanınız ne kadar yüksek olursa, alacağınız şartlar o kadar iyi olur. İdeal olarak, sahip olmalısınız 660 kredi puanı veya daha yüksek . Bu, en düşük oranlar ve en kısa terimler dahil olmak üzere en iyi koşulları elde etmenizi sağlar.

Carvana'nın gizli ücretleri var mı?

Karvana bir herhangi bir gizli ücret olmadan tamamen yasal şirket . Carvana yalnızca vergi, tescil ve kullanılmış arabanın fiyatı için ücret alacaktır. Carvana, kendi finansman seçeneklerini ve uzatılmış garantilerini bile sunuyor.

Carvana ile fiyatta anlaşabilir misiniz?

Carvana'nın araç fiyatları pazarlık edilebilir mi? Fiyatta pazarlık yapmıyoruz ; araçlarımız mümkün olduğunca rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılır ve hiçbir zaman herhangi bir bayi ücreti eklemeyiz.


Carvana güvenilir mi?

Karvana iyi mi? Carvana olabilir mükemmel seçim birden fazla bayiyi ziyaret etmekten kaçınmak istiyorsanız alışveriş yapanlar için. Şirketin çevrimiçi listeleri, süreci basit ve hızlı hale getirir. Carvana, müşteriler için teslimat ve teslim alma seçenekleri sunar ve hemen hemen herkes için finansman seçenekleri sunar.

Carvana teklifi neden bu kadar yüksek?

Vroom, Carvana ve CarMax gibi yerlerin dikkat çekmesinin asıl nedeni, onların kullanılmış arabalar için teklifler hızlı ve erişilebilir . Bir bayi size kiralık bir araç için satın alma fiyatınızdan daha fazlasını ödemeye istekli olabilir, ancak çok azı bir takas değerlendirmesi için durmak için zaman ayırır.

Carvana bayiden daha mı ucuz?

Carvana bayilerden daha mı ucuz? ... bayilik fiyatları Carvana yapabilir daha uygun fiyatlı bir seçenek gibi görünüyor. Ancak, Carvana ve diğer çevrimiçi kullanılmış araba lotlarında gördüğünüz fiyat, aldığınız fiyattır. Fiyatta pazarlık veya pazarlık yapamazsınız, bu talihsiz bir durumdur.

Carvana arabaları neden bu kadar ucuz?

Carvana'nın vaatleri Bayilikleri araba satın alma sürecinin dışında bırakarak, bakımlı kullanılmış araçlarda daha düşük fiyatlar sunmak . Carvana neredeyse tamamen çevrimiçi çalıştığından, şirket geleneksel bir bayilik ve hatta rakip CarMax'in ek yüküne sahip değil.


500 kredi notu ile taşıt kredisi alabilir miyim?

Araba kredisi almak mümkün 500 kredi puanı ile, ancak size mal olacak. Experian State of the Automotive Finance Market raporuna göre, 2020 yılının ikinci çeyreğinde 500 ve daha düşük kredi puanına sahip kişiler sıfır araç kredileri için ortalama %13,97 ve ikinci el otomobil kredileri için %20,67 oran aldı.

Vroom'a kredi kartıyla ödeme yapabilir misiniz?

1. Adım: Vroom web sitesinde istediğiniz arabayı bulun

ile ödeyebilirsin kredi kart, nakit, kasiyer veya onaylı çek veya banka havalesi veya banka poliçesi (belirli borç verenlerden).

Bir arabanın fiyat aralığını nereden biliyorsun?

İster nakit, ister finansman ödüyor olun, aracınızın satın alma fiyatı, yıllık gelirinizin %35'inden fazla olamaz . Bir arabayı finanse ediyorsanız, ulaşım için harcadığınız toplam aylık tutar - araba ödemeniz, benzin, araba sigortanız ve bakımınız - aylık brüt gelirinizin %10'undan fazla olmamalıdır.

Vroom'da satış vergisi öder miyim?

Vroom'da vergi ödüyor musunuz? Evet, Vroom, Carvana, CarMax üzerinden, bir bayi aracılığıyla veya özel bir kişiden nasıl araç satın alırsanız alın, eyaletinizin ve yerel yönetiminizin aldığı tüm vergileri ve ücretleri ödemeniz gerekir. . Bazı eyaletler araçlardan herhangi bir satış vergisi almazlar.


Vroom kaç araba sattı?

Rakiplerinden Vroom Inc., satışlarını ikiye katladı neredeyse 34.000 araba İkinci el otomobil web bayilerinin en büyüğü olan Carvana Corp., bir şirket rekoru olan 200.272 araç sattı.

Hangi bayilik ücretlerini ödememeliyim?

Kendinizi eğitin ve yeni veya kullanılmış bir araç satın alırken hangi ücretleri ödememeniz gerektiğini öğrenin.

  • Uzatılmış Garantiler.
  • Kumaş Koruma. ...
  • Pencere Renklendirme ve Diğer Yükseltmeler. ...
  • reklam. ...
  • V.I.N. ...
  • Yönetici ücreti. ...
  • Bayi Hazırlığı. ...
  • navlun. Navlun nedir, soruyorsun? ...