Unutkanlıkta varla taşları ne işe yarar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Verona Reichel
Puan: 4.5/5(20 oy)

Varla Taşları beyaz, ışıltılı, büyülü taşlardır ki, kullanıldığında, Kahramanın envanterindeki tüm büyülü eşyaları yeniden doldur . Varla Taşları (Welkynd Taşları gibi) tek kullanımlık ürünlerdir. Varla Taşları çoğunlukla Ayleid Harabelerinde bulunur ve gizlenmiş olabilir.

Oblivion'da varla taşlarını nasıl kullanırım?

Varla Taşları, her biri 1000 altın değerinde olan birçok Ayleid harabesinde bulunan parlak beyaz taşlardır. Varla Taşları kullanılabilir envanterinizdeki tüm büyülü silahları bir kerede şarj etmek için ; ancak bu süreçte taş yok edilir. Taşı almak için açılması gereken 'kafeslerde' birçok Varla Taşı bulunur.

Varla taşı satmalı mıyım?

Varla taşları daha kullanışlıdır. Büyülü bir eşyanın tüm şarjını anında doldururlar. Büyüleyicileri kullanıyorsanız ve bir zindanın ortasında kontrolünü kaybederseniz oldukça tatlıdır. Büyüleri umursamıyorsanız, o zaman devam etmek ve onları sat.

Kusurlu varla taşları ne işe yarar?

Varla Taşları genellikle Ayleid harabelerinde kaidelerin üzerinde bulunur, bazen uzaktan açılan bir kafesin arkasında korunur. Kusurlu Varla Taşları da olabilir bir büyüyü şarj etmek için kullanılır , çok daha az ölçüde olsa da, kabaca ortak bir ruh mücevherininkine eşdeğerdir.

İkisi hangi ırk?

Wiki Hedefli (Oyunlar)

Bu, topluca 'Akavir' olarak adlandırılan, görünüşte alakasız dört ırkın anavatanıdır. Bu yarışlar aşağıdakilerden oluşur: Kamal'ın Şeytanları, Tsaesci'nin yılan adamları, Tang Mo'nun Maymun Halkı ve Ka'Po'Tun'un Kaplan Ejderhaları .

Elder Scrolls IV Oblivion #94 Varla Taşları ve Nornal Loot

23 ilgili soru bulundu

Oblivion'da cüce harabeleri var mı?

'TES III: Morrowind'de dwemer harabelerinin atmosferinden gerçekten keyif aldım. neden cehennem diye sordum kendime Oblivion'da Dwemer kalıntısı yok , söylenmesine rağmen, Tamriel'in her yerinde dwemer kalıntıları bulundu! Skyrim'de bile Dwemer Harabeleri olacak! ... Ve unutmayın, 'TES V: Skyrim'de de Dwemer Harabeleri olacak!

Varla taşları yeniden doğar mı?

Welkynd Taşları gibi, Varla Taşları yeniden doğmaz . Tek bir Varla Taşı ile doldurulabilecek büyülü eşya sayısında bir sınırlama olmadığı için, aynı anda mümkün olduğu kadar çok eşyayı yeniden şarj edin.

Welkynd taşları yeniden doğar mı?

Bu taşlar yaygın olarak Ayleid Harabeleri'nde, zeminde veya çeşitli kaidelerin üzerinde bulunabilecekleri, bir büyü veya ok veya telekinezi ile tutulabilecekleri, yerinden çıkarılabilecekleri yerlerde bulunur. Dikkat Welkynd Taşları üç gün sonra yeniden doğmaz , diğer öğelerin aksine.

Welkynd taşlarıyla ne yapıyorsunuz?

Welkynd Taşları (Nesne Kimliği: 00000191), genellikle Ayleid harabelerinde bulunan 50 altın değerinde parlayan camgöbeği taşlarıdır. Onlar yapabilir Magicka'nızı tamamen şarj etmek için kullanılır , taş süreçte tahrip olsa da. Dağın Parmakları ve İllüzyon Ustalığı Eğitimi görevleri için gereklidirler.


Oblivion'da Agarmir'in evine nasıl girilir?

İkisi arasındaki konuşmadan sonra Kahraman, Agarmir'in Evi'ne gitmelidir. Onu takip edebilirler veya basitçe Talos Plaza Bölgesi'ne git . Evi güneyde, batı kapısının hemen içinde. O evdeyken kapısı kilitlidir ve kimse giremez.

Unutulmayı ortadan kaldırmak nasıl çalışır?

Dispel, bir Mistisizm sihirli etkisi, hedeften bir büyü etkisini kaldırır . Bu, lanetleri, hastalıkları veya sürekli etkili büyüleri etkilemez. Çağrılan yaratıklar, bağlı silahlar ve Kalkan büyüleri hedeften kaldırılabildiğinden, bu etki büyücülerle savaşırken çok kullanışlıdır.

Oblivion'da çoğaltma sorununu nasıl yapıyorsunuz?

Nasıl yapılır

  1. Aynı büyü türü kaydırmanın iki kopyasını alın.
  2. Envanterinizi açın ve parşömeni hızla donatın.
  3. İstediğiniz öğeyi bırakın, iki kopya yapacaktır.
  4. İstenirse tekrarlayın.

Teekeeus önerilerini nasıl alabilirim?

biri emirleri takip et ve kitabı Teekeeus'a ver . Daha sonra size tavsiyenizi verecek ve Dağın Parmakları, Bölüm I tamamlandı. Alternatif olarak, Kahraman kitabı Earana'ya verebilir. Notları inceledikten sonra Kahraman'a bir gün içinde geri dönmesini söyleyecektir.


Büyücü asasını Oblivion'a nasıl geri getirirsiniz?

Talos Plaza'da Soris'in evini bulun ve personel hakkında onunla yüzleş. Eğilimi düşükse, asadan vazgeçmeyi reddedecektir. Eğilimini yaklaşık 70'e yükseltin ve personeli biraz nakit (200 altın) karşılığında teslim edecektir.

Lindai nerede?

Lindai bir Ayleid Harabesidir Chorrol'un doğusunda ve Kara Yolun kuzeyinde bulunan Büyük Orman'da .

Ayleid harabeleri nerede?

Kalıntıları Skyrim, Morrowind ve Summerset dışındaki herhangi bir eyalette bulunabilir. Cyrodiil dışında, Ayleid kalıntıları en yaygın olanıdır. Valenwood'un güney ormanları İmparatoriçe Alessia'nın 'köle ordusu' Ayleidleri Cyrodiil'den sürdükten sonra inşa edildi.

Umbakano arayışına nasıl başlarım?

Bu arayışa başlamak için, bir Ayleid Heykeli bul . Aşağıdaki bölümde listelenen Ayleid harabelerinin her birinde birer tane olmak üzere toplam on tane vardır. Bu heykeli bir tüccara satmak size maksimum 250 septim kazandıracaktır. Heykel, takas ekranından çıkar çıkmaz tüccarın envanterinden kaybolur.


Oblivion'da neden hiç dwemer kalıntısı yok?

İlmin sebebi şu dwemer orada yaşamadı ve çekiç tepesine sıkıştı , bildiğimiz morrowind ve skyrim. Muhtemelen geliştiriciler cyrodiil'de dwemer yapmak istemediler. Büyücü asla Cyrodiil'e gitmedi. Hammerfell, Skyrim'in bölümleri ve Morrowind, harabeleri olan tek iller.

Cyrodiil'de neden cüce harabeleri yok?

Ayleidler yerleşmelerini engelledi. (gerçek sebep, geliştiricilerin dağlara koymak için bazı kalıntılar yaratma zahmetine girmemiş olmalarıdır).

Skyrim'de neden Ayleids yok?

Zamanla, kaynak Ayleidlerin gücünden Daedra ile yapılan anlaşmalar, Ayleidlerin gerilemesinin de nedeni olacaktı. Daedra ile yapılan anlaşmalar Ayleidlere güç verdi, Ayleidler kendilerini kontrol altında sanırken toplumları zayıfladı.

tamriel hangi gezegende

Elder Scrolls oyunları öncelikle Nirn gezegeninde bulunan Tamriel kıtasında gerçekleşir.


Akavir'i hiç görebilecek miyiz?

Kesinlikle hayır . Gördüğüm her geliştirici ya da yazar röportaj yapıyor ya da benzeri, Tamriel'in Mundus'un kalbi olduğunu, işlerin bittiği yer olduğunu söyledi. Tamriel'de gösterecekleri o kadar çok içerik var ki, asla Akavir'i göstermek zorunda kalmayacaklar.

Akavir'de kimler yaşıyor?

sakinleri. Hiçbir mer orada yaşamadı; Akavir'de yaşayan adamların hepsi uzun zaman önce Tsaesci'nin Vampir Yılan Halkı tarafından 'yenildi'. Akavir'de her biri kendi ırkına sahip dört büyük ulus vardır: Kamal, Tsaesci, Tang Mo ve Ka Po 'Tun.