Baptiste'in neden kolu kötü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Dr. Cullen Lindgren MD
Puan: 4.6/5(33 oy)

Julien Baptiste ekranlarımızda ilk göründüğünden beri, topallamak ve bunun arkasındaki neden The Missing'in ilk dizisinin 6. bölümünde ortaya çıktı. Baptiste, basına bilgi sızdıran yozlaşmış bir polis memuru tarafından arabasında saldırıya uğradı.

Baptiste gerçekten topallıyor mu?

Olarak Baptiste hiç topallamadan yürürken görülmedi , bazı hayranlar bunun aktör Karyo'nun bacağıyla ilgili bir sorunu olduğu için olduğunu varsaydılar. Ancak, Karyo'nun gerçek hayatta bir aksaması olmadığı için durum böyle değil. Bunu iki yıl önce The Times'a verdiği bir röportajda doğruladı.

Baptiste, Kayıp'ın devamı mı?

Yazarlar Harry ve Jack Williams'a göre, Baptiste'in ilk serisi, The Missing olaylarının doğrudan devamı niteliğindedir. . Gerçek zamanlı olarak kuruldu ve baş karakterini yaratan dizinin 2. Serisinden iki yıldan biraz fazla bir süre sonra gerçekleşti.

Julien Baptistes'in kızına ne oldu?

Julien'in yetişkin kızı Sara, daha sonra aşırı dozda eroin nedeniyle hastaneye kaldırıldı . Baptiste spin-off dizisinin ilk bölümü 2019'da yayınlandığında, Sara'nın temize çıktığını ve hatta kendi ailesini kurduğunu öğreniyoruz.

Kayıpları Baptiste'den önce izlemeniz mi gerekiyor?

eğer izlediysen Kayıp , o zaman Baptiste ile bir sonraki bölüme hazırsınız demektir. Baptiste teknik olarak bir yan ürün olsa da, bağımsız bir dizidir, bu nedenle yeni hayranlar The Missing'i görmeden atlayabilir ve aksiyonun kalp atışlarını kaçıramaz.

Baptiste neden topallıyor? Tchéky Karyo'nun gerçek hayatta topallaması var mı?

42 ilgili soru bulundu

Baptiste'in kolu mu kötü?

Julien Baptiste ekranlarımızda ilk göründüğünden beri, topallayarak yürüyor ve bunun arkasındaki neden şu filmde ortaya çıktı. 6. bölüm Kayıp'ın ilk serisi. Baptiste, basına bilgi sızdıran yozlaşmış bir polis memuru tarafından arabasında saldırıya uğradı.

Netflix Baptiste'i gösteriyor mu?

Üzgünüm, Baptiste: 1. Sezon, Amerikan Netflix'te mevcut değil , ancak şu anda ABD'de kilidini açabilir ve izlemeye başlayabilirsiniz! Birkaç basit adımla Netflix bölgenizi İngiltere gibi bir ülkeyle değiştirebilir ve Baptiste: Season 1'i içeren British Netflix'i izlemeye başlayabilirsiniz.

Baptiste engellilik nedir?

Tchéky' 100'den fazla filmde ve her iki dizide de rol aldı ve Fransız dedektif Julien Baptiste olarak rol aldı. beyin tümörü seri ikide.

Baptiste gerçek hayatta yaralandı mı?

Tchéky Karyo'nun gerçek hayatta topallaması var mı? Julien Baptiste'in topallamasına rağmen, Tcheky değil . Hatta geçenlerde, hangi bacağın topallaması gerektiğini unuttuğunu itiraf etti ve HuffPost'a şunları söyledi: 'Hangi bacak olduğunu hatırlamam lazım!'

Baptiste bir yan ürün mü?

Sürükleyici dedektif serisi aslında 2014'ten başka bir BBC dramasının yan ürünü .

3. seri Baptiste olacak mı?

Baptiste'in son sezonu mu bu? Evet . Ne yazık ki yazarlar Jack ve Harry Williams, ikinci dizinin sonuncusu olduğunu onayladılar. Metro Jack'e konuşan şunları söyledi: 'Baptiste birinci seriyi bitirdiğimizde bir üçleme için bir fikrimiz vardı ve hepsi harika ve çok heyecan vericiydi.

Baptiste 2021 kaç bölüm var?

Baptiste 2. sezon kaç bölüm? Var altı bölüm Baptiste'in ikinci serisinde, tümü BBC iPlayer'da yayınlanmak üzere mevcut.

Baptiste Netflix'te iyi mi?

Altı bölümde sessizce gelişen bir drama, harika kavrama ve iyi düşünülmüş. O Baptiste. Ve Tchéky Karyo'nun mükemmel bir yetersizlik ve özgüvenle oynadığı, iyi bir suç draması yapmak için hala fazlasıyla yeterli.

Baptiste'i hangi kanalda izleyebilirim?

Baptiste şu anda Pazar geceleri saat 21.00'de yayınlanıyor. BBC Bir . Bölümler her hafta TV'de yayınlanıyor.

Baptiste'de ne olur?

Emma Will'i buldu ve yaralarına bakması için ona ulaşmayı başardı. Defalarca bıçaklanarak, Baptiste bilincini kaybetti . Burada, izleyiciler, Julien'in hayatının gözlerinin önünden geçtiğini gördüğü için, Kayıp ve Baptiste'den geriye dönüşlerin bir montajına tabi tutuldu. ... Neyse ki Baptiste kurtuldu.

Baptiste'in 2. sezonu olacak mı?

2. sezon ekim ayında başlıyor.

Masterpiece PBS'de ikinci sezon prömiyeri 17 Ekim saat 22:00 ET . Altıncı ve son bölüm 21 Kasım'da yayınlanacak.

Kayıpların 3. Sezonu olacak mı?

Kayıp iptal edildi, bu yüzden, üçüncü sezon olmayacak .

Julien Baptiste hangi arabayı kullanıyor?

2004 Jaguar X-Type Estate 2.0D [X400]