Volkswagen jetta güvenilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Gregory Fritsch
Puan: 4.2/5(64 oy)

Volkswagen Jetta Güvenilirlik Puanı 5.0 üzerinden 4.0 , bu da kompakt otomobiller için 36 arasında 21. sırada yer alıyor. Ortalama yıllık onarım maliyeti 609 ABD dolarıdır, bu da ortalama sahip olma maliyetine sahip olduğu anlamına gelir. Onarımlar, ortalama bir arabadan daha az şiddetli ve daha seyrektir, bu nedenle Jetta, yollardaki en güvenilir araçlardan biridir.

Volkswagens jettas iyi arabalar mı?

Volkswagen Jetta İyi Bir Araba mı? VW Jetta iyi bir araba . Bu boyuttaki bir araç için çok sayıda yolcu odasının yanı sıra sezgisel bilgi-eğlence özellikleri ve mükemmel yakıt ekonomisi sunar. Yıllar önce, bu Volkswagen'i sınıfında oldukça rekabetçi kılmak için yeterliydi.

Volkswagen Jettas'ın çok fazla sorunu var mı?

Bir ya da daha fazla güç penceresi deneyimli arızalar , 200'den fazla VW Jetta sahibi için komple regülatör değişimi gerektiriyor. Ara sıra pencere ünitesi arızaları olması zorunludur, ancak 23 model yılı aşkın bir süredir bu sorunlar 500 ila 250.000 mil arasında yaşanmaktadır.

Volkswagen Jettas'ın bakımı ucuz mu?

Genel olarak - Volkswagen Jetta'nın yıllık araç bakım maliyetleri toplam 609$'dır. ... Volkswagen Jetta'nın ortalama 609$ olduğu ve ortalama aracın 651$ olduğu düşünülürse yıllık --- Jetta'nın bakımı önemli ölçüde daha ucuzdur .

Jettalar ne kadar yol kat eder?

Birçok durumda, VW Jetta 200.000 milden fazla uygun şekilde muhafaza edildiğinde. VW Jetta sahiplerinin çoğu, araçlarını en son özelliklere sahip yeni bir modele yükseltmeden önce genellikle 75.000 mil olan 7 buçuk yıl boyunca kullanırlar.

Yani bir Volkswagen Jetta İstiyorsunuz

24 ilgili soru bulundu

VW 2.5 motoru ne kadar sürer?

Volkswagen 2.5 Motor Güvenilirliği

Bu motorların herhangi bir yerde dayandığı birçok örnek vardır. 150.000 mil ila 200.000 mil . Söylenmesi gereken bir şey, bu motorlardaki yağ değişimlerinin çok önemli olduğu çünkü bu motorlar çok fazla yağ alıyor.

2019 Jetta'nın nesi var?

Duyduklarından şikayet eden şaşırtıcı derecede yüksek sayıda insan var. yüksek, metalik taşlama sesi geliyor kaputun altından, şaşırtıcı derecede düşük bir milaj içinde. Ortalama olarak, 2019 Volkswagen Jetta sahiplerinin çoğu, 10.700 mil civarında bir yerde sert metalik taşlama gürültüsünü fark ediyor.

Volkswagenlerin çok sorunu var mı?

Şüpheli Güvenilirlik Tarihi

Geçtiğimiz on yılın büyük bölümünde Volkswagen, aktarma organları güvenilirlik sorunları Tüketici Raporlarına göre Passat, Jettas ve diğer VW ürünlerine güç sağlayan yüksek hacimli dört ve beş silindirli motorlarda.

VW Jettas'ın tamiri kolay mı?

Volkswagen Jetta Güvenilirlik Derecelendirmesi 5.0 üzerinden 4.0 olup, kompakt otomobiller için 36 arasında 21. sırada yer almaktadır. Ortalama yıllık onarım maliyeti 609 ABD dolarıdır, bu da ortalama sahip olma maliyetine sahip olduğu anlamına gelir. Onarımlar daha az şiddetli ve daha az sıklıkta yapılır. ortalama bir araba, bu yüzden Jetta yoldaki en güvenilir araçlardan biridir.


Volkswagen neden bu kadar ucuz?

Yaratılışından bu yana geçen uzun yıllar boyunca Volkswagen, insanlar için iyi bir otomobilin olması gerektiği fikrine sadık kaldı: iyi yapılmış ve eğlenceli, ancak ulaşılabilir bir şey. Bu yüzden Volkswagen arabaları çok uygun fiyatlı kal bu güne.

Jettalar değerini koruyor mu?

CNNMoney'e özel. Volkswagen'in güvenilirlik konusundaki sivilceli itibarına rağmen - marka, J.D. Powers'ın yıllık uzun vadeli güvenilirlik sıralamasında yetersiz kalıyor - arabaları değerlerini iyi tutar .

Volkswagen iyi bir araba mı?

Volkswagen Güvenilirlik Derecesi Dağılımı. Volkswagen Güvenilirlik Derecelendirmesi 5.0 üzerinden 3.5 , tüm otomobil markaları için 32 arasında 12. sırada yer alıyor. Bu derecelendirme, 345 benzersiz modelin ortalamasına dayanmaktadır. Bir Volkswagen için ortalama yıllık onarım maliyeti 676 dolardır, bu da ortalama sahip olma maliyetlerinin üzerinde olduğu anlamına gelir.

VW Jetta karda iyi mi?

VW Jetta, herhangi bir modern önden çekişli (FWD) kadar iyi performans gösterecek hafif ila orta dereceli karda araç . Bir sedan için yeterli yerden yüksekliği vardır ve denge kontrolü, çekiş kontrolü ve ABS gibi çok kaygan yollarda bile otomobilin kontrolünü elinizde tutmanıza yardımcı olacak bir dizi modern sürücü yardımına sahiptir.


Hangisi daha iyi Jetta veya Corolla?

Aradığınız şey güçlü bir motor ve birçok standart özellik ise, 2021 Volkswagen Jetta mükemmel bir seçenektir. Corolla'dan daha yüksek yakıt verimliliğine ve daha yüksek beygir gücüne sahiptir.

Jetta lüks bir araba mı?

Cars.com'a göre, Volkswagen Auto Group, lüks otomobil markalarının büyük bir listesine sahiptir. Yine de, kendi başına lüks bir marka olarak kabul edilmez . Ancak bütçeye uygun bir marka olarak da kabul edilmiyor ve VW serisindeki modeller arasında arzu edilen bir performans seviyesi sunduğu biliniyor.

2021 Jetta için ne kadar ödemeliyim?

2021 Jetta başlıyor $18.995 , artı hedef ücretleri. Daha arzu edilen özelliklere sahip 2021 Jetta SE 22.895 dolardan, R-Line 22.795 dolardan ve SEL Premium trimi 28.045 dolardan başlıyor. Sportif GLI olan en iyi Jetta, 26,345 ila 30,745 dolar arasında değişiyor.

Volkswagen'leri tamir etmek pahalı mı?

YourMechanic, hangi arabaların en pahalı ve bakımı en az maliyetli olduğunu bulmak için müşterilerinden toplanan verileri araştırdı. ... Volkswagen 22 numaradan girdi ve bakımda ortalama 7.800 dolar arabanın ilk on yılı boyunca. Bu, Ford, Chevrolet, Jeep ve Kia'dan daha ucuzdur.


Bir Volkswagen Jetta'nın sigortalanması pahalı mı?

Volkswagen Jetta sigortası pahalı mı? Volkswagen Jetta, 2021 kompakt otomobil segmentinde toplam 24 karşılaştırma aracı arasında 19. sırada yer alıyor. bu Jetta'nın sigortalaması yıllık 1,656 dolar ve sınıfın ortalama maliyeti yıllık 1.521$'dır, bu da Jetta'yı yılda ortalama 135$ daha pahalı hale getirir.

Volkswagen'lerin servisi zor mu?

RepairPal.com'a göre, Volkswagen'lerin acil onarımlara ihtiyaç duyma olasılığı biraz daha düşük diğer arabalara kıyasla.

Volkswagenler neden güvenilmez?

Tuhaf arabalar olabilirler ve sorunları olmadan da değiller, ancak görünüşe göre güvenilmez hale gelenlerin çoğu çünkü sahipleri onları bir Camry'de olduğu gibi ihmal ediyor . Ama bir Camry'den farklı olarak, o ihmalin geri ısırması o kadar uzun sürmüyor...

Volkswagen'in nesi kötü?

Alman otomobil devi o zamandan beri itiraf etti hile emisyon testleri ABD'de. ... Kasım ayında VW, Avrupa'da - benzinli araçlar da dahil olmak üzere - yaklaşık 800.000 otomobili etkileyebilecek karbondioksit emisyon seviyelerini ölçmek için yapılan testlerde 'düzensizlikler' bulduğunu söyledi.


Jetta'm neden gürültülü?

A arızalı veya kirli sensör yanlış veri gönderebilir , motora çok fazla veya çok az yakıt gitmesine neden olur. Bu, normalden daha gürültülü bir kaba çalışan motora neden olabilir. Kötü veya Kirli Bujiler: Kötü bujiler, aracın daha yüksek sesle çalışmasına neden olacak şekilde tekleme yapmasına neden olabilir.

Jetta 1.4 güvenilir mi?

Volkswagen'in birçok motorunda olduğu gibi, bakım programlarını dini olarak takip ederseniz ve doğru yakıt/yağ kullanırsanız, 1.4'ler çok güvenilir motorlardır .

Volkswagen güvenilirliği arttı mı?

2016 yılında Volkswagen, yıllık Tüketici Raporları güvenilirlik anketine göre 29 üretici arasında 22. sırada yer aldı. Aynı yıl, ReliabilityIndex, Volkswagen'in geldiğini bildirdi. 9. yıllık raporlarında. Bu kulağa etkileyici gelmese de, iki Alman muadili Audi ve BMW'den daha iyi.