Wow'da uzmanlıkları değiştirebilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jayme Zulauf
Puan: 4.4/5(68 oy)

Yama 7.0'dan itibaren. 3, artık, sağlanan herhangi bir yerde uzmanlıklarınız arasında geçiş yapabilirsiniz savaşta olmadığın için. Eğitmenler, karakterin uzmanlığını küçük bir ücret karşılığında sıfırlayacak. Bir uzmanlığı öğrenmeyi unutmak, uzmanlığa özgü tüm yetenekleri ve bonusları öğrenmenize neden olur.

WoW'daki uzmanlığımı nasıl değiştiririm?

Sadece yetenek bölmesini aç (varsayılan kısayol tuşu 'N'dir), etkin olmayan uzmanlığınızı seçin ve 'Etkinleştir'i tıklayın. Değiştirmek 5 saniye sürer ve bunu yapmak mananızı, öfkenizi veya enerjinizi sıfırlar - savaşta veya savaş alanlarında özellikleri değiştiremezsiniz, ancak gerçekten istemezsiniz.

Shadowlands'deki özellikleri değiştirebilir misin?

Kanalları spesifikasyona özel olacak şekilde değiştirmek için mevcut plan yok . #Warcraft #Shadowlands. Umarım @WatcherDev bunu yeniden değerlendirir.

WoW Classic'te özellikleri değiştirebilir misiniz?

WoW Classic ve Burning Crusade Classic

Not: Siz geçiş yapılamaz Orijinal uzmanlığınız için Çalışmanızı Göster görev zincirini tamamlayana kadar yeni bir Mühendislik uzmanlığına geçiş yapın. Bu görev zincirini tamamladıktan sonra, Mühendisliği tamamen bırakarak uzmanlıkları değiştirebilirsiniz.

En iyi Druid uzmanlığı nedir?

Sınıfa tam bir başlangıç ​​için, her bir uzmanlığın güçlü ve zayıf yönleri olmasına rağmen, tavsiye ederiz. vahşi en iyi Druid seviye atlama özelliği olarak. Feral, yıkıcı miktarda hasarı hızla vermek için araçlara ve uzun hasar süreleri için birçok kanama etkisine sahiptir.

WoW Classic'te Meslek Uzmanlıkları Nasıl Değiştirilir (Aptallar için Kehanet)

38 ilgili soru bulundu

WOW Classic'te yetenek puanlarını sıfırlayabilir misin?

World of Warcraft Classic'te şunları yapabilirsiniz: bir eğitmeni ziyaret edin ve bir altın bedeli ödeyin Seçtiğiniz yetenek puanlarını değiştirmek için. Müşteri Desteği, yeteneklerin sıfırlanması konusunda yardımcı olamaz.

Sözleşmeleri değiştirirsem kanallarımı tutar mıyım?

Zindanlardan aldığınız Kanallar, wq veya baskınlar kalır - Forge of Bonds'ta 'öğrendikten' veya bankanızda veya çantanızda sakladığınızda asla kaybolmazlar.

Spesifikasyonun değiştirilmesi Soulbind'i değiştirir mi?

Oyun Direktörü Ion Hazzikostas, Conduits için kalıcı bir toplama sistemi olacağını ve tüm Soulbind'lerin üç Potens yuvasına sahip olacağını bize bildiren önceki Soulbind güncellemeleri bluepost'undan yola çıkarak Twitter aracılığıyla onayladı. Kanallar, spesifikasyonunuza bağlı olarak değişmeyecek - yine de yapacaksın ...

Kanallar uzmanlıkla değişir mi?

Kanallar, Shadowlands'deki karakterler için kalıcı kilit açmalardır. Bunu akılda tutarak, bir sınıfın oynayabileceği her uzmanlık için kanallar düşecek . Başka bir uzmanlık için bir düşüş almak sinir bozucu olsa da, karakterler zaman geçtikçe mevcut tüm Kanallarının kilidini açabilecekler.

Tome of the Clear Mind'i nasıl edinirsiniz?

Bu öğenin tekniği, Technique: Tome of the Clear Mind, Garnizon ana binanızın hemen dışında Garnizon Quartermaster tarafından satılır (Horde için Çavuş Grimjaw, Alliance için Çavuş Crowler).

Shadowlands için hangi haydut spec en iyisidir?

Shadowlands'deki En İyi Rogue Leveling Spec. Sınıfa tam bir başlangıç ​​için, her bir uzmanlığın güçlü ve zayıf yönleri olmasına rağmen, tavsiye ederiz. Haydut en iyi Rogue tesviye özelliği olarak. Outlaw, seyahat kolaylığı sağlayan Grappling Hook'a ve güçlü AoE için Blade Flurry'ye sahiptir.

Shadowlands için en iyi büyücü özelliği nedir?

Her uzmanlığın güçlü ve zayıf yönleri olmasına rağmen, Don en iyi Mage seviyelendirme özelliği olarak. Frost Mages, tuzaklardan ve köklerden çok fazla kontrole sahiptir ve sağlıklı kalmak için Ice Lance'in üçlü hasar bileşenini kullanmaktan önemli patlama hasarı alırken, çeteleri kolayca uçurabilir.

Kanallar spec kilitli mi?

Kanallar spesifikasyona göre değişmeyecek , sadece yollar yapar.

Kanallar yağma özelliklerini düşürür mü?

Bu bir ikinci ganimet tablosu ve kanalların belirli bir kaynağı vardır. Bunu özel kanaldan aldın çünkü düştüğü yer orası. Bunun yerine, ana özelliğiniz için yağmalayacağınız şeye ek olarak.

Kanallar değiştirilebilir mi?

Blizzard, sistemi değiştireceklerini duyurdu. Gelecek yapıda yeni bir sistem için Kanallarda Haftalık Bekleme Süresi . ... Bu, hiçbir zaman kullanmayacağınız Kanalları elinizde tutarak ve ek Kanal Ücretleri için bunları doğru zamanda öğrenerek, sistemde oyun oynayabileceğiniz ve Kanalları daha sık değiştirebileceğiniz anlamına gelir.

Soulbind'i değiştirebilir misin?

Her Soulbind farklı özellikler sunar ve benzersiz bir Soulbind yolu ve düzenine sahiptir. Düğümler kesiştiğinde size birden fazla seçenek sunulur. Hiçbir ücret ödemeden yollar arasında istediğiniz kadar geçiş yapabilirsiniz. .

Kanallar Shadowlands'i nereye bırakır?

Kanallar, sınıfınıza ve/veya spesifikasyonunuza özel bonuslarla Soulbind'inize ek bir kişiselleştirme düzeyi sağlayan öğelerdir. Shadowlands'deki kanallar, çeşitli kaynaklardan gelir. dünya görevleri, zindanlar ve baskınlar ve PvP satıcısı .

D özelliği ne anlama geliyor?

1: belirtim — genellikle çoğul olarak da kullanılır : bir ürünü özellikle bir belirtimin parçası olarak tanımlayan tek bir miktar (bir boyut veya performans ölçüsü gibi). 2: spekülasyon, evi spesifikasyona göre inşa etti. özellik fiil. özel veya spec'd ˈspekt ; belirleme.

Sözleşmeleri değiştirirsem ünümü kaybeder miyim?

Ünlü, yeni Sözleşmenize geçmez ve yeniden başlamalısın. Raidler, PvP, Covenant Callings ve zindanlar gibi oyun sonu aktivitelerini tamamlayarak Renown'ı yakalayabilirsiniz. Önceki bir Sözleşmeye dönerseniz, daha önce kaldığınız yerden Şöhret kazanmaya devam edeceksiniz.

Antlaşmaları değiştirirseniz ününüzü korur musunuz?

Bir Mutabakat ile kazanılan ün, yeni Sözleşmenize dönüşmez . Daha önce müttefik olduğunuz bir Antlaşmaya geri dönüyorsanız, daha önce onlarla kaldığınız yerden Şöhret kazanmaya devam edeceksiniz.

Shadowlands'deki antlaşmalar nelerdir?

Shadowlands'de her bölgeye dört Covenant'tan biri hakimdir: Kyrian, Venthyr, Necrolord veya Night Fae .

Yetenekleri klasik WoW sıfırlamanın maliyeti nedir?

İşte nasıl çalışır: Yetenek puanlarınızın ilk sıfırlanması maliyetleri 1 altın , seviyeniz ve sıfırlanacak yetenek puanlarının sayısı ne olursa olsun. Bir sonraki 5 altın paraya mal oluyor. Her sıfırlama, sonraki 5 altın paranın maliyetini maksimum 50 altın paraya kadar artırır.

Klasikte yetenekleri sıfırlamanın maliyeti nedir?

hala var altın maliyeti Classic'te olduğu gibi yeteneklerinizi her değiştirdiğinizde. Yeteneklerinizi ilk kez unuttuğunuzda, size 1G'ye mal olacak, ardından her seferinde 5G artırılacak, yani 5G, 10G, 15G, vb...

Kanallar farklı özellikler için çalışıyor mu?

Evet. çalışmıyor. sadece çalışmıyor . Soulbind 1'i doğrudan en iyisi olduğu için oynamak istiyorsanız ve kanallarınızdan hiçbiri ikinci veya üçüncü özelliğiniz için çalışmıyorsa, diğer özelliklerinizi istemeyebileceğiniz farklı ruh bağlarına koymak zorunda kalırsınız.