Grey's'deki veteriner kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bette Simonis
Puan: 4.4/5(73 oy)

Chris O'Donnell oynadı Finn Dandridge Grey's Anatomy'nin ikinci ve üçüncü sezonlarında.

GREY'in anatomisinde Dr Campbell'ı kim oynuyor?

Faye Dunaway Grey's Anatomy'de Dr Margaret Campbell olarak.

Chris O'Donnell, Rosie O Donnell ile akraba mı?

Rosie O'Donnell ile ilişkisi yok , popüler bir yanılgıya rağmen. Rosie'nin talk show'una konuk olarak göründüğünde, ondan küçük erkek kardeşi olarak bahsetti.

Rosie Odonnell bir büyükanne mi?

The Rosie O'Donnell Show yıldızının hayranlarının bildiği gibi, Rosie, kızı büyüyünce hayran büyükanne oldu. 22 yaşındaki Chelsea, Aralık 2018'de ilk kızı Skylar Rose'u karşıladı. Küçük kızın gelişi sırasında, eski The View sunucusu, ilk torununun doğumunu bir saat kaçırdığını açıkladı.

Callen'ı NCIS'te kim vurdu?

George Callen tarafından öldürüldü Comescu ailesi . Callen'ın ailesinin geri kalanı (büyükannesi ve kızı, Callen'in annesi Clara) Amerika'ya kaçtı ve yıllar sonra Clara CIA tarafından işe alındı. Romanya'ya döndü ve bir yıl sonra altı yıl ortadan kayboldu.

2x23 Meredith ve 'Vet'...a

33 ilgili soru bulundu

Dr Campbell, GREY'in anatomisini ne yaptı?

Dr. Campbell, Seattle Grace'in ilk kadın cerrah ve Richard Webber ve Ellis Grey'in üzerindeki cerrahi nesil. ... BT taramasında Cristina ve Owen, ameliyatından kalma bir bağırsak kanalı ve arteri bulurlar; açık ameliyat olsun ya da olmasın yapılmaması gereken bir hata.

Chris O'Donnell kiminle evli?

O'Donnell, 37 ve eşi caroline parmaklıklar 35 yaşında, dört çocuğu daha var: Lilly Ann, 8, Chistopher 'Chip' Eugene, 7, Charles 'Charlie' McHugh, 4 ve Finley, 1. Oyuncu ve ilkokul öğretmeni olan Fentress, o küçükken kolejde tanıştılar. kardeşinin oda arkadaşı. Daha sonra 1997'de evlendiler.

Chris O'Donnell, GREY'in anatomisinde peruk mu taktı?

Chris O'Donnell tamamen peruk takıyordu , bu arada (bir film rolü için kafasını traş etti).

Clyde iktidarsız mı?

Ancak Penn, grupta bir tür cinsel işlev bozukluğu olduğu fikrinin önemli olduğunu düşündü. Sonunda dört işbirlikçi karar verdi. Clyde iktidarsız .


Jack Nicholson eski bir asker mi?

Askeri servis

1961 Berlin Krizi sırasında, Nicholson birkaç ay uzatılmış aktif göreve çağrıldı ve taburcu edildi 1962'de askerliğinin sonu.

Faye Dunaway hiç hamile kaldı mı?

People Magazine'in 1981'de bildirdiği gibi Dunaway, hamileliğini Liam'la sürdürdü bir sır çünkü O'Neill hala Vera Day'den boşanma sürecindeydi. O'Neill'in Day'den de iki çocuğu vardı. Dunaway, 1981'de İnsanlara Liam'a bir kız kardeş vermek istediğini söyledi, ancak bu asla olmadı.

Faye Dunaway, Peter Wolf ile nasıl tanıştı?

7, 1974, göz alıcı aktris Faye Dunaway, Beverly Hills'de pis J. Geils Band solisti Peter Wolf ile evlendiğinde. İkili, gazeteci Bryn Bryndenthal sayesinde 1972 yılının Eylül ayında San Francisco'da tanışmıştı. J.'ye azgın fan konserden önce onları Wolf'un otel odasında tanıtan.

Warren Beatty ve Faye Dunaway'in bir ilişkisi var mıydı?

Sebepsiz asi soyguncular olarak yadsınamaz kimyalarına rağmen, Dunaway ve başrol oyuncusu Beatty hiç çıkmadı . PEOPLE'a verdiği demeçte, ikimiz de ekranda ilişkinin sonu olacağını biliyorduk. ... Yıllar geçtikçe, ikisi iletişim halindeydi ve Dunaway, onu her zaman görebileceğimi söylüyor.


G Callen'daki G ne anlama geliyor?

G'nin anlamı Grişa .

'Callen' adının ailenin anne tarafından geldiğini biliyorduk, ancak G uzun zamandır bir gizemdi. Garrison, daha uzun adından gelen Grisha'nın kısaltması olduğunu açıkladı: Grisha Aleksandrovich Nikolaev.

Callens babası kim?

Binbaşı Nikita Aleksandr Reznikov G. Callen ve Amy Callen'ın Rus babasıydı. KGB'de binbaşıydı ama 1974'te Sovyet sivillerinin Batı'ya kaçmasına yardım ettiği için tutuklandı. Sibirya'daki bir gulag kampına gönderildi. Daha sonra kaçtı ve adını Konstantine Chernoff olarak değiştirdi.

Callen babasını geri alacak mı?

Callen'ın olduğu ortaya çıktı. baba öldü akciğer hastalığına yakalanmış ve son isteği olarak kızının yanına defnedilmiştir. ... The One That Got Away'in (NCIS: LA bölümü) son anlarında ima edildiği gibi, Anna'nın Callen'ın babası Nikita'yı kurtarmak için hapisten çıktığı ortaya çıktı.