fortnite'ta manzaralı nokta var mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Caleb Turner
Puan: 4.7/5(75 oy)

Manzaralı Nokta bulunur Colossal Coliseum'un kuzey batısında Fortnite haritasında. Kolezyum'un kuzeyindeki çöl sınırını takip edip nehirden önce karşınıza çıkan tepeye tırmanarak kolayca bulabilirsiniz.

Fortnite'deki muhteşem Gorgeous Gorge ve Mount Kay nerede?

Fortnite Scenic Spot, Gorgeous Gorge ve Kay Dağı konumları

  • Manzara Noktası – Craggy Cliffs'in güneyinde, Colossal Coliseum'un kuzeyinde.
  • Gorgeous Gorge – Hunter's Haven'ın hemen kuzeydoğusunda.
  • Kay Dağı - Catty Corner'ın güneyinde.

Kay Dağı nerede?

Kay Dağı, Battle Royale'de Bölüm 2 Sezon 1'de eklenen bir Dönüm Noktasıdır. Misty Meadows'un doğusunda, G7 ve G8 koordinatlarının içinde . Hava Durumu İstasyonu, Kar Konisi Yemek Kamyonu ve Base Camp Golf gibi birkaç daha küçük Simgesel Yapıya ev sahipliği yapmaktadır.

Mountain K Fortnite nerede?

Kay Dağı bulunan bir dağdır. Misty Meadows'un doğusunda . Şu anda Apollo adasının en yüksek noktasıdır.

Lockies Deniz Feneri nerede?

Lockie'nin Deniz Feneri, Battle Royale'de Bölüm 2 Sezon 1'de haritaya eklenen bir Dönüm Noktasıdır. koordinat C1 içinde . Yanında bir müze ile yukarıya doğru kıvrılan bir deniz feneri.

Aşama 1/5 - Lazy Lake, Craggy Cliffs, Holly Hedges veya Pleasant Park'ta bir şömineyi yok edin

23 ilgili soru bulundu

Fortnite'deki apres Kayak nedir?

Apres Ski, Misty Meadows'un güneyinde, bir dağda E8 koordinatının içinde yer alan, Bölüm 2 Sezon 1'de eklenen Battle Royale'deki bir Dönüm Noktasıdır. Bu bir dans kulübü , bir dans odası, bir bar ve diğer şeylerle dolu. Bölüm 1'deki The Club from the Warehouses'a benzer.

Fortnite'da Ekspres kayak nerede?

Apres Ski, haritanın güneyinde bir kayak köşkü. üzerinde bulacaksınız Misty Meadows'un güneybatısındaki tepenin zirvesi .

Fortnite kayak merkezi nerede?

Sadece görevi tamamlamak ve yoluna devam etmek isteyen oyuncular için loca şurada bulunabilir: Fortnite haritasının güney ucu, Misty Meadows'un güneybatısında . Oyunun geri kalanına geçmeden önce oraya inmek ve hızlı bir dans etmek çok zor olmamalı.

Fortnite Bunker Jonesy nerede?

Bunker Jonesy, en yakındaki dağlarda sığınak yapıyor. Lumber Lodge'daki haritanın güney / orta noktası .

Fortnite'daki muhteşem Gorge şelalesi nerede?

Gorgeous Gorge, Battle Royale'de Bölüm 2 Sezon 1'de eklenen bir Dönüm Noktasıdır. B6 koordinatının içinde, Tembel Göl ile The Spire arasında , ve E.G.O.'ya yakındı. Kaldırılmadan önce kışla. Akıntıya yol açan uzun bir şelaledir.

Gorgeous George, fortnite haritasında nerede?

Muhteşem Gorge bulunur Ajans'tan güney nehrin aşağısında ve Rapid's Rest, Lazy Lake'in hemen dışında . Uygun bir Otobüsünüz varsa, muhtemelen bunların hepsini Team Rumble maçında tamamlayabilirsiniz.

Manzaralı nokta nedir?

1 ad Manzaralı bir yer çekici bir manzaraya sahiptir . Burası Amerika'nın son derece doğal bir parçası. 2 adj Manzaralı bir rota, çekici bir manzaradan geçer ve güzel manzaralara sahiptir.

apres ski'de dans pisti nerede?

Dans pisti şurada bulunabilir: kulübenin arka köşesi . Apres Kayak Dansı yarışmasını bitirdikten sonra 35.000 deneyim puanı alacaksınız.

apres ski'de nerede dans edebilirim?

Kafa indikten sonra kayak merkezine ve ana girişin sağında olması gereken renkli dans pistini görmelisiniz. Dans pistinin üstüne çıktığınızda, ifade çarkınızı açın ve hazır olduğunuz danslardan birini yapın.

apres kayak nerede?

Apres Kayak bulunur Misty Meadows'un güneybatısında , en batıdaki karla kaplı zirvenin yanında. Binaya bağlı mor spot ışıkları ile kolayca fark edilir.

Hendek trol nedir?

Hendek Trol gemisi Battle Royale'de Nadir Bir Kıyafet Bu, Item Shop'tan satın alınabilir. Anchor Back Bling bu Kıyafetle birlikte gelir.

apres kayak kıyafeti nedir?

Büyük bir kayakçı olmasanız bile, apres kayak deneyimi, giyinmeye değer dağlara bir gezi yapar. Giymenin tamamen kabul edilebilir (ve tartışılabilir, beklenebilir) olduğunu seviyorum tozluklar, botlar ve rahat kazaklar , ve büyük tüylü ceketler - yani en sevdiğim kış kıyafeti kombinasyonu.

Fortnite'ta Kamp Cod nedir?

Kamp Cod (şimdiki değeri) Fortnite haritasındaki konumlardan biri Bu, son birkaç hafta içinde sel suyundan yavaşça ortaya çıktı. Camp Cod'u G8'de ana Fortnite adasına bir köprüyle bağlı küçük bir adada bulabilirsiniz. Camp Cod'un Fortnite'daki konumu. Fortnite'deki Camp Cod'daki kamp ateşi yerleri.

Fortnite'ta apres kayak ve Kay Dağı nerede?

Apres Kayak konumu, yukarıdaki resimde turuncu renkle detaylandırılmış, haritanın güney kenarının ortasındadır. Oyuncuların ziyaret etmesi gereken son nokta Kay Dağı konumudur. Apres Skis'in doğusunda beyaz karlı dağın tepesinde , yukarıda mor ile gösterilmiştir.

Fortnite Chapter2 Season8'de Rainbow Rentals nerede?

Rainbow Rentals şu adreste bulunabilir: adanın batı kıyısı, Holly Hedges'in güneybatısındaki canavar bölgesinde .

Fortnite için kasa nerede?

Kirli Rıhtımlar söz konusu olduğunda, toplam dokuz olası kasa vardır. Fortnite oyuncuları onları şurada bulabilir: ana depo, vinç, orta depo, depolama birimi alanı , ve haritanın sol üst tarafının tamamı.

Rainbow Rentals Fortnite nerede?

Yukarıdaki resimde Rainbow Rentals'ı nerede bulabileceğinizi işaretledik. Gördüğünüz gibi, bu Holly Hedges'in güneyinde . Rainbow Rentals'a ulaştığınızda, bir sonraki işiniz orada bulunan Muz Sarısı için Renkli Şişelerin üçünü de bulmak olacak.

Cömert George Fortnite'ta nerede?

Fortnite Muhteşem Geçit konumu

Muhteşem Gorge bulunur E5'ten F5'e Tembel Göl'ün batısında . Bu yeri bulmanın en iyi yolu şelaleye gitmek ve ardından ya şelalenin dibine inmek ya da şelaleyi bu alana doğru yüzmektir.