Volkswagen hissesi bir satın alma mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lucius Purdy
Puan: 4.7/5(31 oy)

Volkswagen AG (VWAGY), şu anda birçok yatırımcının izlediği bir hisse senedi. VWAGY şu anda bir spor yapıyor Zacks Derecesi #2 (Satın Al) Değer için bir A notunun yanı sıra. ... Geçtiğimiz 52 hafta boyunca, VWAGY'nin Forward F/E'si 14.65'e kadar yüksek ve 7.11'e kadar düştü ve medyan 9.08'di.

Volkswagen hissesi 2021 için iyi bir satın alma mı?

Volkswagen (OTCMKTS:VWAGY) hisse senedi şimdiye kadar güçlü bir 2021 geçirdi Alman otomobil şirketinin yakında Tesla'nın (NASDAQ: TSLA) EV tacını çalabileceğine dair raporlarla başlatılan Ocak ayından bu yana neredeyse %70 arttı.

Volkswagen hissesi değersiz mi?

Geçtiğimiz 52 hafta boyunca, VWAGY'nin P/CF'si 5.30'a kadar yüksek ve 2.25'e kadar düştü ve medyan 3.10'du. Bunlar, Volkswagen AG'nin güçlü Değer derecesinde yer alan temel ölçütlerden yalnızca birkaçıdır, ancak şunu göstermeye yardımcı olurlar. hisse şu anda muhtemelen düşük değerde .

Volkswagen hissesinin yükselmesi bekleniyor mu?

Hisse Senedi Fiyat Tahmini

Volkswagen AG için 12 aylık fiyat tahminleri sunan 19 analistin 32.09 medyan hedef , 40.41'lik yüksek bir tahmin ve 21.94'lük düşük bir tahminle. Medyan tahmin, 31.39'luk son fiyattan +%2.23'lük bir artışı temsil ediyor.

5 yıl sonra Volkswagen hissesi ne olacak?

Volkswagen AG teklifi, 2021-09-25'te 31.388 USD'ye eşittir. Tahminlerimize dayanarak, uzun vadeli bir artış bekleniyor, 2026-09-18 için 'VWAGY' hisse senedi fiyat tahmini 131.426 USD . 5 yıllık bir yatırımla gelirin +318,71% civarında olması bekleniyor. Mevcut 100$'lık yatırımınız 2026'da 418.71$'a kadar çıkabilir.

Volkswagen Stok Analizi 2021 | Volkswagen Hisse Senedi Alım mı?

43 ilgili soru bulundu

VW satın almak için iyi bir hisse senedi mi?

Volkswagen AG (VWAGY), şu anda birçok yatırımcının izlediği bir hisse senedi. VWAGY şu anda Zacks Rank #2'ye sahip ( Satın almak ) ve Değer için A notu. Hisse senedi 9.03'lük bir F/K oranına sahipken, sektörünün ortalama F/K'si 11.56'dır.

Poahy'ye yatırım yapmalı mıyım?

Dünya ekonomisi koronavirüs pandemisinden tam olarak kurtulamadı. Ancak yine de POAHY için büyük bir yukarı yönlü potansiyel görüyorum. İddiasız değerlemelerde sunulan klasik bir al ve tut hissesidir. Kazançların, yeniliklerin, temettülerin ve iyi yönetimin istikrarını sunar.

Volkswagen hissesi 2025'te ne kadar değer kazanacak?

Tahminlerimize dayanarak, uzun vadeli bir artış bekleniyor, 2025-03-19 için 'VW' hisse senedi fiyat tahmini 146.836 CHF . 5 yıllık bir yatırımla gelirin +%20,99 civarında olması bekleniyor. Mevcut 100$'lık yatırımınız 2026'da 120,99$'a kadar çıkabilir.

Volkswagen temettü ödüyor mu?

Volkswagen ne zaman temettü öder? Volkswagen yılda 1 kez temettü ödüyor . Ödeme ayı Temmuz'dur.


ABD'de Volkswagen hissesi satın alabilir miyim?

Volkswagen ABD borsalarında işlem görmüyor . Ancak, VWAGY borsa sembolü altında işlem gördüğü OTC borsasında satın alabilirsiniz. OTC borsasındaki hacimler endişe kaynağı olabilirken, VWAGY hissesi ortalama 350.000'den fazla hisseye sahip ve bu da iyi görünüyor.

VW hisseleri neden düşüyor?

Alman hissesi, Volkswagen hissesi Perşembe günü erken saatlerde tersine döndü. otomobil devi sağlam kazançlar ve güçlü elektrikli araç satışları bildirdi ancak çip kıtlığının etkisinin daha da kötüleşeceği konusunda uyardı. ... Teslimatlar %21 artarak 2,4 milyon araca, elektrikli araç satışları ise ikiye katlanarak 133.300'e ulaştı.

BMW, Volkswagen'e mi ait?

Lamborghini'den ve Volkswagen Rolls-Royce ve BMW'ye göre, ultra lüks ve performans otomobil üreticileri genellikle çok daha büyük markalara aittir - işte en dikkat çekicilerinden bazıları. ... Örneğin Volkswagen Grubu, Porsche, Lamborghini, Bentley ve Bugatti'nin sahibidir.

VW temettü olarak ne kadar ödüyor?

Volkswagen Temettü Getirisi, Geçmişi ve Ödeme Oranı

Volkswagen yıllık temettü dağıtıyor hisse başına 0,37 dolar % 1.11 temettü verimi ile. VWAGY'nin bir sonraki yıllık temettü ödemesi, 10 Ağustos Salı günü rekor hissedarlara yapılacak. Volkswagen, kazancının %18,69'unu temettü olarak dağıtıyor.


Lac kalkacak mı?

Lityum Amerika hisse senedi fiyatı büyüyecek mi / yükselecek mi / yükselecek mi? Evet . LAC hisse senedi fiyatı bir yılda 21.530 USD'den 32.301 USD'ye yükselebilir.

İş gücü yükselecek mi?

Workhorse Group hisse senedi fiyatı büyüyecek mi/yükselecek mi/yükselecek mi? Evet. WKHS hisse fiyatı yükselebilir Bir yılda 8.195 USD ila 15.420 USD .

Porsche hissesi neye sahip?

Grup, yedi Avrupa ülkesinden on iki markadan oluşmaktadır: Volkswagen Binek Araçlar, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen Ticari Araçlar, Scania ve MAN. Her markanın kendi karakteri vardır ve piyasada bağımsız bir varlık olarak faaliyet gösterir.

Poahy hissesini nereden satın alabilirim?

POAHY hisseleri şu yollarla satın alınabilir: herhangi bir çevrimiçi aracılık hesabı . ABD borsasına erişimi olan popüler çevrimiçi aracı kurumlar arasında WeBull, Vanguard Brokerage Services, TD Ameritrade, E*TRADE, Robinhood, Fidelity ve Charles Schwab bulunmaktadır.


Porsche SE'de nasıl hisse satın alabilirim?

Porsche Halka Arz Hisse Senedi Nasıl Alınır

  1. Bir aracı kurum seçin. En büyük borsacılardan birkaçı, halka arz hissesi satın almanıza izin verebilir. ...
  2. Ne kadar hisse istediğinize karar verin. ...
  3. Sipariş türünüzü seçin. ...
  4. Ticaretinizi gerçekleştirin.

BMW bir satın alma mı?

BMW hissesi ticareti yaparken, yatırımcılar bunun piyasada iyi bir konuma sahip istikrarlı bir şirket olduğunu akıllarında tutmalıdır. BMW hisseleri iyi bir yatırım seçeneği olabilir ve çoğu finansal analist de önümüzdeki birkaç yıl içinde fiyatının önemli ölçüde artmasını bekliyor.

Şimdi BMW'nin sahibi kim?

Sizin de fark edebileceğiniz gibi, BMW on yıllar boyunca birçok değişiklik gördü. Şimdi BMW'nin sahibine gelince – %50 hissesi Stefan Quandt ve kız kardeşi Susanne Klatten'e aittir. . Ancak, siz de halka açık %50'lik hisselerin bir dilimine sahip olabilirsiniz.

Audi, Lamborghini'nin sahibi mi?

1964 yılında Volkswagen Grubu bir elli% üretim ve mühendislik uzmanlıklarını kullanarak Audi'de hisse Bugün Volkswagen grubu, Lamborghini, Bugatti, Porsche ve Bentley dahil olmak üzere düzinelerce yüksek performanslı otomobil üreticisine sahiptir.


Toyota temettü nedir?

24 Eylül 2021 itibariyle Toyota (TM) için mevcut TTM temettü ödemesi: $4.36 . 24 Eylül 2021 itibariyle Toyota için mevcut temettü verimi %2,39'dur.