İkinci el volkswagenler güvenilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Isac Yundt
Puan: 4.7/5(27 oy)

Volkswagen Güvenilirlik Derecesi Dağılımı. Volkswagen Güvenilirlik Derecelendirmesi 5.0 üzerinden 3.5 , tüm otomobil markaları için 32 arasında 12. sırada yer alıyor. Bu derecelendirme, 345 benzersiz modelin ortalamasına dayanmaktadır. Bir Volkswagen için ortalama yıllık onarım maliyeti 676 dolardır, bu da ortalama sahip olma maliyetlerinin üzerinde olduğu anlamına gelir.

Satın almak için en güvenilir Volkswagen hangisidir?

Güvenilirliğe göre derecelendirilen en çok kullanılan Volkswagen modelleri

  • Tiguan.
  • Jetta. ...
  • Geçmiş. ...
  • Amarok. ...
  • Touareg. VW'nin premium SUV segmentine girişi, pek çok kişinin seçeneklerini Audi Q7 ve BMW X5'e göre değerlendirmesini sağlıyor. ...

Volkswagen'leri tamir etmek pahalı mı?

YourMechanic, hangi arabaların en pahalı ve bakımı en az maliyetli olduğunu bulmak için müşterilerinden toplanan verileri araştırdı. ... Volkswagen 22 numaradan girdi ve bakımda ortalama 7.800 dolar arabanın ilk on yılı boyunca. Bu, Ford, Chevrolet, Jeep ve Kia'dan daha ucuzdur.

Volkswagenlerin çok sorunu var mı?

Şüpheli Güvenilirlik Tarihi

Geçtiğimiz on yılın büyük bölümünde Volkswagen, aktarma organları güvenilirlik sorunları Tüketici Raporlarına göre Passat, Jettas ve diğer VW ürünlerine güç sağlayan yüksek hacimli dört ve beş silindirli motorlarda.

Volkswagen neden bu kadar ucuz?

Yaratılışından bu yana geçen uzun yıllar boyunca Volkswagen, insanlar için iyi bir otomobilin olması gerektiği fikrine sadık kaldı: iyi yapılmış ve eğlenceli, ancak ulaşılabilir bir şey. Bu yüzden Volkswagen arabaları çok uygun fiyatlı kal bu güne.

CAR WIZARD, Satın Alınacak ve Satın Alınmayacak en iyi VOLKSWAGEN Otomobillerini paylaşıyor!

30 ilgili soru bulundu

Volkswagenler neden güvenilmez?

Tuhaf arabalar olabilirler ve sorunları olmadan da değiller, ancak görünüşe göre güvenilmez hale gelenlerin çoğu çünkü sahipleri onları bir Camry'de olduğu gibi ihmal ediyor . Ama bir Camry'den farklı olarak, o ihmalin geri ısırması o kadar uzun sürmüyor...

Volkswagenler kaç km gidiyor?

Volkswagen arabaları genellikle sürer yaklaşık 100.000 mil Bakımlı ve bakımlı olduğu sürece. Bugün satın aldığınız VW arabaları genellikle sadece 10 yaşında olan VW'lerden daha uzun süre dayanır. Ancak çoğu araçta olduğu gibi, bu kilometre işaretine ancak aracı sürekli olarak düzenli bakıma götürürseniz ulaşabilirsiniz.

Satın almak için en iyi kullanılmış VW hangisidir?

İşte ucuza satın alabileceğiniz en iyi kullanılmış beş Volkswagen!

  • Pasaport. Passat 1973'ten beri üretiliyor, bu yüzden Volkswagen onu üretmeye devam etmek ve bugün yollardaki en popüler sedanlardan biri olmak için bu arabada doğru bir şey yapmış olmalı. ...
  • Jetta. ...
  • Golf. ...
  • Böcek. ...
  • Touareg.

Volkswagen'ler değerini koruyor mu?

Volkswagen'ler değerlerini sürekli olarak korumakla ünlü . Aslında, üç yıl ve/veya 36.000 km'den sonra elde tutma oranımız ortalamanın oldukça üzerindedir. Otomobillerimiz yalnızca güvenilir olmakla kalmaz: üstün teknolojileri, zamana direnmeleri ve her zaman talep görmeleri anlamına gelir.


Volkswagen iyi bir satın alma mı?

Yüksek Zacks Derecesine ve Değer için 'A' notuna sahip hisse senetleri, bugün piyasadaki en yüksek kaliteli değerli hisse senetlerinden bazıları olacaktır. Volkswagen AG (VWAGY), şu anda birçok yatırımcının izlediği bir hisse senedi. VWAGY şu anda bir Zacks Derecesine sahip #2 (Satın Al) Değer için bir A notunun yanı sıra.

VW motorları güvenilir mi?

2016 yılında Volkswagen'in 29 üretici arasında 22. sırada Yıllık Tüketici Raporları güvenilirlik anketine göre. Aynı yıl, ReliabilityIndex, Volkswagen'in yıllık raporunda 9. geldiğini bildirdi. Bu kulağa etkileyici gelmese de, iki Alman muadili Audi ve BMW'den daha iyi.

Bir Volkswagen için yüksek kilometre performansı nedir?

Birçok durumda, VW Jetta 200.000 milden fazla uygun şekilde muhafaza edildiğinde. VW Jetta sahiplerinin çoğu, araçlarını en son özelliklere sahip yeni bir modele yükseltmeden önce genellikle 75.000 mil olan 7 buçuk yıl boyunca kullanırlar.

TSI motorları ne kadar dayanır?

Volkswagen 1.4 TSI Motor Güvenilirliği

Bir 1.4 satın almayı düşünüyorsanız veya zaten sahipseniz, onları en son gördük 200.000 km'ye kadar .


Volkswagen yüksek kilometre ile iyi mi?

Bu doğru – Tüm şekil ve boyutlardaki VW'ler, bugün yollarda bulabileceğiniz en uzun ömürlü, en güvenilir araçlardan bazılarıdır, bu yüzden onların kullanıldığını görürsünüz. 200.000 milin çok ötesinde düzenli bir şekilde.

VW motorları dayanır mı?

Günümüz yollarındaki çoğu Volkswagen motoru, 100.000 milden fazla dayanacak şekilde tasarlanmıştır . Bu, bir motorun ömrünü değerlendirmek söz konusu olduğunda kilometrenin neden ana faktör olarak kullanıldığını açıklar. Size ömrünün net bir resmini vermek için Volkswagen motorunun derinliklerine dalalım.

Volkswagen lüks mü?

Cars.com'a göre, Volkswagen Auto Group, lüks otomobil markalarının büyük bir listesine sahiptir. Yine de, kendi başına lüks bir marka olarak kabul edilmez . Ancak bütçeye uygun bir marka olarak da kabul edilmiyor ve VW serisindeki modeller arasında arzu edilen bir performans seviyesi sunduğu biliniyor.

En iyi Volkswagen hangisi?

Şimdiye Kadarki En İyi 10 Volkswagen Otomobili

  • 8 Volkswagen Scirocco.
  • 7 Volkswagen Golf GTi.
  • 6 Volkswagen Corrado.
  • 5 Volkswagen Jetta.
  • 4 Volkswagen Passat.
  • 3 Volkswagen Fayton.
  • 2 Volkswagen Eos.
  • 1 Volkswagen Touareg.


TSI, TDI'dan daha mı iyi?

Hangisi daha iyi, TSI veya TDI? TDI motoru, Volkswagen Grubu tarafından yapılmış bir dizel motordur. TDI, 'Turboşarjlı Doğrudan Enjeksiyon' anlamına gelir. ... Modern TSI motorlarının çoğu 45mpg veya daha fazla mükemmel yakıt ekonomisine sahip olsa da, genellikle bazıları 65mpg'nin üzerinde olan TDI motorlarının gerisinde kalırlar.

TSI, TDI'dan daha mı hızlı?

Rakamlar, TDI ve TSI performansta çok yakın , her iki durumda da turbo sayesinde. Benzinli versiyonun hız ve ivmede hafif bir üstünlüğü var ve dizel beklendiği gibi daha ekonomik kalıyor.

Volkswagen TSI motorları güvenilir mi?

2.0L Turbo TSI (2.0T TSI) motor 2008'in ortalarında tanıtıldı ve 2014'e kadar bir dizi Volkswagen ve Audi araçlarında kullanıldı. ... Bunu söylemeyi severken her motor, uygun şekilde bakıldığında genellikle güvenilirdir , 2.0T TSI motorlarında bilinen yaygın sorunların bir çamaşır listesi vardır.

VW 2.5 motoru ne kadar sürer?

Volkswagen 2.5 Motor Güvenilirliği

Bu motorların herhangi bir yerde dayandığı birçok örnek vardır. 150.000 mil ila 200.000 mil . Söylenmesi gereken bir şey, bu motorlardaki yağ değişimlerinin çok önemli olduğu çünkü bu motorlar çok fazla yağ alıyor.


VW 2.0 motorları ne kadar sürer?

sürecek en az 150.000 mil eğer stok ve iyi bakılmışsa.

En güvenilir yüksek kilometreli araba nedir?

Carfax, U.S. News ve Consumer Reports dahil olmak üzere birçok saygın kaynağa göre, bunlar en güvenilir yüksek kilometreli arabalardan bazıları:

  • Subaru Legacy/Outback.
  • Toyota Tacoma.
  • Lexus RX350.
  • Toyota 4Runner.
  • Ford F-150.
  • Subaru Ormancı.
  • Honda CR-V.
  • Jeep Cherokee.

Volkswagen Toyota'dan daha mı iyi?

1 araba satıcısı TOKYO (Reuters) - Japon Toyota Motor Corp, geçen yıl araç satışlarında Almanya'nın Volkswagen'ini geçerek, pandemi talebindeki düşüşün Alman rakibini daha sert vurmasıyla beş yıl içinde ilk kez dünyanın en çok satan otomobil üreticisi olarak pol konumunu yeniden kazandı.

Hangi VW motorları güvenilirdir?

Hangi İkinci El Volkswagen Motorları En Güvenilir?

  • Güvenilir bir Volkswagen motoru arıyorsanız, 1.8T EA113 ve EA888 izleme listenizde olmalıdır.
  • VW'nin 2.0T EA113 ve EA888 motorları da sağlam ve güvenilir bir seçimdir.
  • EA888, EA113 üzerinde bazı yükseltmelere sahiptir.
  • EA888 VW motorları bile hatasız değildir.